Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824446
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά απο πολλές θετικές αναφορές για την Κέλλυ,και αφού έχω επισκεφτεί και άλλες φορές το συγκεκριμένο studio και έχω περάσει πολύ καλά με άλλες κοπέλες, αποφάσισα την παρασκευή να δοκιμάσω την Κέλλυ χωρίς πριν να την δω στο σαλόνι.Αυτό ήταν, ρίσκαρα και έχασα συναγωνιστές.Δεν μπορώ να καταλάβω με τι μάτια βλέπουν οι υπόλοιποι, αλλά εγώ είδα μόλις άνοιξε η πόρτα μια κοπέλα η οποία έχει τουλάχιστον 20 παραπάνω κιλά απο το κανονικό της βάρος.Δεν πειράζει είπα απο μέσα μου, θα με αποζημιώσει με την διάθεσή της.Αλλά άδικα περίμενα.Τα προκαταρκτικά ελάχιστα, στοματικό 10 δευτερολέπτων, μπαλάκια δεν έγλειφε, μην μου πιάνεις το στήθος έτσι πονάω, μην πέφτεις όλος πάνω μου γιατί είσαι βαρύς, (είμαι όντως 100kg) και γενικά πολύ αρνητική διάθεση.Αφού είδα και αποείδα ότι δεν τα πάμε καλά, είπα να τελειώσω μόνος μου πάνω της.Το δέχτηκε, αλλά μόλις τελείωσα και την πέτυχα λίγο στο πρόσωπο, έκανε σαν τρελλή, σηκώθηκε απο το κρεββάτι χωρίς να έχω τελειώσει εντελώς, και άρχισε να φωνάζει, σκουπίστηκε και έφυγε.Δεν θέλω να σας επηρρεάσω αρνητικά για την συγκεκριμένη κοπέλα, ειδικά όταν πολλοί συναγωνιστές έχουν περάσει τέλεια μαζί της, απλά αναφέρω και την δική μου εμπειρία για να είμαστε γενικά ποιο προσεχτικοι σε όλα μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2012
ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα, επειδη αρεσει σε 5-10 δεν σημαινει οτι θα αρεσει και σε σενα και στον ταδε, ας την εβλεπες πρωτα στο δωματιο..
S
stam_90
09 Απριλίου, 2012
συναγωνιστή χωρίς να δεις την κοπέλα μπήκες δωμάτιο θέλεις να μας τρελάνειςΧμμμ;

πρώτα την βλέπουμε στο σαλόνι και αν μας αρέσει περνάμε στα ενδότερα.....Κουλ
09 Απριλίου, 2012
Ρε συναγωνιστη πως ειναι δυνατον να πας σε τετοιο οικημα και να μην δεις αυτο που εχεις διαλέξειΧμμμ;
Τουλαχιστον εσυ μπορεις να διαλεξεις. Η κοπελλα δεν μπορει και προφανως (αν και λιγο-αντιεπαγγελματικο) ξενερωσε και αυτη.
09 Απριλίου, 2012
Δεν εχω ακουσει κανεναν να μπαινει χωρις να δει την κοπελα Money Mouth
Τοσο σιγουρος ησουν για την αποψη οσων περασαν καλα πιστευοντας οτι θα περασεις και εσυ το ιδιο καλα?
09 Απριλίου, 2012
Τυπε καλα κανεις και μοιραζεσαι μαζι μας την ασχημη εμπειρια σου(αρκει να λες αληθεια)το μονο λαθος σου ηταν που περασες χωρις να δεις πρωτα την κοπελα
09 Απριλίου, 2012
Θα συμφωνήσω και εγώ με το Μάκη και τον σταμ δεν πάτε στα τυφλά τις βλέπετε και στο σαλόνι ...
09 Απριλίου, 2012
μονο 20 κιλα? Χμμμ; μαλλον θες ομφαλμιατρο..ας προσεχες μεγαλε...
αριστουργημα ειναι αυτο δεν ειναι παιξε γελασε....
09 Απριλίου, 2012
Πάντως εγώ, μια φορά που την είχα δει στο σαλόνι,... τρόμαξα! Όντως, έχει τουλάχιστον 20 κιλά παραπάνω, κάτι που δεν προκύπτει ούτε από τις φωτογραφίες που έχει στο site, ούτε από αναφορές συναγωνιστών, που έχουν κατά καιρούς γίνει, περί "θεϊκού", "αγαλματένιου", "σμιλεμένου" κορμιού κλπ. Φυσικά, όλα o.k. εάν σε κάποιον αρέσουν οι χοντρές ή εάν οι υπηρεσίες που προσφέρει το κορίτσι είναι εξαιρετικές... Αλλά το ότι είναι υπέρβαρη είναι αντικειμενικό γεγονός που δεν χωράει σχετικοποιήσεις και καλό είναι να το επισημαίνει κανείς ρητά.
09 Απριλίου, 2012
τη φοβησες με τα φλοκια σου,γι αυτο εφυγε σφαιρα.Μεγάλο χαμόγελο
09 Απριλίου, 2012
παιδια δεκτο το οτι το γουστο ειναι υποκειμενικο αλλα οπως λενε και οι προηγουμενοι η κοπελα εχει πολλα παραπανω κιλα, πραγμα που δεν φαινεται στις photos ουτε και στις κριτικες των αλλων.. Ειναι το μονο παραδειγμα που ξερω που οι αποψεις για εμφανιση απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα και γενικα τεινω να ειμαι αντικειμενικος.. αν και μια φορα που εχω περασει περασα οκ δεν προκειται να ξαναπαω.
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5