Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295171
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εγώ για τη Μαντόνα στο Βριλησσού 60 πήγαινα αρχικά, η οποία εμφανίστηκε πάλι μετά από αρκετό καιρό. Με το που σκάω στο στούντιο όμως βρήκα ουρά του ΙΚΑ... έπρεπε να το περιμένω, η τύπισσα έχει δημιουργήσει πιστούς ακόλουθους. Τέλος πάντων, τη κάνω με ελαφρά πηδηματάκια και εκεί που κατεβαίνω το βουνό μες τις καύλες, λέω δε πάω να δω και τι παίζει στο 36-36Α ?

Ευτυχώς που το έκανα. Η τσατσά μου εμφανίζει φρέσκο πράμα, πρώτη μέρα της μου λέει, ονόματι Ρομπέρτα. Μιλάμε για ένα από τα πιο όμορφα μωρά που έχετε δει σε studio. Πολύ όμορφο και γλυκό πρόσωπο, λεπτό και σφιχτό σώμα, μετρίου αναστήματος, δέρμα βελούδο, φυσικό στητό στήθος δυομισάρι και σφιχτό τέλειο κωλαράκι. Μιλάμε για αστέρι. Νομίζω πως μου είπε ότι είναι από Πολωνία, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Στο κρεβάτι τώρα, υπάκουη και συμμετέχει πρόθυμα αλλά παίρνει και τις πρωτοβουλίες της. Όπως τη κατάλαβα, θέλει το κουλάντρισμα της γιατί είναι νέα στο κουρμπέτι. Το δουλεύει πάντως με δύναμη το κωλομέρι και αυτό μου αρέσει. Λίγο σπάσιμο το ότι είχε βάλει μπόλικο λιπαντικό, ενώ γενικά στην επικοινωνία θέλει δουλειά ακόμα. Πάντως σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και θα το ξανά επισκεφτώ το μωρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρομπέρτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού