Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455732
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Ξένια την είχα δει στις φωτογραφίες της, τις προηγούμενες και τις καινούργιες, και μου άρεσε πολύ.Εκλεκτοί συναγωνιστές που την είχαν δει από κοντά, επιβεβαίωσαν την άποψή μου.Οπότε Σάββατο βράδυ επισκεύτηκα το συγκεκριμένο στούντιο, για να την δω κι εγώ.Η Ξένια βγήκε στο σαλόνι, λικνίζοντας το σφιχτό κωλαράκι της.Όντως, πρόκειται για μια όμορφη, αδύνατη κοπέλα, ξανθιά με κοντό μαλλάκι, γύρω στο 1,70, φυσικό 2,5άρι στήθος και πολύ ωραίο και τουρλωτό κωλαράκι.Μου άρεσε εμφανισιακά, οπότε πλήρωσα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο (δεν περίμενα να δω και την Στέλλα, αφού την ήξερα από προηγούμεη τσάρκα).Το οποίο είναι μεγάλο, άνετο, με ένα τεράστιο καθρέπτη στο πλάι.
Ελλείψη πελατών η Ξένια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και το παιχνίδι ξεκίνησε αμέσως.Έτσι όπως είμασταν όρθιοι με εκατέρωθεν χουφτώματα και φιλιά στο λαιμό και το στήθος.Αλλά, κάπου εκεί η συνταγή χάλασε.Έβγαλε τα εσώρουχά της και ξάπλωσε στο κρεβάτι.Άνοιξε τα πόδια της κι έσπρωξε το κεφάλι μου προς την ευαίσθητη περιοχή της.Έδειχνε βιαστική, ανόρεχτη κι οι αναστεναγμοί της υπέρ το δέον ψεύτικοι.Κάποια στιγμή μάλιστα, ενώ ασχολιόμουν με την κλειτορίδα της, την είδα να έχει στρέψει την προσοχή της στην τηλεόραση, στην τσόντα που παιζόταν..Μου έδωσε την εντύπωση, "άντε να τελειώνουμε, να πάμε παρακάτω".Αλλά και κατά τη διάρκεια της πίπας, πιο πολύ χάιδευε τα στήθη της με τον μικρό manager, παρά τον έβαζε στο στόμα της.Αλλάξαμε δύο στάσεις, ιεραποστολική και στα τέσσερα, όπου και τελείωσα.Μου έδωσε δυο φιλιά στα μάγουλα, πήρε τα εσώρουχά της κι έφυγε.
Όμως θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής.Δε μπορώ να κατηγορήσω την Ξένια.Μπορεί, να έφταιγα κι εγώ.Δεν ξέρω.Ίσως, να μην κατάφερα να την βοηθήσω, με τις ενέργεις και τις περιποιήσεις μου, να αποδώσει καλύτερα και να ήταν σφιγμένη κι επιφυλακτική μαζί μου.Ή μπορεί να μην της άρεσε το παρουσιαστικό μου.Μην ξεχνάμε πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν, συναντώντας άγνωστα άτομα.Επίσης, θέλω να πω, ότι είναι μια όμορφη κοπέλα, με όμορφο πρόσωπο κι ωραίο και σφιχτό σώμα.Εελπίζω, κάποιοι άλλοι συναγωνιστές να περάσουν μαζί της πολύ πιο όμορφα, απ’όσο πέρασα εγώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Υπηρεσίες
Manager69
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
906
Πόντοι:
1.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2012
Πολυ χρησιμη η κριτικη σου φιλε as. manager διοτι την ειχα βαλει και εγω στο ματι. Κριμα που η Ξενια ηταν απλα διεκπεραιωτικη. "...Ελλείψη πελατών η Ξένια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και το παιχνίδι ξεκίνησε αμέσως..." "...Έδειχνε βιαστική, ανόρεχτη κι οι αναστεναγμοί της υπέρ το δέον ψεύτικοι..." "...Μου έδωσε την εντύπωση, "άντε να τελειώνουμε, να πάμε παρακάτω".... Δεν καταλαβαινω, γιατι "διωχνουν" με τον τροπο τους τους πελατες? Αβυσσος...
06 Ιουνίου, 2012
Αγαπητέ μου φίλε καλημέρα.
Δεν ξέρω, αν διώχνουν πελάτες.Αλλά, όπως θα διάβασες στη κριτική μου, αναφέρω την πιθανότητα να φταίω κι εγώ.Είτε επειδή δεν της άρεσε η εμφάνισή μου και δε μπόρεσε να κάνει υπομονή για 20-25 λεπτά (το έχω ξαναπεί, μην ξεχνάμε, ότι και τα κορίτσια είναι άνθρωποι σαν κι εμάς κι έχουν κι αυτές τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις τους).Είτε επειδή δεν "απέδωσα" όσο καλά έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και δε μπόρεσα να την φέρω σε ένα ικανοποιητικό βαθμό ερεθισμού.Ειλικρινά, θα χαρώ πάρα πολύ, αν κάποιος συναγωνιστής αναφέρει, ότι πέρασε καλά μαζί της, γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλα, με πολύ ωραίο σώμα.
06 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητε μου φιλε πιθανοτητα να φταις εσυ δεν υπαρχει, με την εννοια οτι η κοπελλα αυτη δεν ειναι η γκομενα σου ωστε να χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο ερεθισμο η καποια ιδιαιτερη συμπεριφορα απο μερους σου ποσο μαλλον να κανει υπομονη(?) για χαρη σου. Μηπως ξεχασαμε οτι πληρωνεται και δεν το κανει οικειοθελως? Εχοντας διαβασει τοσες κριτικες δικες σου θεωρω οτι τοσο η συμπεριφορα οσο και η εμφανιση σου (καθαριοτητα κτλ) θα ειναι σε ακρως ικανοποιητικο βαθμο. Αλλα ακομα και χημεια μεταξυ σας να μην υπηρξε αφου φανταζομαι σε αυτο αναφερεσαι θα ηταν υποχρεωμενη να δειξει καποια σημαδια συνεργασιας προκειμενου να περασεις καλα αφου αυτο ειναι το ζητουμενο. Το λεω αυτο γιατι υπαρχουν πολλες που κανουν πραγματα εκουσια ωστε να σε ξενερωσουν στο τελος και ετσι να παει στραφι η ολη φαση. Ακομα δηλαδη κι αν δεν σε γουσταρε θα επρεπε να προσπαθησει περισσοτερο και το κυριοτερο να μην δειξει οτι ειναι ανορεχτη και βιαστικη γιατι αυτο ειναι που πληγωνει τους ανδρες. Πολλες το ξερουν αυτο και το κανουν επιτηδες.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3