Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280623
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Μεγάλη Πέμπτη μου έτυχε ένας φανταστικός συνδιασμός άνεσης χρημάτων και άπλετου χρόνου με μεγάλες καύλες και kinky διαθέσεις. Πήρα λοιπόν τον δρόμο για τα Τουρκοβούνια με απώτερο στόχο την Ρομίνα, την οποία δεν είχα ξανατιμήσει στο παρελθόν. Ύστερα από μια μίνι στουντιότσαρκα κατά τις 11:00 το πρωί βρέθηκα να χτυπάω το κουδούνι του Β42. Μου άνοιξε ένας ομιλητικός και ευγενέστατος κύριος που μου συστήθηκε ως Τάκης. Αφού μιλήσαμε για λίγο περί αέρων και υδάτων με ξενάγισε στον χώρο και μου πρότεινε να καθίσω. Θρονιάστηκα σε μια βολική πολυθρόνα. Το
στούντιο ήταν πεντακάθαρο, μύριζε όμορφα, είχε μίνιμαλ αισθητική με τα ελάχιστα γύρω-γύρω, πράγμα που ξαλάφρωνε τα μάτια και ιδανικό φωτισμό. Ο κ. Τάκης μου είπε ότι βάρδια είχαν δύο κορίτσια τα οποία κάνουν τα πάντα εκτός από πρωκτικό και οτιδήποτε χωρίς προφύλαξη. Οι κοπέλες είπε είναι πεντακάθαρες, κάνουν τακτικές ιατρικές εξετάσεις, δεν παίρνουν ρίσκα με πελάτες και το στούντιο έχει νόμιμη άδεια. "Εδώ είναι ιατρείο, κλινική!" συμπλήρωσε εμφατικά. Ο άνθρωπος ήταν φοβερός - με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να χαμογελάω συχνά με τις μνηνειώδης ατάκες του.
Στην συνέχεια μου παρουσίασε την Ρομίνα. Εμφανίστηκε μια λεπτή μελαχρινή γύρω στο 1.70 με σκληρό πρόσωπο και μεγάλα στήθη. Φορούσε ένα μαύρο στρινγκ και ένα ολόσωμο μάυρο δικτυωτό φόρεμα που άφηνε τα στήθη της εκτεθημένα. Ήρθε χαμογελαστή και κουνιστή προς το μέρος μου κι έφερε τις βυζάρες της στο πρόσωπό μου σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου. Με χαιρέτησε, την χαιρέτισα κι εγώ και ανταπέδωσα τα χαμόγελα. Κάθησε στα γόνατά μου τρίβωντας τον ποπό της στο μπούτι μου και με κοίταξε παθιάρικα. Είχε γκριζογάλαζες ματάρες. Σηκώθηκε κι απομακρύνθηκε για να αντικρύσω ένα ολοστρόγγυλο κωλαράκι να κουνιέται πέρα δώθε. Με είχε καυλώσει ήδη. Ύστερα, ο κ. Τάκης κάλεσε την Πολίνα. Βγήκε χαμογελώντας πονηρά μια σέξι ισουψής με την Ρομίνα κοπέλα με σφιχτό βελούδινο δέρμα, σκούρα καστανά καρέ μαλλιά σε ένα όμορφο κουκλίστικο πρόσωπο. Φορούσε ένα πράσσινο μπικίνι που της πήγαινε γάντι. Ήρθε κι έκατσε στα πόδια μου. Πραγματικά όμορφη.
Οι κοπέλες έφυγαν κι εγώ προσπαθούσα να συνέλθω. Ο κ. Τάκης προσπάθησε να με πείσει να πάρω και τις δύο με 80€. Πολύ δελεαστική πρόταση. "Δεν θα κάνεις τίποτα", μου είπε, "απλά θα ξαπλώσεις και θα αναλάβουν αυτές. Είναι δυναμίτες!" Δεν είχα ξαναπάρει τις κοπέλες όμως και είχα ενδοιασμούς για το ντουέτο. Προτιμούσα να δοκιμάσω σόλο. Μου έκανε μια πρόταση για πρόγραμμα με 69 και ισπανικό που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Ήθελα πορνοκατάσταση και διάλεξα την Ρομίνα!
