Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295163
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περιμενοντας στο σαλονι ξεπροβαλει η τζοβανα , απο εμφανιση το προσωπο δεν ειναι το δυνατο της σημειο αλλα το πονηρο βλεμμα της ειναι αυτο που με κερδισε σε συνδυασμο με την κορμαρα που εχει. Επισης πολυ θετικο οτι με επαιξε και στο σαλονι κανονικα φτιαχνοντας με σε πολυ δυνατο βαθμο.
Στο δωματιο εδωσε πολυ εμφαση στα προκατακτικα με πολυ μαεστρια και φτιαχνοντας με σε πολυ μεγαλο βαθμο ,ακομα και στην πιπα ξερει να στηνεται αυτη η γυναικα ! Και η πιπα της ειναι για να κανει σεμιναριο σε πολλα αλλα στουντιοκοριτσα με πολλα φτυσυματα και κατεχοντας και την τεχνικη του μουλιασματος των αρχιδιων καθως και του deepthroat.Επισης εχει μια πολυ απαλη επιδερμιδα που σε συνδυασμο με το σφιχτο κορμι κανει το σωμα της να το χαρακτηρησω απλα τελειο .
Στο σεξ η κοπελα εδωσε ψυχη και πνευμα αλλαζοντας συνεχεια στασεις και στηνοντας τον εαυτο της καταλληλα για να εχεις την δυνατον μεγαλυτερη απολαυση και οχι αμυντικα οπως πολλες .
Γενικα σου εδινε μια αισθηση οτι θελει να περασεις καλα και οχι να σε τελειωσει στο πι & φι.
Αφοτου ηρθε το τελος μετα απο κανα 20λεπτο καθησε αλλο λιγο και τα ειπαμε περι ανεμων και υδατων.
Γενικα ειναι μια κοπελα εμπειρη που σε διαβαζει απο την πρωτη στιγμη και ξερει τι θελεις με ενα προσωπο μετριο αλλα ενα κορμι φωτια το οποιο το χρησιμοποιει με μαεστρια και δινοντας σου ενα πολυ καλο σερβις.

Σιγουρα θα την ξανατιμησω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζοβάνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
19 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
37
Πόντοι:
6.765
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού