Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351794
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
καλημερα στην αγαπητη παρεα

Σημερα το πρωι επισκεφτηκα το εν λογω studio 55, και ειδα απο κοντα αυτον το ζωντανο θρυλο που ακουει στο ονομα Παολα. Θα μου πεις κανεις διαφημιση;;; ευχομαι να μην υπερβαινω κανονες δεοντολογιας, αλλα

πραγματικα νοιωθω την αναγκη να μεταφερω την εικονα οπως ακριβως την εζησα.

Η κοπελλα ειναι μια σκετη καλλονη !!! Το σωμα της απλα τελειο, ξερει πως να σου μιλησει, πως να σε φτιαξει, πως να σε ανεβασει, και πως να σε στειλει...στον 7ο ουρανο.!!!

Και αυτο γιατι ζει αυτο που κανει-παιζει μαζι σου και χαιρεται μαζι σου. Κατα συνεπεια οταν εχεις μια τετοιας μορφης "συνεργασια" με αυτην τη ζωντανη κουκλα, δεν μπορεις παρα να τελειωσεις τριςευτυχισμενος, και απλα να μετρας εναγωνιως τις ωρες για να ξαναβρεθεις μαζι της. Στις λεπτομερειες τωρα απλα... τελεια.

Πρωτη φορα στη ζωη μου εχυσα με τοση ενταση, και εφτασα στο σημειο να τρεμω ολοκληρος απο την καυλα..για να μην αναφερθω στην πιπα που ηταν απο αλλο πλανητη (20 με αριστα το 10)!!!

Να ξεκαθαρισω οτι το κινητρο μου δεν ειναι να κανω τον "καλο" στην Παολα, αλλα να περιγραψω αυτη την απιστευτη εμπειρια που ειχα μαζι της...

Φυσικα υπαρχει η υποκειμενικοτητα του θεματος για τον καθενα. Σε εμενα ομως ειναι 100% αντικειμενικα τα πραγματα, και ευχομαι σε οποιον παει και τη συναντησει...καλη ευτυχια !!!

Παολα μου εγω ο dikatana συντομα θα σε επισκεφτω και παλι...

Να εισαστε ολοι καλα



Υ.Γ για οσους...ονειρευονται κουλουρι....μπορειτε απλα να το ξεχασετε. Δεν προσφερεται το ειδος !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
30 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού