Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162735
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Οδηγώντας με το αυτοκίνητο μέχρι το Λαφάμ μια ξαφνική εαρινή καταιγίδα έκανε τα πάντα να παραλύσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Παρόλα αυτά η προδιαγεγραμμένη πορεία μου μέχρι το κατάστημα συνεχίστηκε απρόσκοπτα μέχρι να κάνω την εμφάνιση μου στο σαλόνι του καταστήματος.

Σε βάρδια ήταν η μικρούλα Άλεξ που είχα την τιμή να είμαι από τους πρώτους πελάτες που την επισκέφτηκαν στο ντεμπούτο της, πριν από ένα και κάτι μήνα στην πόλη μας. Σε αυτό τον μήνα που μεσολάβησε εμφανισιακά βελτιώθηκε μιας που πήρε κάνα διό κιλάκια σε σωστά σημεία, κάνοντας το στήθος της ακόμη πιο γεμάτο και το κωλαράκι της ακόμη πιο ζουμερό.

Στο σαλόνι διέκρινα πάνω της κάποια κούραση, αλλά έχοντας τις πολύ καλές αναμνήσεις της πρώτης φοράς, χωρίς να το πολυσκεφτώ έδωσα το αντίτιμο των 30 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο.

Δεν άργησε να έρθει και η μικρή, και φορώντας το πλατύ της χαμόγελο έπεσε στην ορθάνοικτη αγκαλιά μου δεχόμενη με μεγάλη ευχαρίστηση χαδάκια στα όρθια σε όλο της το κορμί τα οποία και ανταπέδωσε. Με άφησε να κατεβάσω το σουτιέν από το σέξι συνολάκι που φορούσε αποκαλύπτοντας τις τεράστιες θεϊκές της βυζάρες, τις οποίες πιπίλησα δεόντως και ξάπλωσε στο κρεβάτι έχοντας ορθάνοικτα και σηκωμένα τα πόδια της αποκαλύπτοντας τις πολύ όμορφες τρυπούλες της. Την πλησίασα αρκετά και ποτέ δεν θα μάθω αν δεχόταν να τρίψω τον γυμνό πούτσο μου πάνω στις τρυπούλες της μιας που κρατήθηκα και δεν το έκανα, όπως δεν θα μάθω ποτέ αν τραβιότανε στην περίπτωση που θα πήγαινα να την γλύψω μιας που με άφησε να πλησιάσω το στόμα μου σε αυτές (τις τρύπες) σε απόσταση περίπου 2 εκατοστών. Γουστάρισε? ήθελε να μου κάνει δωράκι? θα με απέτρεπε?, ποτέ δεν θα το μάθω……..

Με όλα αυτά και έχοντας πλήρη στύση 100% την είπα να με φορέσει προφυλακτικό για τα περαιτέρω, συνέχισε με πίπα πολύ καλή και μεγάλη σε διάρκεια, άφησε να της βάλω και δαχτυλάκι στην καλοδουλεμένη τρυπούλα της, την οποία δεν την προσφέρει σε κάποιο πρόγραμμα, αλλά ευγενικά αρνήθηκε καραμπαλίκινγκ.

Στη συνέχεια όταν την είπα να ανέβει από πάνω, επίσης αρνήθηκε πολύ ευγενικά προσποιούμενη αναμονή περιόδου, αλλά φάνηκε πολύ καθαρά, η κούραση της κοπέλας. Δεν επέμενα και την πήρα πισοκολητά, δυνατά και με μεγάλη διάρκεια δεχόμενη ευχάριστά το σφυροκόπημα μου, σε ένα πολύ καταιγιστικό ρυθμό. Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολική στάση, και παρόλη την εμφανή της κούραση με ανέχθηκε έως το τέλος, χύνοντας την πολύ δυνατά.

Είχε ενδιαφέρον πάντως η συνεύρεση, μιας που κοπέλες με τα προσόντα της Άλεξ δύσκολα με αφήνουν ανικανοποίητο όσο χαμηλή απόδοση και αν έχουν. Η μικρή βέβαια θέλει δουλειά ακόμη και κυρίως πιο χαλαρούς ρυθμούς για να μην καεί, και να συνεχίζει απρόσκοπτα να μας προσφέρει τις υπηρεσίες της. Από μένα πάντως σίγουρα θα υπάρξει και επόμενη φορά.

Η μαντάμ ήταν πρόσχαρη και πολύ ευγενική και ο χώρος όπως πάντα καθαρός και επιβλητικός, αν και θα έπρεπε τα δωμάτια να ήταν πιο δροσερά μιας που και εγώ και η κοπέλα, αισθανθήκαμε την αφόρητη ζέστη του δωματίου στο τέλος της συνεύρεσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Άλεξ
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2012
Εδώ δεν σε σταμάτησε το τραίνο την προηγούμενη φορά, θα σε σταματούσε η βρόχα ?

Δεν παίζεσαι μπαγάσα GAME.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1