Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 492969
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην ουσία η συγκεκριμένη κριτική δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά πολλές επισκέψεις που έκανα στην Πατρίτσια τα τελευταία δύο χρόνια.Περίπου δύο φορές το μήνα βρισκόμασταν αρχικά Πειραιώς 193 και μετά Αθηνών 318. Η Πατρίτσια απο άποψη διάθεσης και υπηρεσιών πρέπει να είναι αν όχι η καλύτερη σίγουρα στο Top 5. Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες κοπέλες, απο τα λίγα που έχω δει και κάνει αλλά και απο αυτά που διαβάζω εκεί καταλήγω. Θα ήταν περιττό να αναφέρω αναλυτικά τι κάνει. Κάνει τα πάντα και δέχεται τα πάντα όχι μόνο αδιαμαρτύρητα αλλά τα ζητάει κιόλας. Γλωσσόφιλα με απίστευτο πάθος, ζητάει δάχτυλο, ζητάει να της γλύψεις τα βυζιά, κάνει όλες τις στάσεις και διαμαρτύρεται ότι τελείωσες γρήγορα ακόμη και αν τελειώσεις μετά από 5-10 λεπτά. Δηλαδή ότι σε άλλες κοπέλες είναι άπιαστο όνειρο ή πρέπει να παρακαλάς, αυτή όχι μόνο τα κάνει αλλά τα ζητάει. Κάθεται απίστευτο χρόνο στο δωμάτιο πριν και μετά και μιλάει αρκετά. Σου δίνει το περιθώριο να παίξεις όπως θέλεις αλλά κάνει και προτάσεις.

Και τώρα πάμε στο μόνο αρνητικό το οποίο αν δεν υπήρχε νομίζω ότι θα σχηματιζόντουσαν καθημερινά ουρές. Η Πατρίτσια δεν είναι μπάζο κατά την γνώμη μου όπως έχει γραφτεί, αλλά σίγουρα είναι μια απλή κοπέλα με ελάχιστα παραπάνω κιλά, που πιθανόν να πρόσεχες σε μια βραδινή έξοδο, αλλά δεν θα πρόσεχες στο λεωφορείο.

Έτσι παρόλο που για μεγάλο διάστημα πέρασα καλά μαζί της αποφάσισα αν δοκιμάσω και μια πιο εμφανίσιμη κοπέλα, το έκανα ήδη, καθώς τελευταία είχα και θέματα στύσης ( όχι κάτι σημαντικό μόνο λίγο στην αρχή αλλά ενώ με την γυναίκα μου δεν είχα, είχα στο studio και αυτό με προβλημάτισε ) και όπως απεδείχθη χρειαζόμουνα ένα πιο ωραίο μωρό και μια ανανέωση μετά απο τόσο μεγάλο διάστημα.

Συμπέρασμα: Θέλεις να κάνεις ένα κορυφαίο πήδημα; Είσαι πρωτάρης στα μπουρδέλα και έχεις άγχος; Είσαι πρωτάρης γενικά(πιτσιρικάδες); Το θέμα σου δεν είναι η εμφάνιση αλλά η συμπεριφορά και η τεχνική; Θέλεις να ΣΕΒΟΝΤΑΙ και να ΤΙΜΑΝΕ τα χρήματα που δίνεις; Η Πατρίτσια είναι για εσένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού