Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα να αλλάξω τις συνήθειες μου και από συγκεκριμένα studio που επισκέπτομαι να επισκεφτώ ένα καινούριο και μια καινούρια κοπέλα (για εμένα). Για την Τζένη είχα διαβάσει κάποιες κριτικές και είχα δει τις φωτογραφίες της, οι οποίες με είχαν εντυπωσιάσει.

Φτάνω εύκολα στο μαγαζί, παρκάρισμα άνετο ακριβώς απέξω. Αν είστε απο την περιοχή, έχετε γνωστούς ή δουλεύετε εκεί δεν θα έλεγα ότι προσφέρει διακριτικότητα καθώς είναι στον παράδρομο της εθνικής ρεύμα προς Λαμία. Αν όμως δεν έχετε σχέση με την περιοχή θα έλεγα ότι είναι απίθανο να δείτε κάποιο γνωστό καθώς το σημείο δεν είναι κεντρικό.

Χτυπάω, μου ανοίγει η ευγενέστατη κυρία αμέσως, εξαιρετικά φιλική μου προσφέρει νερό, και μου αναλύει τα προγράμματα με κάθε λεπτομέρεια όντας πολύ δεκτική σε ερωτήσεις. Παρόλο που εμένα δεν με ενδιαφέρουν να πω για όσους φίλους που ίσως ενδιαφέρονται ότι δεν προσφέρει πρωκτικό και ακάποτο τσιμπούκι. Ο χώρος καθαρός, άνετος. Πήρα απλό 50€

Έρχεται η Τζένη. Ξανθό,πιπίνι, αδυνατούλα, ψιλοpetite φυσιολογικού ύψους όμως, σώμα τέλειο, βυζάκι στητό μικρό, με λίγα λόγια είναι το κλασσικό 20άχρονο (απο Τσεχία) πιπίνι που θα δείς στον δρόμο, στο club στα μπουζούκια και που πάντα θέλεις να τo γαμήσεις. Πρόσωπο μια κατηγορία κάτω, την κατατάσσει ακόμη πιο πολύ στο (πιπίνι) Girl next door.

Ξεκινάει κατευθείαν τα προκαταρκτικά, δεν δείχνει να βιάζεται και όλα δείχνουν ότι θα πάμε καλά. Απόπειρα μου να την χαϊδέψω (μόνο) απαλά στο μάγουλο, απορρίπτεται( όχι στο πρόσωπο μωρό μου, βγάζω σπυριά). Μετά τα προκαταρκτικά βάζει καπότα, πίπα καλή με θέα του επίμαχου σημείου, πιάσιμο όπου επιθυμούσα (εκτός προσώπου) χωρίς παράπονο, όπως και σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης.

Πρώτη στάση ιεραποστολικό, καυλωτικά λόγια και αληθοφανείς κραυγούλες, συνεχίζουμε στα τέσσερα και το τέλος έρχεται με αυτήν απο πάνω. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, ήταν άνετη με τον χρόνο και γενικά έκανε ένα πολύ καλό γαμίσι. Με το που τελειώνουμε μαζεύει και φεύγει αμέσως λέγοντας ευχαριστώ πολύ μωρό μου.

Συμπέρασμα: Ενα καλό, άνετο και ωραίο γαμίσι με ένα ξανθό πιπίνι. Αν είστε αγαπούληδες, ή αν γενικά θέλετε να μιλήσετε έστω και 2-3 λεπτά στο τέλος ή στην αρχή δεν την συστήνω με βάση την χθεσινή μου εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένη
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2013
Μετά από πολύ καιρό βρεθήκαμε σήμερα πάλι με την Τζένη η οποία ήταν σαφώς βελτιωμένη στο social time και πολύ πιο ευγενική. Είναι από τις κοπέλες που δεν τους αρέσουν τα δάκτυλα και γενικά τα πολλά πολλά στο πρόσωπο, σε όλα τα υπόλοιπα όμως και κυρίως στο καθαρό sex είναι σταθερή αξία. Πολύ θηλυκή, μεγάλης αντοχής, ωραία καυλιάρικη φωνή, έντονη συμμετοχή,γενικά σέβεται τα χρήματα σας αλλά δεν κάνει για όσους θέλουν υπερβολικό social και πολύ κουβέντα στο τέλος. Αλλά αν πάτε για sex και ειδικά αν γουστάρετε ξανθό πιπινάκι την προτείνω.
lsh
lsh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1