Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παλιός γνώριμος και τακτικός πελάτης της εν λόγω κορασίδας, πολύ χάρηκα που επέστρεψε ξανά στα μέρη μας.
Παρά την αρνητική κριτική που παρακάτω συναγωνιστή δεν πτοήθηκα, δεν μπορεί λέω να έχει αλλάξει τόσο το κορίτσι, και έκανα πρωινή καταδρομική επίσκεψη στο Χριστινάκι στη Κοροβάγκου.
Τι ευχάριστη έκπληξη. Καινούργιο μακρύ ξανθό μαλί αλογοουρά και μαζί με τα γνωστά προσόντα, βυζάκι φυσικό τριάρι και κωλάρα θάνατος, δίνει ένα ανανεωμένο σέξυ σύνολο για πολλές "αμαρτίες".
Μεγάλες χαρές από μέρους της που με είδε, το ίδιο, πολύ χάρηκα και γω.
Πήρα το πρόγραμμα των 50€, χαλαρό με μασάζ και πέρασα κατευθείαν. Πολύ καλά προκαταρκτικά με τριψίματα τα βυζάκια στο λεβέντη, φιλάκια παντού και χοντρά χουφτώματα από μέρους μου. Πέρασμα της καπότας με το στόμα και ξεκινάει μιά πίπα δυναμίτη!! Επανειλλημένα deap throats μέχρι τ' αρχίδια όλο μέσα, πουτσοσκάμπιλα στη γλώσσα και όλα τα σχετικά. Στη συνέχεια ανεβαίνει από πάνω με πολύ όρεξη για ιππασία, αυτή να καλπάζει πάνω στο πούτσο μου και γω να της χουφτώνω τα βυζιά της που κουνιόταν ρυθμικά. Στη συνέχεια γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, έβαλε τα πόδια της κάποια στιγμή πίσω από τη πλάτη μου και με τραβούσε μέσα της... Κόλαση... Στο τέλος στήνεται στα τέσσερα και της τον καρφώνω από πίσω, βλέποντας την πιό απίθανη κωλάρα της της βόρειας Ελλάδας. Τραβούσα εγώ τα "χερούλια" και αυτή έβγαζε ακατάληπτες κραυγές καύλας. Με τέτοια ένταση δεν άργησα να αδειάσω μέσα της όλους τους απογόνους που κουβαλούσα στα αρχίδια μου.
Μείναμε για δυό τρία λεπτά στο κρεβάτι, λαχανιασμένοι, χαμογελώντας και οι δυό για το "κατόρθωμά" μας.
Φεύγοντας από το δωμάτιο μου' σκασε και ένα φιλί και γελώντας μου είπε "όταν μπορείς πάλι, ξαναέλα..."
Ήταν μιά εξαιρετική εμπειρία, τελικά πιστεύω ότι είναι και θέμα συμπεριφοράς δικής μας προς τις γυναίκες, ίσως και θέμα χημείας, γιατί και με τη Μάντυ από τη Βίλλα που λέει ο συναγωνιστής, εγώ είχα προχθές τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από ένα τρελλό γαμήσι.
Δεν ξέρω, πάντως εγώ πάντα εμπιστεύομαι τη γερμανική ποιότητα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2012
Χαίρομαι που πέρασες καλά και ελπίζω όλα τα καρντάσια να περνάνε καλά με τη κάθε κοπέλα.
Αλλά πίστεψε με καμία σχέση αυτά που περιγράφεις με αυτά που έζησα εγώ μαζί της.
Σαφώς και παίζει ρόλο η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά μετράει και το γεγονός ότι εγώ πρώτη φορά βρέθηκα μαζί της, ενώ εσένα σε θυμόταν.
Όπως και να έχει εγώ εξέφρασα προσωπική άποψη, και εμμένω στην άποψη μου, ότι και με τις δύο το γαμήσι ήταν κρύο και επαγγελματικό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1