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: μπήκα στο μοναδικό δωμάτιο του στούντιο που διαθέτει ντουζιέρα. Η ντουζιέρα είναι άνετη κι έχει εντοιχισμένο αφροντούς. Πετσέτα μου έδωσε ο κ. Τάκης, όχι σφραγισμένη, αλλά αδιαμφισβήτητα καθαρή. Το δωμάτιο ήταν μικρό αλλά ωραία διακοσμημένο με όρμορφα χρώματα. Διαθέτει διακόπτη με το οποίο ρυθμίζεις τον φωτισμό στο επίπεδο που γουστάρεις, νιπτήρα και δύο μεγάλους καθρέπτες - ένα που πιάνει όλον τον πλαϊνό τοίχο δίπλα στο κρεββάτι κι έναν στην οροφή ακριβώς πάνω από το κρεββάτι που δίνει πανοραμική θέα της δράσης. Έγινε ομολογουμένως εντυπωσιακή και αποτελεσματική χρήση των καθρεπτών τόσο από μένα όσο και από την Ρομίνα.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΡΟΜΙΝΑΣ: Έκανα ντουζάκι και περίμενα το κορίτσι. Άργησε λίγο να έρθει(περίπου 10 λεπτά) παρότι δεν υπήρχε συναγωνιστής πριν από μένα, ούτε είχε χτυπήσει το κουδούνι όση ώρα ήμουν εκεί. Αυτό μου δημιούργησε καλές εντυπώσεις - προφανώς το μωρό μπανιαριζόταν πριν την συνεύρεση μαζί μου. Άκουσα τα τακούνια να πλησιάζουν κι ανατρίχιασα. Άνοιξε η πόρτα κι εμφανίστηκε κουνιστή, τσαχπίνα και χαμογελαστή. Ακολούθησαν συστάσεις και κουβεντούλα να σπάσει ο πάγος. Τα αρνητικά της εμφάνισής της: πολύ σκληρή υφή στο στήθος (έχει κάνει προσθετική) και πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά που δεν το λές όμορφο. Τα θετικά πολλά: Ολόισια μαύρα εντυπωσιακά μαλλιά, γκριζογάλαζα διαπεραστικά μάτια, η σκληράδα του προσώπου σε προδιαθέτει για πολύ σκίσιμο, μελαχρινό, λεπτό, σφριγηλό και βελούδινο δέρμα - εκλπηκτικό στην αφή, δυο τεράστιες βυζάρες, ολοστρόγγυλη κωλάρα, μεγάλα χείλη στο αιδοίο και κλειτορίδα για γλύψιμο, αισθησιακή φωνή, τσαχπινιά και πουτανιά που κολάζουν και παπά.
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ: Έβγαλε το στρινγκάκι και κάθισε στα κατοπόδαρα του κρεβατιού φορώντας μόνο αυτό το καυλιάρικο μαύρο διχτυ. Ενώ ασχολούμουν με τα βυζάκια της μου έβγαλε την πετσέτα από την μέση και έπιασε γνωριμίες με τον κάτω μου κόσμο, επιτυγχάνοντας μια σχετική ανόρθωση. Στην συνέχεια με ξάπλωσε στο κρεβάτι κι ανέβηκε από πάνω μου, όπου τριβόνταν σε όλο το κορμί μου. Φιλιά και χάδια εκατέρωθεν σε όλα τα σημεία του σώματός μας εκτός από τα χείλη. Έτριβε τα στήθη της παντού πάνω μου - θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω βυζομασάζ. Όταν σηκώθηκε αρκετά το όργανο, το έβαλε ανάμεσα στα βυζάκια της ξεκινώντας μια άψογη ισπανική που με έκανε πύραυλο. Μετά από αρκετή ώρα και πολλά παιχνίδια εκατέρωθεν μου έφερε το κωλαράκι της στην μούρη.
