Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493054
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Στέλλα την συνάντησα πρώτη φορά εχτές. Είναι από Ρωσία περίπου 26 αν και φαίνεται λίγο μικρότερη. Είναι όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες (Πειραιώς 193 & Κηφισού 30 - στο site του συγκεκριμένου studio δεν έχουν ανέβει, αλλά είναι η ίδια κοπέλα) παρόλο που εκείνη υποστηρίζει ότι έχει πάρει κάνα δυο κιλά.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο ήταν ιδιαίτερα φιλική και ομιλητική (χωρίς να κουράζει) και με το χαμόγελο στα χείλη. Πλήρως συνεργάσιμη σε όλα, τα πιασίματα και γλειψίματα ελεύθερα, φιλιά όμως δεν φάνηκε να δίνει αν και δεν επέμεινα.

Αρκετά προκαταρκτικά, πίπα αρκετά καλή, χωρίς θέα και πρόσβαση στο επίμαχο σημείο όμως. Ιεραποστολικό, στα τέσσερα, και τελείωμα στο ιεραποστολικό.Κανένα ίχνος βιασύνης, μάλιστα όταν παραλίγο να μου πέσει, γιατί κρατήθηκα για να μην τελειώσω γρήγορα, όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε αλλά έφτανε ένα βλέμμα της και το χέρι της για να επανέλθω σε δευτερόλεπτα.

Στο τέλος αρκετή κουβεντούλα για διαφορά θέματα. Ο τίτλος που επέλεξα δεν είναι τυχαίος, η αίσθηση που σου αφήνει η Στέλλα είναι πιο πολύ μιας φίλης παρά ιερόδουλης ή μιας γκόμενας.

+++ Δεν ήταν υπερβολική με ψεύτικες ξενερωτικές κραυγές και επιφωνήματα, αντίθετα έβγαζε ένα πάθος γυναικείο.
--- Η απουσία φιλιών για εμένα είναι πάντα αρνητική

Συνολικά η κοπέλα τιμάει τα χρήματα που παίρνει και τον χρόνο που έχετε στην διάθεση σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού