Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161878
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιστροφη μετα απο 2,5 χρονια στο υπερπολυτελες Λαφαμ και αιτια ηταν φυσικα η γνωστη μιλφ Νικολ η οποια εδω και λιγες νυχτες εμφανιζεται εκει.Ξανθια με εκφυλη φατσα με ομορφα ματια,βυζαρες και πολυ καλοδιατηρημενο λεπτο κορμι για την ηλικια της.Ειχα καποιους μηνες να τη δω τωρα οποτε αφου προηγηθηκαν θερμοι χαιρετισμοι περασα αμεσως στο ομορφο δωματιο-σουιτα το οποιο εχει μεσα και τζακουζι και ντουζιερα και κρεββαταρα και οθονη με τσοντα.Φορουσε ενα εντυπωσιακο χρυσαφι ας το πουμε ολοσωμο μαγιο που το πανω μερος του στενευε και κατεληγε σαν κολιε στο λαιμο αφηνοντας τα βυζια απ'εξω.

Αρχισα να ψιλοφτιαχνομαι και με την τσοντα λιγο οποτε ερχεται η Νικολ και με ρωταει που την βρηκα οποτε παιρνω μια πολυ καλη πασα να της πω οτι το'μαθα απο το σαϊτ και οτι φυσικα γραφω κι εγω σ'αυτο και οτι της κανω πολυ θετικα σχολια.Στο τελος πριν αποχωρησει δεχτηκα πολυ ισχυρες πιεσεις να της αποκαλυφθω αλλα αντισταθηκα(δεν ηθελα αλλωστε να απομυθοποιηθω απο μονος μουΕμμμμ)και την αφησα να περιμενει την κριτικη ωστε να καταλαβει ποιος ειμαι μιας και οπως ειπε τα βλεπει ολα τις ωρες που ειναι στο μαγαζι.

Στο κυριως κομματι ειναι δυσκολο να τα χωρεσω ολα σε μια κριτικη αποψε γιατι ηταν χωρις υπερβολη ενα ερωτικο παραλληρημα και απο τους δυο μας.Πρωτα ηρθε και εκατσε πανω στην πουτσα μου και την πηρα σφιχτη αγκαλια οπου επεσαν τα πρωτα παθιασμενα γλωσσοφιλα.Συγχρονως με χαϊδευε,την χαϊδευα,με φιλουσε στο λαιμο στο στηθος μου ελεγε οτι ειμαι ενας αντρας γι'αυτην και αυτη μια γυναικα για μεναΝτροπή...
Περασε αρκετη ωρα ετσι,μου΄κανε και λιγο πουτσοτριψιμο με το χερι της στο μουνι της οποτε την εστησα απο κατω για γλειψιμο.Μουνακι τρυφερο,καθαρο δε θελω να φανω υπερβολικος αλλα την τρελλανα κυριολεκτικα στο γλειψιμο αφου η κοιλια της καποια στιγμη ετρεμε και εκανε σπασμους πανω κατω.Καποια στιγμη μου ειπε οτι την γλειφω πολυ καλα κι εγω σταματησα αποτομα και της ειπα την φοβερη ατακα...'Θα'ρθω μια φορα σπιτι σου και θα σε γλειφω ολη μερα'Κουλ.Εκει πανω εκανε μια ζωωδη κραυγη τιναχτηκε προς το μερος μου και ριξαμε αλλο ενα βαθυ γλωσσοφιλο.
Συνεχισα λιγο ακομα το γλειψιμο,εριξα και τα πρωτα κωλοδαχτυλα,της εκανα λιγο ακομα πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο οποτε με ξαπλωνει για πιπα.

Η πιπα της σημερα δε με ενθουσιασε τοσο ενω γενικα το κατεχει.Τρυφερο αρχιδογλειψιμο στην αρχη με χαϊδεμα στον κωλο μου και στη συνεχεια μικρα κοφτα μπουκωματα οχι πολυ βαθια ομως.Τελοσπαντων καυλωσα ομως,συνεχισαμε λιγο ακομα φιλια και αγκαλιες,μου'βαλε σωστα την καποτα και καβαλησε απο πανω πατωντας με τις πατουσες στο κρεββατι.Εκανε κατι γκουχ μουχ και γελουσε διοτι εβλεπε απο πισω μου στον καθρεφτη και φτιαχνοταν και οσο πηγαινε ανεβαζε ρυθμο.Επειδη ομως ειχε περασει ωρα μ'αυτα και μ'αυτα η τσατσα χτυπησε την πορτα αλλα την αγνοησαμε.Την δικαιολογω εν μερει...Της λεω θα σε παρω κι απ'τον κωλο τωρα οπως καθε φορα,μου στηθηκε στα 4 εβαλε λιγη κρεμα και της τον καρφωσα γκραπ κατυθειαν ολον μεσα.Βογγηξε λιγο αλλα συνηθισε με τα πρωτα σπρωξιματα,την καρφωσα σε δυνατο τεμπο και οσο πλησιαζα στο τελος τοσο πιο πολυ σκληρυνε η πουτσα μου.Εχυσα ουρλιαζοντας σαν ζωο και ψιλοχαθηκα για μερικα δευτερα.Μετα το τελος πλυθηκαμε χαλαρα,συνεχισε να με φιλαει και να με αγκαλιαζει διπλα στο νιπτηρα,αποχαιρετιστηκαμε εγκαρδια και αποχωρησε χαρουμενη οπως κι εγω.

Συμπερασμα...Η καλυτερη της δουλειας στο καλυτερο σπιτι.Μακαρι να βγει σε καλο ο συνδυασμος.Για μενα ειναι μες στις 2 κορυφαιες μου αυτην την εποχη,εχουμε την τελεια χημεια μεταξυ μας,τα σχολια εδω και 2 χρονια ειναι θετικοτατα στη συντριπτικη τους πλειοψηφια,φανηκε οτι ηταν και ανανεωμενη λογω αλλαγης χωρου και θα τα ξαναπουμε.Ειναι εργαλειο η Νικολ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.448
Πόντοι:
12.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2012
Ωραίος ο παίκτης, κελάηδησες πολύ δυνατά και μας το μετέφερες πάρα πολύ ζωντανά. Ήσουν τόσο πολύ περιγραφικός, που όταν διάβαζα τα γραφόμενα σου νόμιζα ότι γαμούσα εγώ. Πολύ ερωτική και η Νικόλ μπράβο της, φαίνεται πολύ ιδανικός ο συνδυασμός Λαφάμ-Νικόλ, έχουν και από μένα τις ευχές για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.
Χαμόγελο
03 Απριλίου, 2012
Ρε καρντάσια, όταν πέρασα την περασμένη βδομάδα από Θεσσαλονίκη και μπήκα στο εν λόγω σπίτι, η Νικόλ με ... φόβισε !! Ψηλή πολύ, μιλφάρα, αρκετά πρόστυχη, δεν ξέρω τι της βρίσκετε... Χμμμ;

Μη γαργαλάμε και ό,τι μπάζο έρθει επειδή δίνει σούφρα...Θυμός
19 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Aγαπητε συναγωνιστη, μακαρι ολα τα μπαζα να ηταν σαν την Νικολ...Καλυτερα να γαμας καποια που ισως να μην ειναι ερωτευσιμη αλλα να σου φερεται καλα και να σεβεται τα λεφτα που καταθετεις παρα να καποια πανεμορφη αλλα ξενερωτη και κομπλεξικη.Μην ξηγιεσαι ετσι για την Νικολ,ειναι ψυχουλα...περιποιειται ακομα και συναγωνιστες με διανοητικη καθυστερηση, τοσο καλη επαγγελματιας ειναι(παντα με την καλη εννοια).
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3