Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295165
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
α) 17 πρός 18/5/2012
β) Τρίτη βάρδια μεταμεσονύκτια
γ) 50
δ) Λάουρα-Ντορίνα
ε) Ξανθιά βαμμένη ψιλόμελαμψή με όμορφο αδύνατο σωματάκι δυαράκι στήθος.
στ) Μετά απο τρείς ώρες ξύλο και βάρη, παραδόξως είχα κάβλες. Όποτε και ανηφόρισα προς το βουνό. Είχα σκεφτεί πρώτα να έριχνα μια ματιά σε όλα τα σπίτια και μετά να αποφάσιζα που θα έμπαινα. Η δαιμόνια όμως τσατσά του εν λόγω ιδρύματος, είχε διαφορετική άποψη. Αφού πρώτα μου λέει ότι είχε την Λάουρα και την Ντορίνα(με την οποία ήδη είχα περάσει 3 φορές στο παρελθόν), της είπα ότι την Ντορίνα την ήξερα όποτε ήθελα να δώ μόνο την Λάουρα. Έρχεται η Λάουρα, η οποία κάθεται πάνω μου και αρχίζει κατευθείαν χάδια και φιλιά. Εκεί που θα έφευγα η τσατσά μου λέει "θές με 50 να τις πάρεις και τις δύο?". Όποτε σκέφτηκα "Με την Ντορίνα έχω περάσει στο παρελθόν απίστευτα καλά( Είναι απο τις καλύτερες σε attitude γκόμενες που κυκλοφορούν στην αγορά) Η άλλη ωραίο γκομενάκι είναι. Δεν γμτ..... καλά θα περάσω" Δεν έχασα. Μπήκαν οι κοπέλες στο δωμάτιο. Με πλακώσανε στα προκαταρκτικά. Μετά η Λάουρα ξεκίνησε το τσιμπούκι, όσο η ντορίνα με έγλυφε στο σώμα. Τλσπ ξεσκιστήκαμε για κανένα δεκάλεπτο με τα κορίτσια μια με την Λάουρα απο πάνω και με το πρόσωπο πρός τα μένα, μετά με το πρόσωπο αντίθετα.Μετά στα 4. Σε όλη τη διάρκεια η Ντορίνα είτε με φίλαγε στο σώμα είτε έκανε σέξ σόου(μέσα της δεν μπήκα χωρίς να το επιδιώξει κάποιος από τους δυο μας....). Στο τέλος βαρέθηκα τα ακροβατικά. Τις βάζω και τις δύο να με γλύφουνε, την έπαιξα και έχυσα. Καλό vfm. Καλή και έξυπνη κίνηση από την τσατσά γιατί χωρίς την προσφορά το πιο πιθανό είναι ότι θα έμπαινα κάπου αλλού, αν έφευγα. Και η δεύτερη κοπέλα δεν κουράστηκε ιδιαίτερα, αλλά έδωσε κι έναν άλλο αέρα στη συνεδρία Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο. Για την τσατσά 10 αλλά δεν μ' αφήνει το σύστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ντορίνα
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.192
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2012
Μηπως ησουν στο 36Α γαιτι εκει υπαρχει μια πολυ ευελικτη και εξυπνη τσατσα. Η τσατσα του 36 τουλαχιστον στη πρωινη και απογευματινη βαρδια ειναι μια αντιπαθης ξανθια με αγελαδοειδη φατσα, τοσο αντιπαθης που με χαλαει ολη την διαθεση
19 Μαΐου, 2012
Οχι η τσατσα εχει καστανοκοκκινα μαλλια(αν ειδα καλα) μικροκαμωμενη με λιγο βραχνη φωνη. Το 36Α δεν ειναι αυτο που κατεβαινεις κατω? Εγω πηγα στο αλλο που ειναι στο υψος του δρομου.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2