Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493255
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το συγκεκριμένο studio το επισκέπτομαι πολύ συχνά, μέχρι στιγμής μόνο για την Πατρίτσια. Εχτές κατάλαβα πως χρειαζόμουν ανανέωση.
Όλα τα δωμάτια έχουν ντουζ, ζεστό νερό πάντα, πετσέτα σφραγισμένη, αφρόλουτρο, χαρτί, σαπούνι, νιπτήρας, ρυμθιζόμενοφως,κλιματισμός. Μοναδικό μελανό σημείο οι επαναχρησιμοποιημένες παντόφλες.Παρακαλώ τους υπευθύνους να αναζητήσουν προμηθευτή για σφραγισμένες μιας χρήσης,το κόστος είναι μικρό.

Εκείνη την ώρα γύρω στις 17:00 δούλευαν η Άννα και η Κατερίνα. Ρουμάνα η πρώτη Ελληνίδα ή δεύτερη. Επέλεξα την Άννα παρόλο που ήθελα να πάρω Ελληνίδα, αλλά δεν ήξερα τίποτα για εκείνη, ενώ για την Άννα είχε και δύο κριτικές. Και επειδή δεν έχω 50άρικα για πέταμα είπα να μην ρισκάρω.

Η Άννα είναι σχετικά ψηλή, πρέπει να είναι 1,70, μαύρα πολύ μακριά μαλλιά και σώμα αρκετά καλό,αδύνατη σαν μοντέλο. Οι φωτογραφίες είναι ακριβείς.Είναι πολύ καθαρή, και τελείως άσπρη κάτι που σε άλλους αρέσει και άλλους όχι.Μιλάει καλά Ελληνικά και είναι ευγενέστατη. Κάναμε κάποια προκαταρκτικά, αλλά ήμουν έτοιμος από πριν, όποτε δεν χρειαζόταν πολλά πολλά. Γλωσσόφιλα δεν δίνει αλλά αφήνει να την φιλήσεις όπου θέλεις όπως και να χαϊδέψεις όπου θέλεις.Η πίπα της καλή, αλλά στα τέσσερα χωρίς να βλέπω τίποτα, εντάξει δεν με χάλασε αφού στην πίπα δεν αφιερώνω πολύ χρόνο. Ιεραποστολικό, στα τέσσερα και μετά πάλι Ιεραποστολικό. Από 2-3 λεπτά κάθε στάση και τελείωμα. Μου είπε ότι στεναχωρήθηκε που τελείωσα γρήγορα (?)πόση ώρα γαμάτε ρε μπαγάσηδες; ή με δούλευεΧμμμ;Χαμόγελο
Έκατσε λίγη ώρα με φίλησε στο μάγουλο και αποχώρησε.

+++: Ένα καλό και αξιοπρεπές γαμήσι από μια ωραία 23χρονη κοπέλα που τιμάει τα λεφτά που τις δίνεις
---: Τίποτα παραπάνω,δεν την σκέφτεσαι ούτε μετά από μία ώρα

Θα ξαναπάω γιατι γενικά πιστεύω ότι μετά από κάποιες επισκέψεις η κάθε κοπέλα απελευθερώνεται και βγάζει άλλο πρόσωπο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2012
Νέα επίσκεψη 7/5/2012:
Αποφάσισα να επισκεφτώ δεύτερη φορά την Άννα καθώς πιστεύω ότι με μία φορά δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Εκτός αυτού είδα και την Μαριάννα που προσωπικά δεν μου άρεσε, οπότε λέω πάμε στα σίγουρα.

Η εμφάνιση της περίπου 1.70, αδύνατη με μικρο βυζάκι και μαύρα μαλλιά τα οποία τα έχει κόψει με αποτέλεσμα να είναι και πάλι μακριά αλλά όχι όπως πριν (και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Την ρώτησα αν έχει κάνει εξετάσεις και μου είπε ότι είναι ΟΚ, το ίδιο μου είπε και η τσατσά πριν, δεν ζήτησα όμως να τις δω. Αρκετά προκαταρκτικά με πολύ καλή διάθεση, περισσότερη από την πρώτη φορά και ψιθυριστές κουβεντούλες καυλιάρικες χωρίς όμως υπερβολές.

Πέρασμα του προφυλακτικού πολύ καλό και προσεκτικό μέχρι την βάση, και πιπα καλή όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο και χωρίς θέα του επίμαχου σημείου. Προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει η πίπα, έτσι και αλλιώς είμαι πάντα καυλωμένος απο πριν. Συνεχίσαμε στα τέσσερα όπου έχει μια εκπληκτική τεχνική να κουνιέται όχι μόνο μπρος πίσω αλλα και πάνω κάτω συγχρόνως, δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Ιεραποστολικό και η ανάσα της σε συνδυασμό με την θέα μας στον καθρέπτη έφερε το τέλος .

Λίγο κουβεντούλα, αγκαλιές φιλιά και τέλος. Δεν αισθάνθηκα βιασύνη, αλλά δεν είμαι και απο αυτούς που θέλω να κάτσω και 10 χρόνια, οπότε ίσως να μην είμαι και τυπικό δείγμα.

Θα την ξανα έβλεπα σίγουρα. Αποδεικνύεται ότι κάποιες κοπέλες όσο σε μαθαίνουν λειτουργούν καλύτερα.Μου αρέσει και πολύ εμφανισιακά.
lsh
lsh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1