69: Καταρχάς θα μπορούσα ακόμα να γλύφω αυτό το λαχταριστό γατάκι. Η ίδια έδειχνε να το απολαμβάνει αναστενάζοντας ανταποκρινόμενη στα παιχνίδια της γλώσσας μου, ενώ το αιδίο της υγράνθηκε πολύ και μύριζε χαρακτηριστικά. Η πίπα της τα είχε όλα. Υγρή και αργή, με παιχνίδια της γλώσσας με το κεφαλάκι, deepthroat βαθιά και γρήγορη - τα πάντα.
ΣΕΞ: Ανέβηκε αρχικά από πάνω μου σε στάση reverse cowgirl όπου τα είδα όλα. Έχει καταπληκτικά στησίματα, εισχωρούσα ολόκληρος μέσα της, και μεγάλες αντοχές. Στην συνέχεια ξάπλωσε πάνω μου ανάποδα, όπου την έσπρωχνα με δύναμη χαϊδεύντας τα βυζιά της, ενώ κοιταζόμασταν στον καθρέπτη στο ταβάνι. Ύστερα, χωρίς να τον βγάλει από μέσα της, στήθηκε στα τέσσερα με μένα ξαπλωμένο κι ανέλαβε δράση. Τέλος ξάπλωσε ανάσκελα στα κατοπόδαρα κι άνοιξε διάπλατα τα πόδια. Μπήκα μέσα της αργά και αισθησιακά, και στην συνέχεια με πολύ δύναμη κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα, με αληθοφανή βογγητά. Το μοναδικό θέαμα αυτής της ποθητής γυναίκας να απολαμβάνει τις θοπείες μου και η πλήρης αίσθηση της σεξουαλικής πράξης μαζί της, με έφερε στο σημείο 0. Τελείωσα με μια έκρηξη σπέρματος και αγκαλιαστήκαμε χαϊδεύοντας και φιλώντας ο ένας τον άλλον μέχρι να στραγγίξω εντελώς.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εκρηκτική, ευγενική, γελαστή, επαγγελματίας, εντυπωσιακή παρουσία, εξαιρετική συμμετοχή, εντυπωσιακά προκαταρκτικά, φανταστικό στομματικό, σεξ δυνατό με πολλές πρωτοβουλίες από μέρος της, δείχνει να το απολαμβάνει, έπαιζε συνεχώς με τους καθρέπτες και κοιτούσε πρόστυχα. Μοναδική περίπτωση! Δεν ενδείκνυται για αγαπούληδες και πρωτάρηδες, καθώς αυτό το ηφαίστειο μπορεί να τους κομπλάρει.
Ο χρόνος συνεύρεσης ήταν κοντά στα 20 λεπτά, αν και μου φάνηκε σαν μια στιγμή καθώς όλα έγιναν με απόλυτη φυσικότητα και η δράση δεν σταματούσε ούτε δεπτερόλεπτο. Μια συνεχόμενη έκρηξη!
Αφού μιλήσαμε για λίγο, ντύθηκε, φιληθήκαμε σταυρωτά και με αποχαιρέτισε. Την θέλω ξανά!

ΥΓ1. Ρομίνα, αν διαβάζεις, σε ευχαριστώ πολύ και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Κύριε Τάκη ευχαριστώ κι εσάς - πραγματικά κερδίσατε με την συμπεριφορά σας έναν νέο πελάτη!
ΥΓ2. Μετά από 3 μέτριες έως αποτυχημένες συνευρέσεις σε στούντιο από την αρχή της χρονιάς η γνωριμία μου με την Ρομίνα υπήρξε μια όαση ηδονής. Αυτό εξηγεί και το "επιτέλους" του τίτλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2012
και άλλο σημείο 0(μηδέν)! Χμμμ;
03 Φεβρουαρίου, 2017
Τι απέγινε η ρομινα;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2