Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 17 10
Sex Studio 93269
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μόλις το είδα το πιπίνι άρχισε να χτυπά η καρδιά μου. Βγήκε τοπλες και απο μακριά έδειχνε πανέμορφο με το χαμόγελο που φορούσε. Σωματάκι καλό με βυζάκι 2αράκι θεόστητο! (γλωσσοπλάστη μου!). Γλώσσα Ξανθιά Ρουμάνα, ειπε η τσατσα ότι είναι η μικρότερη αδελφή της Αννας που θήτευσε εδώ και μαλλον θα ξαναέρθει. Ετών 18 ειπε η τσατσα όμως η κοπέλα μου ειπε 20, αν και εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούσε να μου δώσει να καταλάβω οποτε το στρογγυλοποίησε. Δηλαδή δε μιλάει Ελληνικά ούτε Αγγλικά!!! και η συνεννόηση είναι μπουζούκι. Χμμμ;
Δεν κατέχει το άθλημα έμαθα οτι ειναι η πρώτη φορά που δουλεύει και όταν εκανα σχόλιο για την κρέμα (βάζει πολύ) μου είπε η τσατσα "είναι μικρή θα μάθει... τις πρώτες μέρες δεν έβαζε και μετά πονούσε, τώρα το παρακάνει !". Πρέπει να την κατευθύνεις και να τη δείξεις και λίγο, απο συμμετοχή πολύ λίγα πράγματα φοβισμένα. Αν θα έρθει η αδελφή της και της μάθει την τέχνη της θα γίνει αστέρι. Ειναι ενα δροσερό πιπίνι που δεν φιλάει και δεν δέχεται φιλιά στο στόμα, δεν αφήνει δακτυλισμό (ευγενικά) και από κοντά έχει άσχημο δέρμα στο πρόσωπο και τη χαλάει αρκετά σε σχέση με την εικόνα που έχει βλέποντάς την απο μακριά.
Πολύ καθαρή και δέρμα για δάγκωμα και το βυζί της δε χόρταινα να το γλύφω... τέλειο. Ηταν μια εμπειρία με την άβγαλτη φοιτήτρια της διπλανής πόρτας και έτσι δεν κλαίω τα λεφτά μου, ομως θα αφήσω αρκετό καιρό να πάρει εμπειρίες για να την ξαναεπισκεπτώ.

τα προγράμματα ειναι 30 απλό, 50 γυμνο, 70 γυμνό γλύψιμο και μασάζ, και 100 ή 1120 τζακούζι

Η τσατσά δεν δέχτηκε παζάρια όσο και αν της ειπα ότι πέσανε παντού οι τιμές.Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού