Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 82659
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καινούργια κοπέλα, μόλις 18 και το δείχνει. Τώρα αν είναι η Τζούλια η πολωνέζα που δούλευε παλιότερα Βαρδάρη δεν ξέρω γιατί δεν την είχα πετύχει ποτέ εκείνη, πάντως η ίδια λέει ότι είναι καινούργια και την πιστεύω. Η εμφάνισή της είναι σπέσιαλ για συγκεκριμένα γούστα: ξανθοκαστανή κοντούλα και λεπτούλα με μεγάλα τεσσάρια φυσικά βυζιά (4D όπως μου είπε, τα πήρε από την μάνα της Γλώσσα ). Πολωνοουγγαρέζα, μεγάλωσε στην Βουδαπέστη. Μέτρια αγγλικά, αλλά το προσπαθεί. Πολύ χαριτωμένο μουτράκι και χαμογελαστή. Πρόλαβε να κάνει και κάποια μπανάκια και έχει σέξυ tanlines. Αρκετά μικρά τατουάζ εδώ και εκεί.

Τώρα το ακάπωτο τσιμπούκι κάνει 50ε εκεί, όπως και το γλύψιμο, αλλά εγώ πήρα και τα δύο με 40ε σχετικά άνετα από την κοπέλα, ούτε ξυνίλες ούτε τίποτα. Μπήκα στο δωμάτιο με τσιγαράκι και τασάκι περιμένοντας, η ίδια ήρθε πολύ γρήγορα με τσιγάρο και αυτή και καθήσαμε κανά πεντάλεπτο και τα είπαμε πριν ξεκινήσουμε. Παρόλο που τα αγγλικά της δεν είναι σούπερ ήταν χαμογελαστή στο φουλ και καθόλου αμήχανη. Από προκαταρκτικά του έδωσε να καταλάβει για πολλή ώρα, ξέρει ότι το δυνατό της σημείο είναι το στήθος της και το χρησιμοποιεί. Το τσιμπούκι της ήταν πολύ καλό και έπρεπε να την σταματήσω για μην χύσω. Γλυφομουνάκι που της άρεσε ("it's gooood"). Κάναμε τρεις στάσεις, ιεραποστολικά, στα τέσσερα στο κρεβάτι, στα τέσσερα με μένα όρθιο. Κάπου δεν τελείωνα (και αυτό πρέπει να οφειλόταν σε μένα, τέσπα), οπότε τον αρπάζει, βγάζει προφυλακτικό και αρχίζει να τον τρίβει και να τον κοπανάει στα βυζιά της. Έκρηξη σπέρματος πάνω της και αυτή συνεχίζει να τον τρίβει πάνω τους με τα χύσια να τρέχουν ανάμεσα στην χαραμάδα των βυζιών της. Δεν το περίμενα αυτό το happy ending, γι αυτήν φαινόταν κάτι πολύ στάνταρντ και ότι όλοι θέλουν να τελειώνουν έτσι μαζί της. Το δωμάτιο είχε ντουζιέρα οπότε κάθησε και έκανε μπανάκι χωρίς καμία βιασύνη, συνεχίσαμε την κουβεντούλα και βγήκαμε σχεδόν μαζί.

Συνοπτικά, βυζολάγνοι και πιπινολάγνοι βουρ αμέσως. Δεν βιάζεται καθόλου, είναι γλυκύτατη και δεν έχει στυλάκι επαγγελματία. Ένα μείον που θα μπορούσα ίσως να βάλω είναι αίσθηση μουνιού, γι αυτό όμως μπορεί να έφταιγα και εγώ. Τα γούστα μου τώρα είναι για γυναίκες 25+, αλλά κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκευτώ σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού