Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295176
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφή στην πατρίδα, για το Πάσχα, και είπα να ξεκινήσω δυναμικά τις τσάρκες μου.Γλώσσα

Αυτό το στούντιο είναι από τα αγαπημένα μου, διότι έχει καλή πρόσβαση, είναι καθαρό και διακριτικό, με όμορφα (πιπίνια) κορίτσια. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν καυλωμένος, και τρελός για sex (α! πονούσε και η μέση μου), διότι είχα δώσει αρκετά υγρά τις προηγούμενες μέρες στην αλλοδαπή με 2-3 πιτσιρίκες που σχετίζομαι (γίγαντα apolute μη φωνάζεις!! δεν μπορώ να πιτσιλίσω εύκολα μεγαλύτερες). Αλλά, το στουντιο-ένστικτο μου, η διάθεση για να δω όμορφες κοπέλες όπως και αυτό που λέει ο φίλος μου TYRAEL (που με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ) "βασικές ανάγκες όπως το να δώσεις μια αγκαλιά, ένα χάδι σε κάποιον, να μοιραστείς μια στιγμή, ένα στιγμιότυπο που θα εντυπωθεί στο μυαλό σου και όταν το θυμάσαι, ένα μειδίαμα θα σχηματίζεται στο πρόσωπό σου... μικρά πράγματα, κι όμως τόσο σημαντικά..." είπα να πάω στο βουνό για να βρω την Πένυ. . . αλλά στο δρόμο μου ήρθε η Τζοβάνα.

Η Τζοβάνα είναι αρκετά όμορφη κοπέλα, με φανταστικό 30DD (ή μεγαλύτερο) στήθος, και πέτρα σώμα. . . έτσι το E50 έκανε φτερά από την τσέπη μου με την παρακίνηση της κ. Σταυρούλας (που ξέρει πολύ καλά την δουλειά της - ΜΠΡΑΒΟΣπασίκλας).

Τώρα, επί της πράξης, η κοπέλα είναι αστεράκι, και κατέχει το άθλημα - είναι απλά επαγγελματίας, η οποία τιμάει τα λεφτά της. 20-25 λεπτά πέρασαν σφαίρα, και οι εναλλαγές ήταν πολλές - ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να περάσεις καλά, και να φύγει χαρούμενος. Θα έλεγα ότι η κοπέλα είναι πιο πολύ PSE, πράγμα που δεν μου πολύ αρέσει (αφού θέλω το GFE), και με τάραξε στα σκαμπίλα στο σώμα, και στα καυλόλογα. . . Τι (σιλικονάτα) βυζόμπαλα ήταν αυτά!!! Πίνακες ζωγραφικής

Σίγουρα θα την τιμήσω ξανά, και θα πάρω και το απίστευτο κουλουράκι της. . .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζοβάνα
Than77
Μέλος
Εγγραφή:
1 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού