Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 204294
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεν ήμουν για σεξ σήμερα. Ολο το διήμερο έκανα αγγαρείες και δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ. Μου έλειπε όμως μία καλή πίπα ακάποτη. Δοκίμασα στο 55 αλλα οι τιμές υψηλές. Πέρασα απο το 36Α και κάτι η εξαιρετική υπηρεσία, κάτι οι καμπύλες και τα μάτια της Τάνιας σε συνδιασμό με την λογική τιμή (κρίση έχουμε και τα εισοδήματα μας δεν είναι αυτά του 2011 και 2010) με έκαναν να περάσω. Κατι όμως η βιασύνη μου (ήθελα πίπα κατευθείαν) και η κούραση, ο κίτσος δεν επερνε μπρός. Η ευγενικη και τρυφερή Τάνια με αντιμετώπισε με τρομερή κατανόηση, με αφησε να χαλαρώσω και πήγε να ασχοληθεί με άλλον πελάτη. Οταν γύρισε, ανέλαβε πρωτοβουλία, πρώτα με χαίδεψε και με φίλησε σχεδόν παντού και μετά έκανε μία κα-τα-πλη-κτι-κη πίπα που ήταν το πρωίμιο ενός καταπληκτικό γαμησιού σε τρεις πράξεις (ή στασεις) με την μυρωδάτη και βελούδινη σάρκα της Τάνιας, τα γλυκά της μάτια, τα τρυφερά της χείλη και τους αναστεναγμους της και την ωραία θέα του κώλου της στο πισοκολλητό. Tάνια και Μπέτυ σας ευχαριστώ για το ωραίο πρωιν'ο

Y.Γ: Betty, tu es manifique, je t'adore, je te desire, tu es la plus belle des toutes

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάνια
mkavlos
Ανώτατος
279
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2012
Ποια είναι η Μπέτυ?
Πόσα έδωσες στο 36Α? Ποσα ηθελαν στο 55?
Σού έκανε και ελευθερο?
04 Ιουνίου, 2012
Στο 55 ήθελαν 80. Εδωσα 60 για ελεύθερο. Δεν μου επιτρεπεται να σου πω πια είναι η Μπετυ. Πάντως δεν είναι ιερόδουλος
04 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συνάδελφε την ανέφερες τη Μπέτυ και δεν κατάλαβα εάν είχε κάποια σημασία για μας τους αναγνωστες.
Επίσης δεν περιγράφεις κάποια πράγματα για την Τάνια (ηλικία, ύψος, χρώμα μαλλιών, σιλικόνες, σωματότυπος, ...)
04 Ιουνίου, 2012
Η Μπετυ δεν αφορα τους αναγνωστες. Η Τανια ειναι μελαχρινη με καταμαυρα μαλια, βυζια 3αρια φυσικα, και ειναι αφρατη χωρις να ειναι χοντρη ειναι 22 ετων απο την Βενεζουελα
04 Ιουνίου, 2012

Αν είναι έτσι η Τάνια, να υποθέτω ότι είναι μια καυτή λατίνα?

Ο χώρος καλός? σαλόνι? ντουζιέρα στο δωμάτιο?, από λοιπό εξοπλισμό? κτλ..
09 Ιουνίου, 2012

Αφου δεν ενδιαφερει ποια ειναι η Μπετυ γιατι την αναφερεις ?

ΥΓ: Και δεν το λεω απο περιεργεια μιας και γνωριζω ποια ειναι.......Μεγάλο χαμόγελο
04 Ιουλίου, 2012

Σεβασμιε Cheyenne την αναφερω για να την ευχαριστησω και γραπτως καθοτι verba vollant scripta manent. Ειναι μια καταπληκτικη και σεβαστη κυρια
04 Ιουλίου, 2012

+ 1000 από εμένα για την Μπέτυ, είναι φοβερή, ευγενέστατη.
Μπέτυ αν το διαβάζεις, είσαι η καλύτερη που υπάρχει Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8