Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν έχω σκοπό να κατάρριψω κάποιο μύθο ούτε να γράψω αρνητική κριτική. Θα πω τα πράγματα όπως γίνανε χωρίς να προσθέσω ή να απόκρυψω τίποτα. Επίσκεψη στην Πένυ λοιπόν για την οποία τόσα διθυραμβικά είχα διαβάσει και ήθελα να τη γνωρίσω από κοντά. Ήμουν ο πρώτος πελάτης της βάρδιας ,δίνω το πενήνταρι στον κ. υπηρεσία και περνάω στο δωμάτιο. Ο χώρος περιποιημένος και με όλα τα κομφόρ. Το μόνο μείον ότι η ντουσιέρα δεν έχει τηλέφωνο και το νερό βγαίνει απ ευθείας από το λάστιχο. Τέλος πάντων. Μπανάκι και αναμονή της δεσποινίδας. Σε λίγα λεπτά λοιπόν μπαίνει μέσα λικνιζόμενη στο ρυθμό της μουσικής και κατόπιν έρχεται στο κρεβάτι. Για όσους δεν την έχουν δει πρόκειται για νεαρά με αδύνατο,σφριγηλό κορμί,με ενισχυμένα στήθη,ωραίο προσωπακι και ξανθά, μακριά,βοστρυχοτά μαλλιά. Έρχεται από πάνω μου μου δαγκωνει λίγο τα πλευρά,μου φιλάει το λαιμό και τα αυτιά (για μισό λεπτό όλα αυτά) και σκύβει χαμηλώτερα. Μου γλειφει για ένα δευτερόλεπτο τα @@ και το πεος και περνάει το προφυλακτικό. Εννοείται ότι το πεος ήταν ακόμα ζελέ. Ξεκινάει το στοματικό χρησιμοποιοντας όλες τις τεχνικές που ήξερε και ενώ ακόμα δεν είχε δημιουργηθεί η κατάλληλη στύση, τη βλέπω να ξαπλώνει ανάσκελα για ιεραποστολικό. Τον βάζω μέσα όπως όπως και προσπαθώ να λειτουργήσω. Αμ δε! Τότε μου προτείνει να το κανουμε πισωκολλητά. Στήνεται Και αρχίζω να τη σφυροκόπω. Ε, μετά από κάμποσο χρόνο τελείωσα. Ταυτόχρονα σκεφτόμουνα ότι είχα πετάξει 50 ευρώ και σχεδόν είχα αποφασίσει μετά από καμία ώρα να πάω σε άλλη κοπέλα π.χ. την Πατρίτσια λίγο παραπάνω , όπου ήξερα ότι θα περναγα σούπερ.(Τελικά δεν το έκανα). Μετά το τέλος της εξήγησα ότι έπρεπε να είχαμε εστίασει περισσότερη ώρα στα προκαταρκτικά. Τότε ,προς τιμήν της, την είδα να στενοχωριέται που δεν πέρασα καλά και να μου προτείνει να της δώσω δεύτερη ευκαιρία πηγαίνοντας άλλη φορά χωρίς να πληρώσω. Φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω, όπως δεν το έκανα και σε δύο άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με άλλες κοπέλες στο παρελθόν.Τι να γίνει? Έπαιξα, έχασα και πάμε για άλλα. Καλή καρδιά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Πένυ
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2012
Ταχύτατος στην κριτική σου. Εγω ήμουν ο επόμενος και όντως από ότι κατάλαβα δεν είχε πόλυ κέφι γιάτι αυτά που περιγράφεις τα κάνει σε πελάτες που μάλλον δεν ξέρει καλά και ίσως να ήταν μαγκομένη. Εχώ παει αρκέτες φορές μαζί της και γενικά παιρνάω καλά μαζί της. Μάλλον θέμα χημείας θα ήταν.
26 Μαρτίου, 2012
Τι σημαινει αυτα τα κανει σε πελατες που δεν ξερει καλα,αν ειναι ετσι να βγουμε για καφε να γνωριστουμε για να μας κανει αυτα που πρεπει.απ τι στιγμη που πληρωνεις και εχεις σωστη συμπεριφορα πρεπει και η κοπελα να κανει το καλυτερο για να σε ευχαριστησει ολα τα αλλα ειναι μαλακιες
26 Μαρτίου, 2012
φίλε μου irkanos αν σου πω ότι κ γω αποκόμισα την ίδια εντύπωση που την είδα στη βριλησσού?? δεν έχεις κ τόσο άδικο...εγώ ούτε καν σκέφτομαι να περάσω...Κουλ
26 Μαρτίου, 2012
Αν δεν σε πειραζει irkane πες μου ποιες ειναι οι αλλες δυο κοπελες, πλην της Πενυς,που σου ειπαν να ξαναπας δωρεαν μαζι τους επειδη ειχαν μετρια συμπεριφορα!
Ετσι απο περιεργεια...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4