Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
204294
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεν ήμουν για σεξ σήμερα. Ολο το διήμερο έκανα αγγαρείες και δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ. Μου έλειπε όμως μία καλή πίπα ακάποτη. Δοκίμασα στο 55 αλλα οι τιμές υψηλές. Πέρασα απο το 36Α και κάτι η εξαιρετική υπηρεσία, κάτι οι καμπύλες και τα μάτια της Τάνιας σε συνδιασμό με την λογική τιμή (κρίση έχουμε και τα εισοδήματα μας δεν είναι αυτά του 2011 και 2010) με έκαναν να περάσω. Κατι όμως η βιασύνη μου (ήθελα πίπα κατευθείαν) και η κούραση, ο κίτσος δεν επερνε μπρός. Η ευγενικη και τρυφερή Τάνια με αντιμετώπισε με τρομερή κατανόηση, με αφησε να χαλαρώσω και πήγε να ασχοληθεί με άλλον πελάτη. Οταν γύρισε, ανέλαβε πρωτοβουλία, πρώτα με χαίδεψε και με φίλησε σχεδόν παντού και μετά έκανε μία κα-τα-πλη-κτι-κη πίπα που ήταν το πρωίμιο ενός καταπληκτικό γαμησιού σε τρεις πράξεις (ή στασεις) με την μυρωδάτη και βελούδινη σάρκα της Τάνιας, τα γλυκά της μάτια, τα τρυφερά της χείλη και τους αναστεναγμους της και την ωραία θέα του κώλου της στο πισοκολλητό. Tάνια και Μπέτυ σας ευχαριστώ για το ωραίο πρωιν'ο
Y.Γ: Betty, tu es manifique, je t'adore, je te desire, tu es la plus belle des toutes
Y.Γ: Betty, tu es manifique, je t'adore, je te desire, tu es la plus belle des toutes
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Πόσα έδωσες στο 36Α? Ποσα ηθελαν στο 55?
Σού έκανε και ελευθερο?
Επίσης δεν περιγράφεις κάποια πράγματα για την Τάνια (ηλικία, ύψος, χρώμα μαλλιών, σιλικόνες, σωματότυπος, ...)
Ο χώρος καλός? σαλόνι? ντουζιέρα στο δωμάτιο?, από λοιπό εξοπλισμό? κτλ..
ΥΓ: Και δεν το λεω απο περιεργεια μιας και γνωριζω ποια ειναι.......
Μπέτυ αν το διαβάζεις, είσαι η καλύτερη που υπάρχει