Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824431
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ... ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ Αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος, κατέβηκα με φίλτατο συναθλητή στο Φυλής 104. Κόσμος στο σαλόνι, καθίσαμε για να δούμε τα κορίτσια στην πασαρέλα. Τα κορίτσια στη βάρδια ήταν η Δέσποινα,η Νάντια,και η Νεφέλη.Η ευγενική υπηρεσία κ.βιβή αφού μας εξήγησε τα προγράμματα που παρέχουν οι κοπέλες,επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη την Νεφέλη,γιατί ο σωματοτυπός της ήταν στα μέτρα τα δικά μου,ακριβώς όπως θέλω την γυναίκα....Νέα γύρω στα 23, με πιασίματα στην περιφέρεια, βυζί όχι πολύ μεγάλο ,κανονικό 2,5αρι ,όχι πολύ ψηλή,μελαχροινή,με πράσινα μάτια και με έναν κώλο απίστευτα ωραίο,γεμάτο,σε σχήμα αχλαδιού και πεταχτό....επίσης το βλέμα της ήταν άκρως λάγνα ερωτικό και πολλά υποσχόμενο.......(Είμαι εδώ για σένα,να σε οδηγήσω στην απόλαυση της απόλυτης ηδονής), αυτό μου έδωσε να καταλάβω.
Εδωσα το εισητήριο των 100ευρώ(full programm), και ανέβηκα στο δωμάτιο 4,αυτό ήταν ελεύθερο εκείνη τη στιγμή.....θεώρησα το ευατό μου τυχερό καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο,είναι απο τα καλύτερα του studio,(το γνωρίζω απο άλλες συνευρέσεις)1ον γιατί είναι τεράστιο 2 δωμάτια σε 1,και 2ον γιατί νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου μαζί με την κοπέλα σου.Τα περί υγιεινής,καθαριότητας,δεν το συζητάω,είναι το μοναδικό studio στο χώρο και πρωτοπόρο στο θέμα αυτό. Ετσι όλα συνέτειναν αυτό το απόγευμα να είναι πολύ ερωτικό και γεμάτο ηδονή.
Εμελλε να δούμε αν θα ήταν αληθινό.........

Μετά το σύντομο ντους εμφανίστηκε η Νεφέλη χαμογελαστή, κεφάτη,και ερωτική με ενα ολόσωμο συνολάκι μπλέ-μαύρο. Μιλήσαμε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, μέχρι να αρχίσει η συνεδρία.

Προκαταρκτικά άλλου επιπέδου σε Ο.Λ.Ο. το σώμα με έντονη σωματική και οπτική επαφή, βαθιά στα μάτια της. Η Νεφέλη είναι από τις γυναίκες τούμπανο που ξέρει πώς να διεγείρει έναν άντρα, δημιουργώντας καταρχήν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αλλά και εστιάζοντας στα κατάλληλα σημεία σεξουαλικής διέγερσης.Ο μικρός «ζιζού»,χάθηκε στην κυριολεξία στο στόμα της,βαθειά μέχρι το λαρύγγι,(ακάποτα),με πνιχτούς ήχους απο πλευράς της,και με αμείωτη ένταση,δεν σταμάταγε με τίποτα ,παρά μόνο για να ασχοληθεί με τα μπαλάκια,καραμμελωνοντάς και αυτά.Τσιμπούκι για πολλά όσκαρ....όπως ακριβώς σε τσόντα(βαθύ,υγρό, με μπόλικο σάλιο και ασταμάτητο με ένταση).
Επειτα από τεράστια προσπάθεια να κρατηθώ,και να μη χαθεί η μπάλα,της ζήτησα να περάσουμε στο πέρασμα του προφυλακτικού,για να ξεκινήσει ο αγώνας.........

Άνετες αλλαγές στάσεων παίρνοντας πρωτοβουλίες για δυναμικό cowgirl, έχοντας αυτή το πάνω χέρι στην κίνηση, όπου με άφησε να θαυμάζω το σμιλεμένο κορμί της, δίνοντας κατόπιν τη σκυτάλη σε μένα. Αποζητώντας τη μέγιστη σωματική επαφή, την έκλεισα στην αγκαλιά μου. Οι ψίθυροί της στο ακουστικό μου νεύρο με απογείωσαν.

Κατόπιν, γύρισμα σε αποστολική στάση, και παραλλαγή με ελαφριά πλάγια κλίση για τη μεγαλύτερη διείσδυση. Να τρέμει ολόκληρη και να με κοιτάζει με βλέμμα απορημένο και χείλη μισάνοιχτα. Στηριζόμουν προς το μέρος της και ακουμπούσα το μέτωπό μου στο δικό της. Ακόμη και εκεί φιλούσε και έγλειφε απαλά το μπράτσο μου.
Το μαρκάρισμα ήταν ασφυκτικό,και ήταν θέμα λίγων δευτερολέπτων να δεχθώ το τέρμα,όμως σε αυτό το σημείο,κάνοντας έναν ελιγμό με σπάσιμο της μέσης,την έστησα στα τέσσερα,και αφού την έγλειψα καλά και στις δύο τρυπούλες της,και με χρήση 2 δακτύλων στη πίσω πόρτα,προετοιμαζόντας την,για την οπίσθια συνεύρεση,αφέθηκε......περιμένοντας την διείσδυση του μικρού «ζιζού»,η οποία έγινε θριαμβευτικά.
Στην αρχή πόνεσε,και οι κραυγές της ήταν πόνου και δυνατές,όμως δεν τραβήχτηκε,δευτερόλεπτο,από κοντά μου,και έτσι σε λίγο η φύση έκανε όπως πάντα,την δουλειά της,χαλαρώνοντας τον σφιγκτήρα,μετατρέποντας τον πόνο σε καύλα και ηδονή,όπου πλέον τα βογγήτα της ήταν φανερά βογγητά ευχαρίστησης και ηδονής.Τα δε υγρά της είχαν πάρει το δρόμο και κυλούσαν στα μπούτια της,και απο εκεί στο σεντόνι,έπειτα από λίγο σφυροκόπημα ακόμη (δεν ξέρω πώς άντεξα τόσο), έφτασα στην κορύφωση,και το τέρμα επιτεύχθη,αλλά ο αγώνας έληξε ισσόπαλος.
Έχασα την αίσθηση του χρόνου, και χρειάστηκα ένα δυο λεπτά να συνέλθω.
Κάθισα στα γόνατα να την κοιτάζω τρυφερά. Συνεχίσαμε την κουβέντα στον ίδιο φιλικό τόνο,με αγκαλιές και φιλάκια εκατέρωθεν. .

Η χημεία της συνεύρεσης ήταν μοναδική. Ταιριάξαμε απόλυτα δίνοντας ο ένας στον άλλον τον καλύτερό του εαυτό,χωρίς το παραμικρό δείγμα βιασύνης από πλευράς της,και καμία διαμαρτυρία για ότι και να της ζήτησα.....με την Νεφέλη μπορείς να ζήσεις την απόλυτη πλευρά του GFE έρωτα,πραγματικά νομίζεις ότι κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου. Έβαλε το εσώρουχό της, με φίλησε σταυρωτά και αποχώρησε.


Τελειώνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω,ότι η συγκεκριμένη ερωτική συνεύρεση η εμπειρία,πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα και σταθμά,και κάτω απο την δική μου οπτική γωνία.Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο, να συμβεί το ίδιο και με όσους διαβάσουν την "κριτική"αυτή,και ούτε ότι θα βιώσουν κάτι ανάλογο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
zidane68
Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού