Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825602
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
… Αναρωτιόμουν γιατί να έχω άγχος, σαν μικρό παιδί. Το νερό από το ντους που έκανα, στέγνωνε ακόμα πάνω μου, και αυτό βοηθούσε στο να χαλαρώνω. Όχι όμως τελείως.
Κάθισα γυμνός στον πάγκο, και σε μια στιγμή το δωμάτιο 4 μου φάνηκε τεράστιο. Χαζεύοντας τις στολές, άκουσα βήματα να ανεβαίνουν τις σκάλες, και ήταν πάνω από ένα ζευγάρι τακούνια..

Η πόρτα άνοιξε και μπήκαν η Μπέτυ με την Αναστασία. Η δεύτερη με φίλησε στα μάγουλα, αλλά όταν έκανε το ίδιο και η Μπέτυ, άρπαξε το πρόσωπο μου, και με έσπρωξε δυνατά πίσω..
Ξαπλωμένος σχεδόν πάνω στο πάγκο, άρχισαν να με χαϊδεύουν με τα νύχια τους..ένιωσα να ανατριχιάζω. Η Αναστασία πλησίασε το πρόσωπο της και με έφτυσε στο στόμα. Γεύτηκα το στόμα της χωρίς να την ακουμπησω…
Ήταν και οι δυο μελαχρινές, με μαύρα εσώρουχα και άγριες διαθέσεις. Η Μπέτυ με πάτησε δυνατά πάνω στα αρχίδια με τις γόβες της και είπε στην Αναστασία να με δέσουν στο σταυρό.

Όταν έπεσα, στιγμιαία, στα γόνατα, άρχισα να γλείφω τα πόδια τους..και μετά τα παπούτσια τους. Με άφησαν ανώδυνα. Η Μπέτυ φορούσε πολύ ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, που έδεναν με λουράκι μπροστά από τον αστράγαλο, Η Αναστασία κρεμ γόβες, αλλά με χαμηλότερο τακούνι (άλλωστε η κοπελάρα είναι πανύψηλη). Η γλώσσα μου πέρασε πρώτα από τη γυαλιστερή μαύρη επιφάνεια της γόβας της Μπέτυς και μετά πάνω στην ανάγλυφη λαστιχένια υφή της σόλας της. Την κοιτούσα κατάματα, άγρια, ενώ χούφτωνα τα μπούτια της Αναστασίας δίπλα. Το 10ποντο τακούνι της Μπέτυς χώθηκε όλο στο στόμα μου και το ένιωσα στο λαρύγγι. Μετά σήκωσε το πόδι τηςι η Αναστασία και της έκανα το ίδιο. Έπειτα και στις δυο ταυτόχρονα. Με κοιτούσαν όρθιες, ικανοποιημένες να γλείφω τις σόλες τους, ενώ χούφτωνα τις ατελείωτες ποδάρες τους. Ένιωσα την εξουσιαστική τους επιβολή να με κυριεύει.

Με σήκωσαν και με έδεσαν στο σταυρό, με το πρόσωπο μου στον τοίχο. Άκουσα τη βιτρίνα να ανοίγει..και μετά από λίγο ένιωσα ένα κάψιμο πάνω στην πλάτη μου. Και μετά δεύτερο πάνω στα κωλομέρια. Και μετά τα χτυπήματα έγιναν απανωτά… ώσπου κρατιόμουν με όλη μου τη δύναμη να μην ουρλιάξω. Και όταν τέλειωνε αυτό, μετά ένιωθα το χάδι της Μπέτυς εκεί που με χτύπησαν, το απαλό άγγιγμα του σώματος της, την ανάσα της. Και πάνω που ηρεμούσα, ξαφνικά άρχιζαν πάλι τα χτυπήματα, ώσπου δεν άντεξα και άρχισα να φωνάζω από τον πόνο…

