Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 26 10
Sex Studio 65218
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Κάρμεν είναι μία όμορφη και πολύ συμπαθής Ουγγαρέζα, μέτρια σε ανάστημα, μαλλί καστανό στους ώμους, μικρό φυσικό βυζί που κρεμάει όμορφα και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και υπέροχη κωλάρα. Επιδερμίδα βελούδινη, χαίρεσαι να την γεμίζεις με χάδια. Ηλικιακά εμένα μου φάνηκε λίγο κάτω από τα 30, αλλά λέγεται ότι είναι λίγο μεγαλύτερη.

Πέρασα με το απλό των 30 ευρώ, η κοπέλα ήρθε σχετικά γρήγορα στο δωμάτιο πριν καλά καλά ξεντυθώ, και έλαβε αμέσως θέση στο κρεβάτι. Πήγα να την σηκώσω μπας και της ρίξω κάνα χαδάκι στα όρθια, αλλά πολύ ευγενικά το απόφυγε γιατί κρυώνουν λέει τα ποδαράκια της στα κρύα πλακάκια, ήρθε όμως στην άκρη του κρεβατιού και αυτή στα γόνατα και εγώ όρθιος της έριξα τα χαδάκια που ήθελα.

Στο κρεβάτι της έδωσα χώρο μιας που ήθελε αυτή να έχει τον πρώτο λόγο και δεν βγήκα χαμένος μιας που με λίγα σχετικά χάδια σε ορισμένα σημεία του σώματος μου με έφτιαξε στο φουλ. Πέρασε την καπότα σαν κάλτσα, η πίπα της πολύ καλή, υγρή και μεγάλη σε διάρκεια, άφησε χαδάκια στον πισινούλι της, όχι όμως και στα μουνόχειλα της που επίσης πολύ ευγενικά απέφυγε.

Συνέχεια με cow girl, είναι πολύ γυμνασμένο το κορίτσι και κουνήθηκε επαρκώς κάνοντας βαθιά καθίσματα και με άφησε να δώσω και σε μένα κάποιο ρυθμό που φάνηκε να απολαμβάνει.

Όταν στήθηκε στα 4 για το πισοκολητό η θέα της κολάρας της ήταν ανεπανάληπτη, τα χερούλια του έρωτα σχηματιζόταν πανέμορφα κάτω από την μέση της, την σφυροκόπησα αρκετά, κάποια στιγμή με τρόπο μου είπε να κατεβάσω μία ταχύτητα, πράγμα που έκανα και μετά από λίγο ήρθε και το πανηγυρικό τέλος μέσα σε κραυγές.

Παρόλο που την παρακάλεσα να μείνει λίγο ακόμη με την καρφωμένη και ακόμα καυλωμένη πούτσα μου μέσα της, δεν μου έκανε το χατίρι και αφού ντύθηκε με φίλησε σταυρωτά και αποχώρησε. Την έκανα μπανιστήρι στο πολύ λίγο που έκανε να ντυθεί, μένοντας αποσβολωμένος από το όμορφο και ναζιάρικο στυλάκι της και πολύ ευχαριστημένος που πήδηξα μια τέτοια γυναίκα.

Συμπερασματικά λοιπόν είναι λοιπόν πολύ σέξι, ευδιάθετη, τσαχπίνα, ομιλητική και πολύ ευχάριστη κοπέλα, έχει σώμα πολύ θηλυκό που ξέρει να το χρησιμοποιεί άριστα στη δουλειά της, χωρίς το παραμικρό τατουάζ που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Βέβαια βάζει διαχωριστικές γραμμές απόλυτα λογικές όμως, και ξέρει να τις τοποθετεί πολύ εύστοχα και χωρίς να γίνεται εμπαθής. Δεν δέχεται φιλιά σε στόμα, και χάδια σε τρύπες, ούτε δέχεται ξέφρενο σφυροκόπημα συμμετέχει όμως στο γαμήσι πολύ ενεργητικά βάζοντας τον καλύτερο της εαυτό, και νοιάζεται να φύγεις ικανοποιημένος. Σε κανένα σημείο δεν έδειξε άγχος ως προς τον χρόνο, και η συνάντηση μας κράτησε λίγο λιγότερο από 15 λεπτά.

Από μένα θα υπάρξει σίγουρα και επόμενη φορά.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2012
Κάτσε να τα σφυρίξω εγώ στη Σία και θα δείς.....Μεγάλο χαμόγελο
19 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την φέρνει κάπως όμως, και σε ηλικία και κυρίως σε σωματότυπο. Γλώσσα

Έχει κωλάρα.Κουλ
20 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είπα κι εγώ...άλλαξες πρότυπα;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3