Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824431
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ το άντρο της Ανζτελας και μιας και βρέθηκα για άσχετο λόγο στην περιοχή είπα να κόψω κίνηση. Ούτε μία ούτε δύο αλλά τέσσερις ήταν οι κοπέλες που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα. Η επιλογή της Αλεξάνδρας έγινε με κριτήριο τον... πρότερο έντιμο βίο της, καθώς την είχα πάρει άλλη μια φορά στη Βριλησσού πριν από αρκετό καιρό και είχα φύγει με αρκετά καλές εντυπώσεις. Ετσι κι αλλιώς οι άλλες κοπέλες δεν ήταν τόσο του γούστου μου. Κλάρα και Νάντια ήταν πολύ λεπτές για τα γούστα μου και η (κάπως... φουσκωμένη) Μαρίνα μετά το σαλονάρισμα πήγε κατ' ευθείαν σε πελάτη. Πλήρωσα τα 60 ευρώπουλα και ανέβηκα στο δωμάτιο νούμερο 4, με την εντυπωσιακή βιτρίνα (μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλουν ας μπουν...). Μετά από λίγο ήρθε η Αλεξάνδρα και αφού μιλήσαμε λίγο για την προηγούμενη συνάντησή μας ξεκίνησε την περιποίηση. Φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα. Στάθηκε ιδιαίτερα στα @@ και αφού με ανέβασε για τα καλά γύρισε για να την περιποιηθώ εγώ. Εδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την ενασχόλησή μου με το γατάκι της, τουλάχιστον αυτό πρόδιδαν οι κραυγές της και ο τρόπος που χάιδευε τα τεράστια βυζιά της και έγλυφε τις ρώγες της. Συνεχίσαμε με συμπαθητική πίπα και περάσαμε στο σεξ ξεκινώντας με ιεραποστολικό. Η συνέχεια έγινε στο πλάι όπου είχα την ευκαιρία να χαϊδεύω τις βυζάρες της στις οποίες και κατέθεσα μετά από πολύ έντονο σφυροκόπημα.
Σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία με μια κοπέλα φιλική και ομιλητική, που σέβεται τον πελάτη και τα χρήματά του. Και σίγουρα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη φορά που την είχα συναντήσει. Βοηθάει άλλωστε και ο εξαιρετικός χώρος που το μόνο αρνητικό που έχει είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2012
....Εδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την ενασχόλησή μου με το γατάκι της....

Μπουρδελλιάρης άνθρωπος.Είναι ρε σύ δυνατόν να αποκαλείς το μουνί "γατάκι" και νάχεις απαίτηση να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Χμμμ;
Xoυ ρε.
26 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γιατί βρε? πως θα πρέπει να μιλάμε? τι θα πρεπε να πει? τη μουνάρα της? έλα ρε συ σιγά...Εμμμμ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2