Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 39 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Μάγια την είχα σταμπάρει πριν από καιρό και την είχα πετύχει διό φορές, χωρίς όμως οι συγκυρίες να επιτρέψουν τη συνεύρεση μαζί της. Σήμερα όμως ήταν ευνοϊκά τα πράγματα, και πέρασα μέσα με το απλό των 30 ευρώ.

Χαμογελαστή νεαρή κοπελίτσα, κοντούλα με ωραία φυσικά βυζάκια που πλησιάζουν το 3αρι και ωραία αφράτη κωλάρα με λίγη κυτταρίτιδα που εμένα δεν με χάλασε καθόλου.

Με το που μπήκε στο δωμάτιο τη στρίμωξα στα όρθια, δέχθηκε με ευχαρίστηση τα χάδια μου σε όλη της το κορμί και έπιασε στα ίσια τον πούτσο μου, αρχίζοντας να μου τον παίζει κρατώντας τον όμως σε απόσταση από τα μπούτια της αποφεύγοντας έντεχνα τα όποια πιθανά πουτσοτιψήματα.

Συνέχεια στο κρεβάτι ξαπλωμένοι, λίγα ακόμη χαδάκια και πέρασμα του προφυλακτικού σαν κάλτσα, αλλά με καλό τρόπο χωρίς αέρα, πίπα με χεράκι και μπόλικο δοντάκι, τα χέρια μου πασπάτευαν κωλάρα και βυζάρες, αλλά δεν μου άφησε κανένα περιθώριο για τρίψιμο στις τρυπούλες της που απέφυγα.

Ανέβασμα από πάνω στη συνέχεια, δεν κουνιόταν όμως το μωρό και αναγκαστικά κουνιόμουν εγώ , δεν τόχει το κορίτσι, αλλά έτσι όπως ήταν κοντούλα και ζουμπουρλούδικη ήταν ευκολόχρηστη και παρόλα αυτά μου άρεσε η όλη φάση.

Εκεί που άξιζε όμως, ήταν στο πισοκολητό, η θέα της κωλάρας ήταν ανεπανάληπτη , το στήσιμο στα 4 τέλειο και η ανοχή της τεράστια μιας που δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το δυνατό και επίμονο σφυροκόπημα που της έριξα. Θέλω να σημειώσω ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της επαφής δεν έβγαλε ούτε ψεύτικο αχ, χωρίς όμως να δείχνει και καθόλου ενοχλημένη από την πίεση που της έδινα. Το χύσιμο ήταν δυνατό, τραβήχτηκε σχεδόν αμέσως μετά που βγήκε και η τελευταία σταγόνα του σπέρματος μου, και με αποχαιρέτησε με ένα απλό γεια.

Γενικά ήταν μία τίμια κατάθεση χωρίς μεγάλες φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, η μικρή ήταν γλυκός πειρασμός έτσι κοντούλα και ζουμπουρλούδικη που ήταν και παρόλο που δεν απέδωσε τα μέγιστα έμεινα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος τηρουμένων των αναλογιών σε απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ, και ίσως κάποια στιγμή να υπάρξει και δεύτερη φορά, αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάγια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού