Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πρωινή επίσκεψη σήμερα στην Αντριάνα την κομοδινοπούλου, που μετά την πολύ επιτυχημένη κατάθεση πριν από ένα τρίμηνο, και λόγω του ότι σχεδόν την είδα στον ύπνο μου, μιας που ξύπνησα με την εικόνα της, έσπευσα να την συναντήσω. Η επίσκεψη ήταν τελείως στοχευμένη μιας που αν δεν την έβρισκα δεν είχα σκοπό να πάω κάπου αλλού.

Η πολύ αεράτη επίσκεψη έγινε υπό το κράτος των πολύ επιτυχημένων επισκέψεων που είχα το τελευταίο διάστημα και της καλής φόρμας που απέκτησα, έχοντας την αυτογνωσία για το πια κοπέλα πήγαινα να επισκεφθώ παρά την πολύ καλή εμπειρία που μου είχε αφήσει στην τελευταία φορά που την είδα.

Όμορφη και πολύ προκλητική στο σαλόνι, ντυμένη σε κόκκινα εσώρουχα της φωτιάς, με κάνα διό παραπανίσια κιλάκια που της έδωσαν κάποια πολύ ελαφρά σημάδια κυτταρίτιδας στα κωλομέρια της, αλλά που εμένα προσωπικά όχι μόνο δεν με χάλασαν καθόλου, αλλά αντιθέτως με έφτιαξαν ακόμη παραπάνω.

Πέρασα με το απλό των 30 ευρώ σε λίγο ήρθε και η κοπέλα, ολίγον χαμογελαστή δεχόμενη όμως για πάρα πολύ λίγο τα χαδάκια που της έδωσα στα όρθια, ξεγλιστρώντας μέσα από την αγκαλιά μου και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι.

Η θέση που πήρε ήταν ιδανική μιας που στον πανοραμικό καθρέπτη έβλεπα όλο το σκηνικό της πίπας που ακολούθησε, χωρίς όμως να δεχθεί το παραμικρό δάχτυλο που μου είχε αφήσει να της βάλω σε παλιότερες συναντήσεις μας.

Συνέχεια σε πισοκολητό μιας που στην προτροπή μου για cow girl έφαγα άκυρο παρά τις πολύ ευγενικές παρακλήσεις που της έκανα. Γυρνώντας λοιπόν στα 4, η αλήθεια είναι ότι στήθηκε πολύ καλά και δέχθηκε ευχάριστα το σφυροκόπημα που της έριξα, χωρίς όμως την παραμικρή συμμετοχή από μέρους της. Ευτυχώς όταν έδειξα κάποια σημάδια κόπωσης από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλα δεν έκανε κάτι για να μου την σπάσει και υπομονετικά περίμενε να ξαναπάρω μπροστά, πράγμα που έγινε, και μετρώντας πλέον αντίστροφα την έχυσα δυνατά μέσα σε κραυγές χαζεύοντας την πραγματικά θεϊκή της κωλάρα.

Επίσης θέλω να σημειώσω ότι αφού τελείωσα της έκανα νόημα μέσα από τον καθρέπτη να καθίσει λίγο ακόμα και δέχθηκε ευχαρίστως για κανένα τρίλεπτο το ελαφρύ μασαζάκι που της έκανα στην πλάτη, κρατώντας σε πλήρη στύση τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της.

Τελικά αποχώρησα ευχαριστημένος, ακροβατώντας όμως σε τεντωμένο σχοινί μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας, μιας που πήγα να την συναντήσω με πάρα πολύ όρεξη και κάποιες από τις προσδοκίες μου δεν εκπληρώθηκαν. Κρατάω τα όποια θετικά από αυτή την συνεύρεση και πάω παρακάτω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2012
Χαχα...θα τρακαρουμε καμια μερα!
Πηγα λιγες ωρες μετα, και θα εβαζα τους ιδιους βαθμους!
Κριμα τετοιο κορμι, και να μην παιρνει μπροστα!
Παλιοτερα ειχα περςσει καλυτερα μαζι της.
08 Απριλίου, 2012
Πράγματι, είναι πολύ θυληκιά, αλλά και αρκετά ασταθής, τις άλλες διό φορές πέρασα καλύτερα και ειδικά την προηγούμενη καταπληκτικά, σήμερα πήγα πιό χαλαρός, πάλι καλά όμως, στα τσαφ. Μεγάλο χαμόγελο
08 Απριλίου, 2012
Α, και κατι αλλο...πως απο κει ρε συ?
Μην μου πεις οτι περνουσε το τρενο μπροστα στην Κωλεττη
Και γυρισες πισω?


08 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπαααα όχι, καρφί σε αυτήν πήγα,ξύπνησα με την σκέψη της, αν δεν την έβρισκα μάλιστα δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού, Μεγάλο χαμόγελοΚουλ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4