Με έλυσαν , και με γύρισαν για να με δέσουν ανάποδα. Αυτή τη φορά να μπορώ να τις βλέπω. Κόλλησα τον πούτσο μου πάνω στο γοφό της Αναστασία και πήγα να τριφτώ. Γύρισε απότομα και μου έδωσε δυο δυνατά χαστούκια. Μετά με έφτυσαν εναλλάξ μέσα στο στόμα…
«Θα μας βλέπεις να χαϊδευόμαστε μπροστά σου, και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα..Ούτε την πούτσα σου να παίξεις» μου είπε γελώντας η Μπέτυ.
Η Αναστασία ξάπλωσε στον πάγκο μπροστά μου και άνοιξε τα πόδια της.. Η Μπέτυ την πλησίασε και άρχισε να φιλάει τα μπούτια, και πιο χαμηλά, ενώ χαϊδολογούσε τη μουνάρα της.
Τραβούσα τις αλυσίδες στα χέρια μου, είχα τεντώσει το σώμα μου να μπορώ να βλέπω πιο κοντά. Η Μπετυ παραμέρισε το σουτιέν της Αναστασίας και της έγλειψε απαλά τις ρώγες… Είδα την άκρη της γλώσσας της να γυαλίζει εκεί που ακούμπησε πάνω στη ρώγα της φίλης της, και με κοίταξε στα μάτια τη στιγμή εκείνη.
Ούρλιαξα από την καύλα αυτού του θεάματος…
Η Αναστασία είχε απλώσει τις ποδάρες της προς το μέρος μου. Μπόρεσα να γλείψω άπληστα τα τακούνια της πάλι, ενώ οι καρποί μου πονούσαν από το τράβηγμα.
Μετά ξάπλωσε στο πάγκο η Μπέτυ. Άρχισε να μαλακίζεται ξεδιάντροπα μπροστά μου, το υπέροχο μουνί της είχε ανθίσει… Η Αναστασία πήρε ένα μικρό δονητή και της τον έχωσε στη μουνάρα της, ενώ εκείνη χαϊδευόταν ακόμα. Άρχισε να τη γαμάει.. και με κοιτούσαν και οι δυο κάνοντας αυτό, ενώ σπαρταρούσα.. μην μπορώντας να κάνω τίποτα.
Η Μπέτυ μου έδωσε μόνο τις άκρες από τα τακούνια της να γλείψω, όσο έφτανα…

Με έλυσαν …και το μαρτύριο τελείωσε, αφού άρχισα να τον παίζω ξέφρενα, και χούφτωνα τις ποδάρες τους.
Η Αναστασία πήγε μέσα και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ήταν ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια της καλώντας με να τη γλείψω… Γονάτισα στην άκρη του κρεβατιού και φίλησα τις μακριές της γάμπες.. Μετά πήγα να χώσω το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της και να ξεκινήσω το γλειφομούνι.. αλλά δεν πρόλαβα!
Ένα ξαφνικό τράβηγμα από πίσω μου, ένα πνίξιμο, ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται…! Η Μπέτυ μου είχε περάσει τόσο επιδέξια το δερμάτινο κολάρο που δεν την είχα καταλάβει.
Έβαλε και την αλυσίδα πάνω και μου φώναξε..
«Γλείψε της την κωλοτρυπίδα τώρα!»
Η Αναστασία σήκωσε τη λεκάνη της στον αέρα, ενώνοντας το πόδια της, και η κωλοτρυπίδα της ήρθε στα μούτρα μου.
Άρχισα να τη γλείφω, αλλά μου ούρλιαξε δυνατά..
«Γάμα τον κώλο μου με τη γλώσσα σου, μαλάκα!»
Πίεσα δυνατά την άκρη της γλώσσα μου, βάζοντας δύναμη, και αρπάζοντας τη λεκάνη της με τα χέρια μου άρχισα να τη γαμάω με το στόμα μου. Ήταν πολύ καθαρή, και η αίσθηση ήταν απαλή και γλυκιά.
Η Μπετυ πίεσε το κεφάλι μου με τα χέρια της, ανάμεσα στα κωλομάγουλα της Αναστασίας. Μετά πάλι.
Έπειτα έπεσα αχόρταγος πάνω στα μεγάλα μουνόχειλα της, τα ρούφηξα μαζί με την κλειτορίδα και ένιωσα το στόμα μου να γεμίζει μουνί..
Η Μπέτυ με τράβηξε και ξάπλωσε αυτή στη θέση της. Με το που ξεκίνησα να τη γλείφω, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα με τα δυνατά της πόδια..
«Γλείψε με παντού και στο μουνί και το κώλο» μου φώναζε, ενώ η Αναστασία μου έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια.
«Γλείφε με δυνατά στον κώλο, θα σε κλάσω στα μούτρα σου μαλάκα»..μου είπε βογκώντας πάλι και πιέζοντας ένιωσα τον πρωκτό της να ανοίγει ενώ τον έγλειφα…
Μετά με ξάπλωσαν ανάσκελα και μου έκανα διαδοχικά facesitting. Ερχόταν από πάνω μου και έβλεπα ζαλισμένος τις κωλάρες τους να χαμηλώνουν στο πρόσωπο μου… και μετά σκοτάδι… ώσπου ένιωθα την ανάσα μου να κόβεται..και τις πίεζα ελαφρά να σηκώνονται. Η Μπέτυ πάντα πίεζε λίγο παραπάνω για να με φτάνει στο όριο..ώσπου γύρισα στο πλάι λαχανιασμένος και κατακόκκινος.
Ένιωθα κάτι σαν σκοτοδίνη..αλλά κάποιες αισθήσεις μου ήταν σε υπερένταση, άλλες κάπως αποκαμωμένες, ενώ σκόρπιες σκέψεις γύριζαν στο κεφάλι μου..πριν ακόμα τις αποβάλλω… Και μια ευχή, αν όχι να μην τελειώσει ποτέ.. τουλάχιστον να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται…

