Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 154896
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στην Τερέζα μετα απο σχεδόν ένα χρόνο (μπορείτε να τσεκάρετε την κριτική που είχα κάνει τότε). Μου φάνηκε σχεδόν σημαδιακό οτι άργησε και τότε όπως και την Τετάρτη που πέρασα απο το Γκάζι (δείτε ημερομηνία επίσκεψης) αλλα αποζημιώθηκα και με το παραπάνω.

Η Τερέζα είναι νεαρή (κάπου στα 25 την κάνω εγώ) με άγνωστη και αδιάφορη όσον αφορά εμένα, καταγωγή. Μετρίου αναστήματος, με μακρύ ίσιο καστανόξανθο μαλλι. Εχει λίγη κοιλίτσα (μάλλον χαλαρότητα) αλλα δεν με χαλάει έμενα, ίσα, ίσα που μου θυμίζει αρκετά μια όμορφη next door νοικοκυρούλα.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση οτι με θυμόταν και αυτό ουσιαστικά έσπασε τον όποιο πάγο μπορεί να υπήρχε μεταξύ μας. Αγαπούλες και φιλάκια, μπόλικο girlfriend attitude κάτι που ενώ κανονικά με ψιλοξενερώνει εκεί λειτούργησε πολύ διεγερτικά. Γλυψιματάκι στο όμορφο δέρμα της ενω και εκείνη δεν έμεινε πίσω. Το σέξ που ακολούθησε ήταν σε τρείς στάσεις (εκείνη απο πάνω, πισοκολλητό και ιεραποστολικό) όπου συμμετείχε φροντίζοντας να διατηρήσει την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Επίσης άντεξε το κοπάνημα χωρίς να διαμαρτύρεται ενώ είχε στηθεί σωστά ωστε να μπορώ να μαμάω χωρίς να έχω πρόβλημα.

Εν κατακλείδι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για όσους βρίσκονται στην περιοχή και ψάχνουν κάτι οικονομικό. Το στούντιο είναι υψηλού επιπέδου, καθαρό με ντουζιέρα και σφραγισμένες πετσέτες, οπότε τα 40 € που κάνει το απλό πρόγραμμα πιάνουν τόπο.

Υ.Γ. εχω προσέξει οτι το συγκεκριμένο στούντιο εχει δωμάτιο dungeon εξοπλισμένο για s/m παιχνίδια. Αρκετα καλή πρωτοβουλία εκ μέρους τους αλλα σκεφτικά το εξής: το δωμάτιο έχει την είσοδο στο σαλόνι, οπότε όποιος πάρει τέτοιο πρόγραμμα μετα αν υπάρχει κόσμος στο σαλόνι που περιμένει, όταν θα τελείωσει θα βρεθεί φάτσα-κάρτα και αντε γεία διακριτικότητα, Αραγε δεν το λάβανε υπόψιν οι ιδιοκτήτες; (άσχετοΧμμμ;Χμμμ;)....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Τερέζα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού