Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πέμπτη μεσημέρι στην Αντιοχείας και αφού έχω τσεκάρει το πρόγραμμα και τα σχόλια άλλων φίλων του site, πάω για την Ηλέκτρα - καθότι και μια "νταρντάνα" ενίοτε για αλλαγή με "excitάρει".

Το studio καθαρό και περιποιημένο όπως πάντα, η τσατσά λιγομίλητη - μέχρι εδώ όλα καλά. Μου λέει ότι έχει βάρδια η Ηλέκτρα και ζητάω να τη δω (αν και αποφασισμένος). Τη φωνάζει αλλά δεν εμφανίζεται.. Ούτε στη 2η εμφανίζεται, βγήκε με την 3τη Χμμμ; Περνάει βιαστικά από μπροστά μου, κοιτάει αδιάφορα και εξαφανίζεται Money Mouth !! Για μένα το σαλονάρισμα είναι βασικό για να δεις την κοπέλα αν δεν την έχεις δοκιμάσει και οι παρουσιάσεις τύπου "είμαι η ντίβα" μου τη δίνουν..

Ζητάω απλό με ελεύθερο στοματικό και μου λέει ότι ή θα πάρω το full πρόγραμμα 100 ευρώ ή θα δώσω 90 ευρώ Χμμμ; δηλαδή +40 .. Χωρίς να έχω δοκιμάσει την κοπέλα πριν, δεν το πήρα (ευτυχώς) και πήγα με απλό. Μπαίνω στο δωμάτιο και ενω πάω να πληρώσω, χτυπάει το τηλέφωνο. 5' με είχε στο όρθιο η τσατσα να μιλάει με "απαιτητικό" πελάτη και να κλείνουν για αργότερα.. Μάλλον δεν ήταν η μέρα μου..Θυμός

Στο ζουμί: Έρχεται στο δωμάτιο η Ηλέκτρα. Προκαταρτικά 0. Γλύψιμο στη γύρω περιοχή 0. Φιλιά 0. Χάδια 0. Βάζει ένα λάδι στον πούτσο και αρχίζει το τρίψιμο, με το που σηκώνεται φοράει την καπότα και αρχίζει την πίπα (μέτρια). Πάω να της πιάσω τα μαλλιά και μου σπρώχνει το χέρι. Ξαναπροσπαθώ και πάλι το ίδιο, "μην πειράζεις λέει τα μαλλάκια μου, δεν μου άρέσει .." Εμμμμ οκ.. Γύρνα της λέω ανάποδα προς τα εμένα για να μπορώ να πιάσω κάτι. Γυρνάει και ενώ ξεκίνησα παιχνίδι με τις τρυπούλες τραβιέται και μου φοράει και 2ο προφυλακτικό !!! Χμμμ; Τι κάνεις? της λέω, "το μουνάκι μου είναι σφιχτό μου λέει και σπάνε τα προφυλακτικά" Θυμός Ε αυτή κι αν ήταν η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει. Η συνέχεια ήταν 2 στάσεις και τελείωμα γρήγορα χωρίς να κρατηθώ γιατί ήθελα να φύγω από εκεί.

Εκτιμώ τις καλές κριτικές που έχουν γράψει άλλοι φίλοι για τη συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά εγώ έφαγα μεγάλο ξενέρωμα από την Ηλέκτρα και ακόμα κλαίω το 50άρικο που θα μπορούσα να δώσω σε άλλο μαγαζί και να περάσω καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Elektra
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2012
Τυπε εφαγες τρελη ηττα,κριμα το 50αρι ελπιζω να ανεφερες στη τσατσα τις μαλακιες που εκανε η κοπελα
20 Απριλίου, 2012
Φίλε τα ίδια χάλια και εγώ πριν 1 μήνα με την Ηλέκτρα. Πεταμένα λεφτά!
22 Απριλίου, 2012
'Οταν βγήκα από το δωμάτιο η τσατσα ήταν εξαφανισμένη.. Κανένας στο σαλόνι, άνοιξα την εξώπορτα και έφυγα .. Θεότρελλη ήττα !!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3