Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161874
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραδινή κατάθεση στην Μαρία με το παράβολο των 30€.Η τσατσά ευγενέστατη χωρίς να σου πρήζει τα αρχίδια πρίν την είσοδο και μετά για τυχόν καθυστέρηση με το μωρό. Η Μαρία γνωστή σε όλους ψιλή ξανθιά με τέλειο φυσικό βυζί, πρόσωπο γλυκό και όμορφο και σώμα όχι τούμπανο αλλά κανονικό.Το όλο πακέτο της κοπέλας νομίζω είναι κορυφή!

Μετά από καθυστέρηση ενός δεκαλέπτου έρχεται στο δωμάτιο και μετά τις χαιρετούρες μου έκανε εντύπωση που με θυμήθηκε που την είχα πάρει στο στούντιο στα φανάρια πριν χρόνια! Όσο μιλάγαμε στην αρχή μου έβγαζε μια οικειότητα πολύ καλή σε σημείο να ξεχάσω ότι ήμουνα με ιερόδουλη!

Ξάπλωμα και με τη μία αισθησιακό γλύψιμο στα αρχ*δια και εναλλάξ φιλιά στον πουτ*ο σε σημείο να τελιώσω! αυτό κράτησε κανα 5αλεπτο. Στη συνέχεια πίπα με deepthroat όχι βίαιο αλλά αργό και αισθησιακό και εγώ να κρατιέμαι να μην εκραγώ.

Με πρωτοβουλία της μετά στα 4 όπου σφυροκόπησα αρκετά καθώς έβλεπα να γουστάρει καθώς είχε βάλει χέρι και έτριβε το μουνί της ταυτόχρονα. Σε μια δόση σταματάω να πάρω ανάσες και με μία αστραπιαία κίνηση γυρνάει και τον βάζει όλο στο στόμα! Της λέω θέλω να σε χύσω με πίπα. Ξαπλώνω αρχίζω τον παίζω και αυτή να γλύφει τις μπάλλες με μανία, μετα τον παίρνει και χύνω μέσα στο στόμα της (με την καπότα πάντα) Μιλάμε για τρελό χύσιμο και πολλά ml σπέρματος!

Καθίσαμε λίγο μετά μιλήσαμε για τα φαγητά που τρώει και δεν τρώει και αποχαιρετιστήκαμε.

Χρόνος κατάθεσης ~20 λεπτά.
Θα ξανατιμιθεί σίγουρα ίσως και με μία κατάθεση στο στήθος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
131
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού