Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Με την Κάντυ έχω βρεθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο, μου είχε γίνει κάτι σαν στανταράκι μία φορά το μήνα να την συναντήσω. Ξεκίνησα και εγώ ένα ωραίο πρωινό που να μην έχει κόσμο να πάω να την συναντήσω, μπαίνω μέσα μιλάω με την τσατσά, έρχεται η Κάντυ, της λέω με γεια για το μαλλί, και πάνω που μιλούσα με την τσατσα για το πρόγραμμα, οτι μερικές φορές αργώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω για αυτό, βγαίνει η Κάντυ και μου λέει ότι δεν μπορεί να με δεχτεί, να σηκωθώ να φύγω και να πάω με άλλη κοπέλα Θυμός. Μου ήρθε νταμπλάς, λέω τι στο καλό έκανα, και μου λέει ότι δεν μπορώ να την αποτελειώνω από μόνος μου και ότι πρέπει να έχει δυνάμεις για όλους τους πελάτες. Της λέω μα δεν υπάρχει κανένας άλλος αυτήν την ώρα, μόνο εγώ είμαι, και αν νομίζεις πως σε κουράζω δέχομαι και για τέσσερα λεπτά και παραπάνω λεφτά αν θες. Αμ δεΘυμός, μουλάρωσε και δεν δεχόταν να πάει μαζί μου με τίποτα. Η τσατσά κάλυψε την Κάντυ και με είπε να σηκωθώ να φύγω και δεν την ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα από εμένα, δεν με άφηνε να της μιλήσω κιόλας. Όλα αυτά ήρθαν στην κυριολεξία ουρανοκατέβατα και πρώτη φορά με έδιωξαν από studio/μπουρδέλο, κλπ. και με έκαναν να νιώσω τόσο χάλια. Το μόνο που μπόρεσα να της πω είναι ότι παίρνω χάπια τώρα τελευταία λόγω κρίσεων πανικού αντικαταθλιπτικά που επηρεάζουν την διάρκεια του σεξ, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να χωνέψω το δικό της το πρόβλημα ποιο ήταν, ποτέ δεν την κατηγόρησα ακόμη και αν δεν τελείωνα Χμμμ;. Έγινε και μία ανταλαγή από κουβέντες όπου λέει:

"if someone does not understand then im very sorry, I'm not a toy and I must have the energy for all. One client cant finish me . For shour i dont mast go to room if somebody start scream then he take pils and i mast understand. in saloniki its so many girls then he have right whitout problem go and find other one."

Αν και το κορίτσι στο κρεβάτι είναι φωτιά με έκανε να νιώσω άθλια σαν πελάτης. Δυστυχώς πάει το στανταράκι, αν κρίνω από αυτά που λέει το ξεπάτωσα Λύπη... Και καθότι έχουμε και κάποιο εγωισμό και δεν έχω όρεξη για καυγάδες δεν πρόκειται εννοείται να την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
tsilibourditsas
Μέγας
Εγγραφή:
4 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
97
Πόντοι:
4.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2012
αστοχος τελειως ο τιτλος σε σχεση με το περιεχομενο της κριτικης την οποια κατα τα αλλα βρηκα ενδιαφερουσα ως επεξηγηση καποιων πραγματων που ειχαν γραφτει στο φορουμ.....
G
gl
21 Ιουνίου, 2012
Αξιος τύπε μου!
21 Ιουνίου, 2012
συμφωνω με γλ για ακυρο τιτλο...
αλλα πιο ακυρη η γκομενα...
αν ειναι δυνατον...
δε θελει τα 40-150 σου?
ας παρει μπουλο και ας παει στο χωριο της να γινει αγροτισσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3