Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824176
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Κατερίνα την ειχα ξαναδει παλιότερα σε αλλο καταστημα λαικης αναψυχης αλλα τοτε δεν ειχε τυχει να γνωριστω καλυτερα μαζι της.
"Και αν σου κατσει? " και οπως ειναι το σλογκαν γνωστης διαφιμισης τελικα μου εκατσε με την Κατερίνα εντελως τυχαια αφου για αλλη ιερια κατεβηκα στο κεντρο και συγκεκριμενα σε αυτο το ιδρυμα αλλα λογω ενασχολησης της με αλλο συναγωνιστη τελικα επαιξα ή μαλλον εδωσα τα ρεστα μου στην Κατερινα.
Η Κατερινα περιγραφοντας την ειναι περιπου στο 1,65 μαυρα μαλλια, αεριουχα ως προς το φουσκωμα στητα βυζια, ηλικιας περιπου 25 με αδυνατο σωμα αλλα και με καμπυλες στα αναγκαια σημεια, τα ελληνικα της δε πολυ καλα.
Με την εισοδο μου στο δωματιο προλαβα και εκανα ενα ζεστο ντουζ και την αναμενα ξαπλα στο κρεβατι, σε λιγο ειχε εμφανιστει και ο πειρασμος και το παρτυ ξεκινησε.
Εχοντας αρχικα μια κοινωνικη επικοινωνια περασαμε ταχιστα στην φαση 1 , προκαταρκτικα...με λιγο παιχνιδι με την γλωσσα της επανω μου αρχισε να χτιζει γερες βασεις για μια επιτυχημενη συνεχεια, ο χρονος μας κυλουσε ευχαριστα χαλαρα και βασανιστικα για εμενα οποτε λιγο ακομα και προχωρησαμε στη φαση 2...στοματικο, ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη εκπληξη να ανακαλυπτεις γυναικες που ξερουν να χειριζονται σωστα ενα αντρικο οργανο την ωρα του πεοθηλασμου, ενας σωστος πεοθηλασμος για εμενα εχει στην αρχη μικρα κλεφτα χτυπηματα της γλωσσας επανω στο πανω ακρο του πεους, μικρα ρουφηγματα στο 1/3 του πεους, παραλληλη ενασχοληση των χεριων αλλα και της γλωσσας στα τεστικαλς που λενε και οι αγγλοι, ενω ο σωστος πεοθηλασμος πρεπει να ξεκιναει σοφτ και οσο προχωραει η διαρκεια του να ανεβαζει στροφες να γινετε πιο εντονος , πιο προστυχος, πιο ρουφηχτος ,πιο βαθυς και πιο βρωμικος αν θελετε πραγμα που γινετε ευκολα με το ανθρωπινο πτυειν επανω στο πεος.
Ολα αυτα εγιναν με την Κατερινα στο ρολο της εξεταζομενης οποτε δεν μου εμεινε παρα να της δωσω ενα 10 γιαυτο
Η συνεχεια αρκετα πιο ντερτι αφου κατα την ωρα της συνουσιας προστεθηκε και ενα αρκετα κινκυ λεξιλογιο απο την μερια της, προσωπικα ειμαι φαν την κουβεντιαστης συνουσιας και πολεμιος της μουγγης απροσωπης ερωτικης επαφης.
Προτιμηθει η κοινη σταση ολου του ζωικου βασιλειου αφενος γιατι καταβαθος ολοι κρυβουμε ενα ζωο μεσα μας αφετερου γιατι ηταν η σταση που μου εδινε αμεση προσβαση στα ολοστρογγυλα κωλομερια της νεανιδος.
Η συμμετοχη της ως εδω αριστη απλα σε αυτη τη στιγμη αρχιζε η δικια μου συμμετοχη, το στροφομετρο μου αρχισε να τρελενεται και ανεβαζοντας ρυθμους και επιδοσεις επιδωθηκα σε ενα δυνατο σφυροκοπηκα ολ δε γουει του δι εντ.
Οι τιτλοι τελους γραφτηκαν με μπολικη νηστισιμη βιολογικη κρεμα γαλακτος σογιας η οποια συσκευαστικε σε συσκευασια λατεξ και πεταχτηκε στον καδο των αχρηστων.
Αποστολη επιτυχης , επομενος στοχος μετα την κατερινα γαλακτος το αρνακι γαλακτος την κυριακη το μεσημερι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού