Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 156 10
Sex Studio 170772
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
"Μονο στον κωλο"(only the ass) ηταν ο τιτλος σε μια παλια σειρα βιντεοκασσετες τσοντες με κυριο θεμα το ξεσκισμα του κωλου.Ειχαν πεσει στα χερια μου κανα δυο επεισοδια της σειρας οταν ημουν εφηβος και κυριολεκτικα τις ειχα λιωσει τις κασσετες.Ειχα μαθει ολο το σεναριο απ'εξωΣπασίκλαςΑπο κει λοιπον πηρα τις πρωτες κατευθυνσεις περι πρωκτικου σεξ και τωρα τις εφαρμοζω στην Ειρηνη.
Ειρηνη λοιπον Ρουμανα,γυρω στα 35 με εκφυλη φατσα,μικρα πεσμενα βυζια και μεγαλο αλλα σχετικα σφιχτο εκφυλο κωλο που δε χορταινει να τον γαμας.
4η συναντηση μαζι της μιας και βρεθηκα στη γειτονια αν και θεωρητικα ελεγα να δοκιμασω κατι αλλο αλλα δεν βρηκα καποια δελεαστικη προσφορα οποτε πηγα στη σιγουρη λυση.50ε οπως την δινω παντα για φουλ προγραμμα...

Σημερα μπηκαμε και στο μεγαλο δωματιο με το τζακουζι και τον καθρεφτη στα ποδια του κρεβατιου το οποιο ειναι ανανεωμενο και με καποια βαψιματα με σχεδια στους τοιχους οποτε εχει αποκτησει και καποια ζεστασια.Με το που μπηκε στο δωματιο καναμε κατι μμμ και οι 2 οποτε η πουτσα μου ηταν ηδη σηκωμενη στο μισο.Ξαπλωσε αμεσως αναμεσα στα ποδια μου και αρχισε την ολικη εξαφανιση πεους και μεσα σε δευτερολεπτα με ανεβασε στο 100%+,συνεχισε με αγριο αρχιδογλειψιμο(ημουν και φρεσκοξυρισμενος)οποτε της λεω να'ρθει να κατσει πανω μου μουρη με μουρη.Απλωσε τη μουναρα πανω στον πουτσο μου,πλακωθηκαμε στα βαθια γλωσσοφιλο για μερικα λεπτα ενω συγχρονως αυτη κουνιοταν ελαφρως μπρος πισω κι εγω εχωνα δαχτυλο στον κωλο της.
Φτιαχτηκαμε καλα κι οι 2 ετσι οποτε την ριχνω ανασκελα και την αρχιζω βαθυ και πιεστικο γλειψιμο.Γρηγορα αρχισε τα τιναγματα και τις συσπασεις οποτε και επεμεινα στο μεγιστο βαθμο με ταυτοχρονα δαχτυλα σε μουνι και κωλο.Γυρισα και καπως πλαγια ωστε να μου παιζει κι αυτη τον πουτσο.

Σημερα αλλαξαμε στασεις...Την εβαλα απο πανω με πλατη σε μενα οπου αφου εκανε ενα βαθυτατο καθισμα κατα την εισοδο αρχισε να χτυπιεται σε τρελο ρυθμο με πληρη διεισδυση σε καθε ανεβοκατεβασμα ενω απολαμβανε το θεαμα στο καθρεφτη μπροστα της.Ψιλοεγειρα κι εγω το κεφαλι ωστε να δω πως φαινομαστε αλλα δεν αντεξα και αρχισα να γελαω.Ειναι μαλλον γελοιο το θεαμα να πηδιομαστε και να κοιταμε και οι 2 στον καθρεφτηΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Αφου ηρεμησε καπως και εκανε μια παυση της ζητησα και τον κωλο της,σαλιωσε το δαχτυλο της και το εχωσε και καβαλησε επισης απο πανω παλι με πληρη διεισδυση και παλι με τρελο ρυθμο πανω κατω.Κουραστηκε ομως απο την υπερπροσπαθεια οποτε την εστησα στα 4 οπου την καρφωσα αρχικα στο μουνι σε γρηγορο τεμπο και στην συνεχεια στον κωλο σε αργο αλλα τερμα μεσα.Σ'αυτη τη σταση θελοντας και μη κοιταζομασταν απο τον καθρεφτηΓλώσσα.Τη ρωτησα που να τη χυσω μπας και δωσει και το στομα της επιτελους αλλα μου ειπε γελωστας στα βυζια οπου και της τα εριξα και μαλιστα ενα μικρο φλοκι την πηρε και στο μαγουλο.Εμεινα για λιγο πανω της οπου ριξαμε κι αλλα γλωσσοφιλα,μπηκε στη μπανιερα πλυθηκε και αποχωρησε.

Συμπερασμα...τα ιδια.Για μενα προσωπικα ειναι στην κορυφη μαζι με τη Νικολ.Υπαρχει τρομερη χημεια μεταξυ μας,γουσταρει κι αυτη πολυ,μου κανει ολα τα κεφια και μου επιβεβαιωνει καθε φορα οτι δεν εχω καποιο προβλημα,οπως κατι αθλια γυφτακια μπορει να σου πουν,μιας και η πουτσα μου ειναι καγκελο απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.Αν και 4η φορα μαζι της διαπιστωσα πλεον οτι δεν ειναι τρομερα επικοινωνιακη αλλα αυτο δε στεκεται εμποδιο καθολου στην ολη φαση.Τη νοιαζει κυριως να γαμηθει καλα.Θα ξαναπαω σιγουρα στο μελλον και φυσικα προτεινεται σε ολους ανεπιφυλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.492
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2012
Την Ειρήνη την είχα πάρει όταν ακόμη ερχόταν στα σπίτια ως call girl. Όταν την πρωτοείδα σκέφτηκα ότι δεν είναι και τίποτε ιδιαίτερο σωματοτυπικά, αλλά μου έκανε εντύπωση η έκφυλη φάτσα της που σε προδιαθέτει θετικά. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε στο κρεβάτι. Όπως τα λέει ο προλαλήσας και καλύτερα. Δε λέει όχι σε τίποτε, η συμπεριφορά της είναι υποδειγματική και τα ελληνικά της εξαιρετικά. Τη θυμάμαι με πολύ θετικά συναισθήματα και νομίζω ότι θα την επισκεφτώ σύντομα. Ειρηνάρα κράτα γερά!!!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1