Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824486
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επειτα απο σχετικα καλες κριτικες οσο αφορα την νεφελη -πανω απο τον μεσο ορο- αποφασισα να την επισκεφθω παιρνοντας ρισκο, αποφευγοντας το στανταρακι μου την αλεξανδρα, η οποια δεν ειχε βαρδια την ημερα και ωρα που με βολευε.
Στα της υποδοχης ολα καλα και ωραια, στο σαλοναρισμα η νεφελη αρκετα επικοινωνιακη και βουρ για το Νο3 δωματιο..Οπως παντα πεντακαθαρο και προσεγμενο..Ερχεται η νεφελη, νεα , δροσερη και με απαιχτο κωλο, (ελαχιστα απεχει απο τις φωτο - οχι σαν καποια αλλα αριστουργηματα που εχουν καραμπινατη διαφορά) και μου συστηνεται..Ενα (1) φιλακι, ενα ,στο στηθος μου και αυτα ηταν τα προκαταρκτικα !! δεν φιλαω -μου ειπε- για να μη αφησω κραγιον και φερω σε δυσκολη θεση τους πελατες..καθεται στο υψος των γονατων μου και αρχιζει να τριβει ολο το γεννητικο συστημα σαν να ανοιγε φυλλο για τυροπιττα..(απο το νεαρο της ηλικιας της μαλλον ουτε αυτο πρεπει να γνωριζει)..καποια στιγμη απο το πολυ "παθος της" μου τα ζουλιξε τοσο που πονεσα...αρχισα ηδη να ξενερωνω...εβαλε προφυλακτικο και εκανε μια στα ορια του αποδεκτου πιπα, και that's all..ελα να μου τον βαλεις...αντε να στον βαλω...ωραιο ανοιγμα ποδιων και αναμφισβητητα υπεροχο κολο...αλλα κατι οι ξενερωτες φωνες της (σχισε με, γεμισε το μουνι μου με τα χυσια σου) και αλλες τετοιες μαλακιες που απορω ποιους φτιαχνουν, κατι η τραγικα απαραδεκτη προσποιηση της μου την εκανε σαν ζελε...ελα μου λεει παιξτε την μωρο μου...μα καλη μου αμα ηθελα να την παιξω καθομουν σπιτι μου και επαιρνα το 50αρικο σουβλακια και μπυρες...εκανε καποιες απελπιδες προσπαθειες (εδω πρεπει να της αναγνωρισω την υπομονη της και την "ηθικη υποχρεωση" που εχει λογω της πολιτικης του μαγαζιου, και εκανε προσπαθεια να με ολοκληρωσει)..τελικα δια χειρος βαραγκη ηλθε το τελος...την ευχαριστησα, της ζητησα συγγνωμη για την ταλαιπωρια που της δημιουργησα, και γεια..συνοπτικα...καθαρος και αρωματισμενος ημουν, και γενικα στην συμπεριφορα μου φερομαι ευγενικα για να μου φερονται επισης το ιδιο...τι να πω.. μαλλον ηταν θεμα χημειας...

αυτη ηταν η εξιστορηση της συνευρεσης μου με την νεφελη, της οποιας οι παρεχομενες υπηρεσιες δεν σημαινει οτι απαραιτητα θα ειναι ιδιες και σε αλλους πιθανους πελατες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.209
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2012
Σαν να διαβάζω κριτική από μπουρδέλο χύστη Money MouthΣπασίκλας.Προφανώς δεν είχε όρεξη για δουλειά,διαφορετικά είναι εντελώς αντιεπαγγελματική η στάση της για το 104ΘυμόςΘυμός
15 Απριλίου, 2012
Mάλλον μερικές κοπέλες θεωρούν ότι ο κόσμος βγάζει πολύ εύκολα τα 50αρικα και δεν τρέχει και τίποτα να πάνε μερικά χαμένα. Απ'αυτά που διαβάζω δηλαδή. Κρίμα για τη νοοτροπία αυτή...Υποτίθεται ότι τα 50 Ευρώ που έδωσε ο φίλος δεν τα έδωσε μόνο για να είναι καλύτερος ο χώρος, αλλά και οι υπηρεσίες. Αν είναι έτσι, η Φυλής έχει πολλά σχετικά καλά δωμάτια με πολύ καλύτερες υπηρεσίες.Ας το συνειδητοποιήσουν μερικές. Καλή Ανάσταση πάντως σε όλους και να 'μαστε καλά.Καλό Πάσχα.
15 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μάγκες βλεπω τους αγαπουληδες να σας την πέφτουν Μεγάλο χαμόγελογίνονται τέτοια πράγματα στο 104;Χαμόγελο
O
oliverkan
16 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πραγματικα πεφτω απο τα συνεφαΓλώσσα
17 Απριλίου, 2012
Ευτυχώς που σού έβαλε προφυλακτικό στή πίπα τό κορίτσι
κάποιος θά σφήριξε μάλλον ότι είχες κολήση κάποτε διάφορα
σκουλαμέντα.....έλεος ρε τύπε !!!!!!!
17 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως πάντα ο Άμτζικ ασυναρτησίες...
17 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αύτο δεν μπορεί νά τό χωρέσει τό γεμάτο δικαιοσύνη μυαλό μου,
μάλλον έχεις μιά δυσκολία στήν ούτοπία τής έννοιας...

Γι αύτό λοιπόν δεν μπορούμε να άρνηθούμε ούτε να άμφιβάλλουμε τό ίδιο,
με τίς τυχαίες, άποσπασματικές καί φανταστικές άπόψεις,
τού κάθε καμμένου θαμώνα τού 104 καί όχι μόνο οί όποίες
δημιουργούν περισσότερες άπορίες, χωρίς νά έξηγούν τίποτε....

Ή έπίτευξη ένός σκοπού καμενίδη είναι άποσπασματικοί
(βλέπης ότι τό γράφω μέ οι) γιατί δίνης βαρύτητα στά δόλια λόγια !!!!

Καί τζάμπα νά σας τό δώση ή Άντζελα πάλι θά γκρινιάζετε !!!!

17 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εσυ απο ολα αυτα που περιεγραψα , καταλαβες οτι ειχα προβλημα με την χρηση προφυλακτικου ? Χμμμ; α ρε αγαπουληδες...ζειτε αναμεσα μας...περι ορεξεως...ο καθενας για να υποστηριζει κατι καποιο συμφερον θα εχει...εκει που τρωει ο σκυλος κουναει την ουρα του λεει ο σοφος λαος..
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8