Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 119 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
207515
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τι να πει κανείς για την Αμάντα... όσο υπάρχουν τέτοιες γυναίκες στα στούντιο, κουκλάρες, με τέτοιες υπηρεσίες.... δεν ξέρω τι να πω, η γυναίκα είναι βγαλμένη από τσόντα, είναι αυτό που λένε ότι ξέρει τι θέλει ένας άντρας απο αυτήν, και του το δίνει με τον καλύτερο τρόπο.
Ήμουνα ο 1ος στη βάρδια της, από τη στιγμή που ήρθε στο μαγαζί την περίμενα απέξω, με έβαλε μέσα και μπήκα στο δωμάτιο για ντουζάκι. Αρνητικό το ότι δεν υπήρχε πετσέτα μέσα και ανγκάστηκα να ζητήσω από την υπηρεσία, γαυτό και το 4άρι.
Ο χώρος καθαρός, το πάρκινγκ άνετο καθότι μηχανάκι ο "τυφώνας".
Μπαίνει μέσα το μωρό μέσα στη τρελλή χαρά γεμάτο νάζι και χάδια. Γλύψιμο και φιλιά παντού, μετά στήνετε στο καθρέφτη και αρχίζει ένα καυλωτικό show βγάζοντας το εσώρουχο της.
Αφού με έχει κάνει τούρμπο, ξεκινάει ένα τρίψιμο σε όλο το σώμα μου με γλύψιμο @@ και μετά πέρασμα προφυλακτικού.
Πίπα απίστευτη deep throat φτυσίματα, και χτυπήματα πάνω στη γλώσσα της.
Στα του σεξ τώρα ξεκινήσαμε με reverse cow μετά ιεραποστολικά, έπειτα στα 4, και το τέλος ήλθε με ιεραποστολικό κοιτώντας τη στο προσωπάκι της.
Σε όλη τη διάρκεια του σεξ έδωσε τα πάντα να με ικανοποιήσει, με έκανε να νιώσω άνετα με το τρόπο της, τη διάθεσή της, και στο τέλος έκατσε μαζί μου μιλήσαμε κάναμε χαβαλέ.
Νομίζω πως είναι αυτή τη στιγμή στις 3 πρώτες κοπέλες σίγουρα, γιατί συνδυάζει εμφάνιση, υπηρεσίες, τρόπους και πάνω από όλα ξέρει τι ζητάμε και μας το δίνει. Όσοι δεν έχετε πάει απλά χάνετε.
Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά.
Ήμουνα ο 1ος στη βάρδια της, από τη στιγμή που ήρθε στο μαγαζί την περίμενα απέξω, με έβαλε μέσα και μπήκα στο δωμάτιο για ντουζάκι. Αρνητικό το ότι δεν υπήρχε πετσέτα μέσα και ανγκάστηκα να ζητήσω από την υπηρεσία, γαυτό και το 4άρι.
Ο χώρος καθαρός, το πάρκινγκ άνετο καθότι μηχανάκι ο "τυφώνας".
Μπαίνει μέσα το μωρό μέσα στη τρελλή χαρά γεμάτο νάζι και χάδια. Γλύψιμο και φιλιά παντού, μετά στήνετε στο καθρέφτη και αρχίζει ένα καυλωτικό show βγάζοντας το εσώρουχο της.
Αφού με έχει κάνει τούρμπο, ξεκινάει ένα τρίψιμο σε όλο το σώμα μου με γλύψιμο @@ και μετά πέρασμα προφυλακτικού.
Πίπα απίστευτη deep throat φτυσίματα, και χτυπήματα πάνω στη γλώσσα της.
Στα του σεξ τώρα ξεκινήσαμε με reverse cow μετά ιεραποστολικά, έπειτα στα 4, και το τέλος ήλθε με ιεραποστολικό κοιτώντας τη στο προσωπάκι της.
Σε όλη τη διάρκεια του σεξ έδωσε τα πάντα να με ικανοποιήσει, με έκανε να νιώσω άνετα με το τρόπο της, τη διάθεσή της, και στο τέλος έκατσε μαζί μου μιλήσαμε κάναμε χαβαλέ.
Νομίζω πως είναι αυτή τη στιγμή στις 3 πρώτες κοπέλες σίγουρα, γιατί συνδυάζει εμφάνιση, υπηρεσίες, τρόπους και πάνω από όλα ξέρει τι ζητάμε και μας το δίνει. Όσοι δεν έχετε πάει απλά χάνετε.
Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Σημ. λίγη προσοχή στις παροχές στους πελάτες εκεί στην Κασάνδρας δεν θα έβλαπτε (....υποτροπές)
Loveseeker, αν έγραφα η Νο 1 θα ήμουν υπερβολικός?
ΣΟβαρά τώρα: η αλήθεια είναι ότι ο όμιλος στον Κεραμικό θα έπρεπε να είναι προσεκτικότερος με διαφορα τετοια (...υποτροπές). Δεν αφορά μόνο εσένα. Στο φινάλε δημιουργεί πρόβλημα στο όνομα της κοπέλας εκτός από το μαγαζί αυτό καθαυτό.