Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Sex Studio 64507
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έφτασε και η δική μου ώρα να επισκεφθώ την Ελβίρα. Ηταν ευκαιρία μια που έφυγε από τη Φυλής (έχω σταματήσει να κατεβαίνω εκεί) Φτάνω κατά τις 3 το μεσημέρι, παρκάρω ακριβώς απ έξω και ανεβαίνω τα απότομα σκαλιά.
Μου ανοίγει η Κα Ντίνα και με ρωτάει να θα πάρω κάτι. Προτίμησα μόνο νεράκι, μια και θα είχα δουλειά και ταξίδι μετά. Αφου μου εξήγησε πολύ λεπτομερώς τα προγράμματα, φωνάζει την Ρενάτα να τη δω. Είναι πολύ καλύτερη απο τις φωτογραφίες, αλλά είχα πάει για την Ελβίρα. Μετά από 25 λεπτά περίπου, σκέι μύτη και η θεία (γιατί τη λέτε θεία;)
Εχει πολύ όμορφο σώμα και πρόσωπο που σου λεεί πάμε να με σκίσεις. Είχα αποφασίσει για το full πρόγραμμα των 100€.
Περίμενα λίγο να φτιάξουν το δωμάτιο και πέρασα στα ενδότερα. Πετσέτα και παντόφλες είναι δεδομένα και σφραγισμένα. Κάνω ντουζάκι και περιμένω ξαπλωμένος. Πρέπει να πέρασε κανα μισάωρο μέχρι να έρθει.
Απο τη στιγμή που ήρθε όμως με αρχίζει με τη γλώσσα απο πάνω μεχρι κάτω. Τρελά βαθιά γλωσσόφιλα και παράλληλα ισπανική με τα υπέροχα στήθια της. Στη συνέχεια μου λεει να γυρίσω μπρούμυτα και να χαλαρώσω για να κάνει μασάζ. Με πέρασε με λάδι και πραγματικά το απόλαυσα. Μου θύμισε λίγο και nuru. Γυρίζω ανάσκελα και ο μικρός είχε γίνει κάγκελο. Τον παίρνει στο στόμα και κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι που με το ζόρι κρατήθηκα. Κάτσε της λέω να σου κάνω κι εγώ μια απο τα ίδια. Αρχίζω λοιπόν να γευομαι το υπέροχο άρωμά της και σιγά σιγά φτάνω ανάμεσα στα πόδια της. Αφιέρωσα αρκετή ώρα φιλώντας το πεντακάθαρο μουνάκι της, χρησιμοποιώντας και δαχτυλάκι και για τις 2 εισόδους. Κάποια στιγμή είχε υγρανθεί τόσο πολύ που πήρε το καπελάκι και το έβαλε στη πίσω τρυπούλα. Έδειχνε ότι πραγματικά το απολάμβανε. Πολύ καλή συμμετοχή, αλλά δεν άντεξα πολύ και τέλειωσα σε μια μόνο στάση.
Δεν έφυγε αμέσως, αλλά τα είπαμε λίγο.
Της είπα δε, πως οι φωτογραφίες που έχει στο site, την αδικούν τα μάλα. Αφού έκανα άλλο ένα ντουζάκι, έφυγα πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα την επόμενη φορά που θα έρθω, θα τη ξαναδώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Ettore, Eisenfaust και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού