Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157587
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωτη μου επισκεψη στο καταστημα αυτο και πετυχαινω τη Χριστινα. Προκειται για μια πολυ ομορφη κοπελα,ετων 28 οπως μου ειπε, με πρασινες ματαρες σουπερ βυζια 3-4 μεγεθος σιλικονουχα αλλαμε πολυ ωραια αισθηση και σχημα. Ρωγα μεγαλη και οχι πεταχτη. Σωμα με πολυ ωραια πιασιματα. Υπεροχη κωλαρα για ατελειωτο χουφτωμα.
Προγραμματα 30 απλο,40 με ισπανικο,50 +γλυφομουνι, 60 σταση 69, 70 κουλουρι, 120 τζακουζι απόλα και 100 τζακουζι απ'ολα εκτος κουλουρι.
Δεν ειχα αρχικα σκοπο να μπω αλλα η τσατσα και κυριως η κοπελα ηταν ιδιαιτερα πειστικες. Ειδικα η Χριστινα ηρθε μπροστα μου και μου ειπε "Σε παρακαλω μωρο μου παμε μεσα να με σκισεις εχω τρελα κεφια σημερα" και ταυτοχρονα κατεβασε λιγο το φορεματακι που φορουσε για να δω τα βυζομπαλα της και αρχισε να τα κουναει πανω-κατω εντελως προστυχα.Οποτε δε μπορεσα να μη συγκινηθω.
Περασα με το απλο προγραμμα. Η κοπελα μπηκε αμεσως σχεδον στο δωματιο ισα προλαβα να γδυθω. Τυπικες χαιρετουρες και μου προσφερε κατευθειαν τις βυζαρες της για γλυψιμο. Στυση 100% αμεσως καθως εγλυφα τα βυζομπαλα. Περασμα καποτας πιπα αρκετακαλη, μετα απο προτροπη μου εγλυψε και ρουφηξε και τα ξυρισμενα αρχιδια μου.
Πρωτη σταση στα 4 με πολυ δυνατο σφυροκοπημα και τη Χριστινα να μ'εχει καυλωσει απιστευτα με βογγητα και προστυχολογα αλα τσοντα στα αγγλικα κατι "fuck my fucken pussy hard oh yeah baby" κτλ.
Μετα απο 3λεπτο σφυροκοπημα στη σταση αυτη εχυσα λιγο αλλα συγκρατηθηκα γιατι δε γινοταν να μη ξεσκισ κι αλλο αυτο το θεικο πλασμα. Η στυση δεν επεσε καθολου παρα την μερικη εκσπερματωση.
Τη γυρισα για ιεραποστολικο και συνεχισα να την καρφωνω δυνατα και γρηγορα με θεα τα σουπερ βυζομπαλα και τις ματαρες της. Συνεχισε τα προστυχολογα "Fuck me hard push it all inside oh you're so hard" και εχυσα λιγο ακομα αλλα συνεχισα να γαμαω.
Επειτα εβαλα τα ποδια της στους ωμους μου και τη γαμησα οσο πιο δυνατα και γρηγορα μπορουσα. Ακομα ειναι λιγο πιασμενα τα ποδια μουΚουλ και το οριστικο τελος ηρθε σε αυτη τη σταση. Ρουφηξα λιγο ακομα τις βυζαρες, μου διηγηθηκε και 2-3 πραγματα για το εαυτο της, σταυρωτα φιλακια στα μαγουλα και εις το επανειδειν.
Η κοπελα ειναι και ιδιαιτερα καθαρη καθως μεχρι να ντυθω και ναφυγω ειχε μπει για ντουζακι.
Επισης δεν ειναι GFE καθως δεχεται φιλια μονο στο λαιμο και στα μαγουλα.
PSE θα χαρακτηριζα την εμπειρια μου αυτη. Και θα ξαναεπισκεφτω σιγουρα τη Χριστινα συντομα.
Ελπιζω να βοηθησα τους συναθλητες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
skieros
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.309
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2012
χυσιμο με δοσεις,επηρεασμενος απο το δντ ρε φιλεΧμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1