Σε κάποια στιγμή με τράβηξαν με το λουρί έξω..στο πάνω σαλονάκι… σπρώχνοντας με σαν σκυλάκι. Η Μπέτυ έφτυνε δυνατά στο πάτωμα και μου έδειχνε φωνάζοντας…
«Καθάρισε το εκεί με τη γλώσσα σου, σκύλε!» και μπουσουλώντας, έγλειφα τα σάλια της από το ξύλινο πάτωμα.
Περπατώντας δίπλα μου αργά, μου έδειχναν τα πόδια τους και τους έγλειφα τα δαχτυλάκια που εξείχαν από τις γόβες.
Άκουσα και άλλα τακούνια να ανεβαίνουν..και σε λίγο δίπλα μου ήρθε και στάθηκε η Ελένη.
«Καθάρισε τα πόδια της Ελένης» μου είπε σκληρά η Μπέτυ.. Και η Ελένη έβγαλε τη μια γόβα της και μου μόστραρε την πατουσίτσα της στα μούτρα μου. Τσιμπούκωσα δυνατά το μεγάλο δάχτυλο της, σπρώχνοντας το όσο μπορούσα πιο βαθιά, ενώ κοιτούσα με γυρισμένο κεφάλι την Μπέτυ. Έπειτα έγλειψα όλη την πατούσα του κοριτσιού, που με κοιτούσε ικανοποιημένο. Στο τέλος της φόρεσα πάλι τη γόβα της και έφυγε, ενώ οι δυο αφέντρες με ξαναπήραν μέσα.

Είχα ψοφήσει, και το μόνο που απέμεινε μετά από τόσα βασανιστήρια ήταν να χύσω.
Με έβαλαν στην ντουζιέρα και γδύθηκαν καλά. Πρώτη μπήκε η Αναστασία μέσα, πανύψηλη, πατώντας με το ένα πόδι της πάνω στον ώμο μου, (και το άλλο ήθελα πάνω στο μηρό μου, για να νιώσω όλο το βάρος, όπως στο κρεβάτι που ανέβηκε πάνω στο στήθος μου!).
Ένιωσα λίγες σταγόνες από τη χρυσή βροχή της να με βρέχουν..και μετά μου έβρεξε το στόμα με τα κάτουρα της…
Ήμουν έτοιμος να χύσω… απλά θα αύξανα την ένταση όπως έπαιζα δυνατά τον, σχεδόν μελανιασμένο, πούτσο μου. Όταν μπήκε η Μπέτυ και έγειρε μπροστά το μουνί της στο πρόσωπο μου..με έλουσε ένας χείμαρρος, και σχεδόν πνιγμένος άρχισα να χύνω.. Φώναξα βογκώντας με όλη μου τη δύναμη, μια, δυο ,τρεις φορές και σχεδόν κατέρρευσα μέσα στην ντουζιέρα, ενώ το χέρι μου έτρεμε ανεξέλεγκτα..

Είναι η απόλυτη εμπειρία για μένα, η συνεύρεση μου με αυτές τις δυο αφέντρες…
Φεύγοντας μια κοπέλα με υπέροχο ξανθό μακρύ μαλλί, κολλητό τζιν και υπέροχο στήθος που ασφυκτιούσε στο τιραντέ μικρό μπλουζάκι της (ποια άραγε ε?...χαχα), έδινε μια άλλη διάσταση στον όρο «υπηρεσία»…
Ευχαριστώ για τον καφέ, και τις Ελένη – Αλεξάνδρα, για το ρόλο τους στην όλη εμπειρία…
Και την mistress A φυσικά…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αναστασία
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2012
Μπράβο για άλλη μια φορά για τη γλαφυρότητα και ρεαλιστικότητα της περιγραφής σου. Είσαι αναμφισβήτητα ο Μπαλζάκ των μπουρδέλων!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1