Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143064
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μόλις άκουσα για milf στο συγκεκριμένο ίδρυμα, έσκασα μύτη να δω τί παίζει.

Το λοιπόν: Λένα από Ουκρανία, ευγενική κυρία (περί τα 40 την έκοψα), μικρά βυζάκια, καυλιάρες πεταχτές ρώγες, ψηλή, λεπτή και αρκετά επικοινωνιακή στο κρεβάτι. 30 ευρώ απλό, 40 ευρώ πιο χαλαρό, 50 ευρώ νομίζω γυμνό. Η τσατσά μίλησε και για παρτούζα 40ευρώ το άτομο και για ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα. Ντουζάκι νομίζω 80ευρώ και τζακούζι με φουλ πρόγραμμα 120ευρώ. Κουλουράκι δε θυμάμαι εάν δίνει. Πέρασα με το πρόγραμμα των 40ευρώ.

Αρχίσαμε με μπίρι-μπίρι, μπαλαμούτι χαλαρό, για αρκετή ώρα που ομολογώ ότι μου άρεσε και με χαλάρωσε. Είναι κυρία στην συμπεριφορά της αλλά και αγρίμι στο κρεβάτι (μακάρι να ήταν και κάποιες πιτσιρίκες έτσι).

Μετά τα εισαγωγικά, αγρίεψαν τα μάτια της, με φόρεσε σκούφο και με ξεκίνησε με ένα πολύ δυνατό πιπέτο, το οποίο κατέχει σε μεγάλο βαθμό. Επίσης οι κραυγές της ήταν όλα τα λεφτά, με έφτιαξε αρκετά σε χρόνο dt.

Με καβάλησε και άρχισε δυνατό κούνημα, ενώ η καύλα της συνεχίζονταν με φωνούλες από μεριάς της. Μικρό βυζάκι αλλά ρώγα στιλέτο.

Τη γύρισα στα τέσσερα όπου μου έκανε ωραία στησίματα, ενώ είχε τσακώσει και το σεντόνι και άρχισε να το σφίγγει όσο εγώ έκανα τη δουλειά μου. Ωραίο σαν σκηνικό. Αισθάνθηκα ολίγον τι Pierre Woodman... βογγούσε κιόλας η καλή κυρία.

Μετά από μόνη της με ξαναπήρε πίπα και τελική στάση σε ιεραποστολικό όπου έληξε και το ματς.

Απολογισμός : εάν είχε βυζάρες και λίγο πιο αφράτο κώλο θα έμπαινε στη λίστα μου. Αλλά τελικά δεν μου κάνει για δεύτερη φορά. Τη βρίσκω πολύ λεπτή για τα γούστα μου. Πάντως στο γαμήσι είναι φιλότιμη, βγάζει καύλα και έχει εμπειρία. Μιλάει αρκετά καλά ελληνικά και είναι ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Λένα
gabetsos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
12
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού