Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824463
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη φορά στο studio αλλα όχι στην φυλής έφτασα στην είσοδο μπανιαρισμένος και αρωματισμένος. Σαν χώρος περιποιημένος και καθαρός εκ πρώτης άποψης οπότε βόλεψα την αφεντιά μου στον καναπέ περιμένοντας να δώ την Ελβίρα, υπήρχαν και αλλες δύο κοπέλες μαζί της συμπαθητικές σαν παρουσίες αλλα δεν συγκράτησα ονόματα.
Η Ελβίρα έκφυλη 40αρα αδύνατη με μεγάλα στήθη και στύλ αιοδού της εθνικής οδού κατέφθασε μετά απο μικρή αναμονή μου αφού προηγουμένος είχα αποκτήσει ένα απλό πρόγραμμα μαζί της αξίας 50€.
Αφού δώσαμε ο ένας στον άλλο αμοιβαίες ευχές για τα χρόνια πολλά βρεθήκαμε και οι δύο γυμνοί επάνω στο κρεβάτι να αρχίζουμε το παιχνίδι. Κάποια πεταχτά φιλιά έφυγαν ενώ τα χέρια μας πάντα βρισκόντουσαν στα κατάλληλα σημεία. Το μουνάκι της ειδικά ήταν μούσκεμα πράγμα που με έφτιαξε πολύ χοντρά. Οι σηκωμάρες μου πρίν καλά καλά αρχίσει να με ρουφάει έιχαν ήδη χτυπήσει ταβάνι. H συνέχεια στο στοματικό σέξ υπήρξε επίσης ιδανική, η τεχνική της γυναίκας ήταν αριστοτεχνική ενω το πάθος της μεγαλειώδες.
Χωρίς καμία εντολή μου, με μια κίνηση με καβάλησε και εκεί ηταν που άρχισε και το γαμήσι μας. Αυτή να χοροπηδάει επάνω μου και εγω να ασχολούμαι με τις βυζάρες που τις είχα μές τη μούρη μου.
Μετά απο δική μου παρότρυνση στήθηκε στα τέσσερα και με θέα την κωλάρα της δόθηκε η συνέχεια του έργου.
Οι εντυπώσεις με το πέρας της πράξης ήταν παραπάνω απο θετικές, σύγουρα η Ελβίρα δεν έχει καμία σχέση με φρέσκα κοριτσάκια 20-22 ετών αλλα για μένα που ήθελα μια έμπειρη γυναίκα που να βγάζει σεξουαλικότητα αλλα και να δίνει και σξουαλικότητα με το σέρβις της ήταν που έψαχνα και πήρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού