Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Sex Studio 56980
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σε τσάρκα με τον Μάθιου, προ 15νθημέρου, περάσαμε κι από το στουντιάκι αυτό, όπου αναγνώρισα μια παλιά γνώριμη. Την Αλίνα. Με γνώρισε κι αυτή, αν και το’παιξα ότι δεν την ήξερα για να της το πω μέσα.

40 ευρά στον Ανδρέα (δυσανασχέτησε ελαφρώς – κρίση και στο γαμήσι Ανδρέα μου!) και η πρώτη εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο ήταν πλέον γεγονός.

Όλα πολύ καλά στο δωμάτιο, περιβάλλον, διακόσμηση, επίπλωση, ντουζιέρα, σεντόνια, τακτοποίηση. Πετσέτα ασφράγιστη και απουσία σαγιοναρών. Ντουσάκι και ξάπλα.

Μόλις μπήκε με καλησπέρισε πολύ σοβαρά και μετά αρχίσαν τα γελάκια. Θυμηθήκαμε την παλαιότερη συνάντησή μας, σε άλλο χώρο και οι πρώτες αγκαλιές μετατράπηκαν σε χάδια και φιλιά.

Κορμάκι λαχταριστό. Πολύ λεπτό με ένα ζευγάρι ορθωμένα βυζάκια, σφιχτά, λεμονάτα, με θηλές που προεξέχουν και μια ελίτσα πάνω από το αριστερό της. 1,5 νούμερο, στο στόμα όλο! Τα έλιωσα! Προσπαθώντας να ξεχάσω ένα άσχημο συμβάν που είχα στην ίδια μέρα, ένιωσα τη γλώσσα της να κυλάει βασανιστικά στο στήθος μου και να εστιάζει στις ρώγες μου, λίγο πριν καταλήξει στα αδελφάκια μου. Καραμέλωμα με μάτια καρφωμένα στα δικά μου. Πέρασμα σκούφου και έναρξη πίπας υψηλού επιπέδου. Τη γουστάρει τη φάση και το δείχνει με την τέχνη της. Τούρμπο μ’έκανε και αδημονούσα να της τον χώσω στο στενό της μουνάκι.

Με καβάλησε και μού’μεινε η γκριμάτσα του πόνου που σχηματίστηκε στο έξυπνο μουτράκι της, μόλις μπήκα μέσα της. Την έπαιζα πάνω μου, λεπτούλα όπως είναι και είχε γίνει μούσκεμα. Αλλάξαμε πολλές στάσεις χωρίς να βγω από μέσα της και την είχα καταβρεί με αυτό το καβλάκι.

Ώσπου ήρθε η ώρα να απολαύσω τη θέα από το πετίτ κωλαράκι. Στα 4 λοιπόν και πήραμε φωτιά! Έχει επαρκές απόθεμα κάβλας η Αλίνα και μου το’βγαλε όλο. Ευτυχώς που το κρεβάτι ήταν χτιστό!

Έχοντας περάσει κατ’εκτίμηση γύρω στα 20’ έφτανε ή ώρα της λύτρωσης. Την ξάπλωσα ανάσκελα και μπήκα μέσα της αργά μέχρι που οι συσπάσεις του κορμιού μου απελευθέρωναν εντός της το υγρόν μου πυρ.

Αφουγκράστηκε δίπλα μου κάποια λεπτά της ολοκλήρωσης και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Σπουδαίο πράγμα η χημεία στο sex.

Την ευχαρίστησα για την όμορφη συνεδρία μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας το γρηγορότερο δυνατόν.

Εξήλθα του χώρου με ένα πλατύ χαμόγελο που επισκίασε για αρκετή ώρα τις αρνητικές μου σκέψεις.

Κατά την (αυστηρώς) προσωπική μου άποψη, το Αλινάκι είναι μια ήπια δύναμη που εκτός της εξωτερικής της εμφάνισης, ιδρώνει τη φανέλα και επιδιώκει την ικανοποίηση του πελάτη.

Μελισσούλες που τρυγούν….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.805
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, NICK TRIVE, Sproxe Garsia και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2012
Στο ξυλο αντεχει η θα μου μεινει στα χεριαΧμμμ;
18 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε κόβω να της μένεις εσύ!!! Χαχαχαχαχα.....Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2