Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295035
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα αρκετές κάβλες σήμερα και ανέβηκα στο βουνό γιατί είχα καιρό να πηδήξω. Είχα στο νου μου να ξεσκίσω μελαχρινό έκφυλο κοντοπούτανο . Μπήκα στο 36 όπου μου παρουσιάστηκαν δύο κοπέλες. Την πρώτη δεν την θυμάμαι , δεν μου άρεσε. Η δεύτερη όμως ήταν ο ορισμός της φαντασίωσής μου. Κοντή, με καμπύλες , τεράστιες γόβες , πλούσιο στήθος και έκφυλο πρόσωπο. Κάθησα στον καναπέ για να βλέπω και την τσόντα που έπαιζε παράλληλα και κάθησε το έκφυλο πορνίδιο στα πόδια μου και άρχισε να με χαιδεύει. Την ρώτησα "αρχίδια γλύφεις;" και μου είπε ό,τι θες εσύ μωρό μου. Γεγονός είναι ότι η απάντησή της με χαροποίησε καθώς γαμήσι χωρίς γλύψιμο αρχιδιών είναι καφές χωρίς ζάχαρη, για μένα. Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα σε όλους τους μπουρδελιάρηδες του site ότι πρέπει να απαιτούμε να μας γλύφουν τα αρχίδια. Τόσα λεφτά δίνουμε . Δεν άργησε λοιπόν να μου σηκωθεί με τα ειπωθέντα και αποφάσισα να μπώ μέσα. Επειδή πρώτη φορά θα δοκίμαζα το τσουλάκι έδωσα το 50αρικο. Μου είπε ότι μπορώ να της το χώσω και από πίσω με κάποια επιπλέον αμοιβή. Έπιφυλάχθηκα.
Μετά από λίγο ήρθε το κοντοπούτανο. Αφού γδύθηκε άρχισε τα προκαταρκτικά χάδια ενώ ήδη ήμουν σηκωμένος. Στην συνέχεια κατέβηκε στην περιοχή και άρχισε να γλύφει τον ήδη σηκωμένο πούτσο ενώ ταυτόχρονα άρχιζε να με καρφώνει στα μάτια. Σηκώθηκα όρθιος και της είπα να μου τον ρουφήξει και να με κοιτάει στον καθρέφτη. Υπάκουσε. Δεν μου έγλυφε όμως τα αρχίδια και την διέταξα να μου τα χαιδέψει όπως και έκανε. Την έβαλα ιεραποστολικά και άρχιζα να της τον χώνω ενώ έδειξε ελαφρά ενόχληση (λόγω του μεγέθους μου είπε : ΨΕΜΜΑΤΑ καθώς ο πούτσος μου ούτε μικρός ούτε τεράστιος είναι . Φυσιολογικό μέγεθος έχει) Προφανώς είχε ξεσκιστεί αρκετά πιο πριν και πονούσε. Δεν σταμάτησα. Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να της τον χώνω. Εκεί μου πρότεινε να την πάρω από τον κώλο αν της έδινα 50 ευρώ επιπλέον. Αρνήθηκα. 40 ; όχι , 30; δεν έχω της είπα κάτσε να σε χύσω πρώτα και βλέπουμε για μετά της είπα.
Την διέταξα να χύσω μέσα από το προφυλακτικό στο στόμα της. Δέχθηκε. Αρχισε να μου τον πιπιλάει , χαίδευοντας πάλι τα αρχίδια. Δεν άργησα να τελειώσω στο στόμα της.Τραβήχτηκε όμως όταν διαπίστωσε ότι είχα πολύ χύσι να της δώσω και μου τον έπαιξε για να χύσω τελείως.
Συμπερασματικά : ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΑ.
Θετικά : έκφυλο κοντοπούτανο με πιασίματα,υποσχόμενο και πρόθυμο να σου κάνει τα γούστα
Αρνητικά : δεν γλύφει μπαλάκια, στο χύσιμο τραβήχτηκε στο τέλος. Μάλλον φοβήθηκε την ποσότητα του χυσίματος

Τελικό σχόλιο: αξίζει για μία φορά , πιστεύω ότι έχει δυνατότητα περαιτέρω βελτίωσης αν διορθώσει μερικά λαθάκια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2012
τόση διαταγή τι χρειαζόταν? έπρεπε να σαι πιο "ήρεμος"...
30 Μαΐου, 2012
την ειχα πληρωσει για ακαποτο και μου εκανε πιπα τραβοντας το πετσακι προς τα πανω ωστε να καλυπτει το κεφαλι του πουτσου!!!! Θελει πουτσοσκαμπιλα για να στρωσειΘυμός
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2