Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επισκεψη στο συγκεκριμενο στουντιο την παρασκευη που μας περασε πρωι.
Την Αλεξανδρα την ειχα ξαναδει αλλα μου εφερνε εναν αερα ξεπετα, παρολ'αυτα με θαμπωσαν οι βυζαρες της και αποφασισα να μπω. Φατσα δεν λεει και πολλα, βλαχοφατσα μου φερνει (ειπαμε οι βυζαρες καλυψανε ολα τα υπολοιπα).
Στπ δωματιο με εβαλε μπρουμυτα και εβαλε ενα χαρτι κατω απο τον πουτσο μου για να μη λερωσω με υγρα το σεντονι και ξεκινησε μια υποψια μασαζ. 7 λεπτα λοιπον το μασαζ μαζι με τα προκαρκτικα και μετα ξεκινησαμε στα 4. Μολις ξεκινησα να δεινω με σταμαστησε για να μου αλλαξει την καποτα και με επεπληξε γιατι ειπε οτι θα σπασει ετσι γρηγορα που την γαμουσα. Απο εκεινη την στιγμη και μετα ειχα αρχισει να τα παιρνω γιατι επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μου. Αλλαζουμε σταση, ιεραποστολικο, και μετα απο ενα λεπτο μου αλλαζει παλι καποτα γιατι ΠΑΛΙ φοβοταν οτι θα σπασει!!! Εκει ειχα σπαστει τελειως και απλα περιμενα το τελικο για να ξεσπασω!!!Δεν αργησε και ηρθε μετα απο ενα λεπτο οπου και μου ειπε οτι αν δεν τελειωσω μεσα σε ενα λεπτο δεν εχει αλλη καποτα και οτι θα τελειωσω μονος μου!!!Την εδιωξα φυσικα...Ο χρονος μεσα στο δωματιο μαζι της ηταν 14 λεπτα οπου συνολικα τα 5 ηταν καθαρα γαμησι. Η κοπελα κοιταει την ξεπετα και το περηφανευεται κιολας. Μακρια απο την συγκεκριμενη κοπελα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.318
Πόντοι:
206
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2012
Η συγκεκριμένη κριτική με βρίσκει αντίθετο.Η Αλεξάνδρα δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί ξεπέτα.Ύστερα από πολλαπλές προσωπικές εμπειρίες με την Αλεξάνδρα μπορώ να πω,πως μάλλον ισχύει το αντίθετο.Αυτό που της αναγνωρίζω είναι η φιλοτιμία της και η ευγένια της.Αλλά σκέφτηκα το ενδεχόμενο,μήπως πήγες σε άλλη με το ίδιο όνομα,γιατί την Παρασκευή πρωί δεν δουλεύει ποτέ στο Κωνσταντινουπόλεως 61 η Αλεξάνδρα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1