Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 306 10
Πειραιώς 193
Hot
Sex Studio
583686
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Σαββατο βράδυ περαστικός από Πειραιώς και επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο που από το παρελθόν ειχα ερκετά καλές εντυπώσεις απο τα κορίτσια που ειχα συναντήσει.Σημερα όμως δεν ηταν η τυχερή μου μέρα και θα εξηγήσω πιό κατω το γιατί.Ο χώρος κλασσικό στουντιο με ανετο και ευκολο παρκιγκ για Σαββατο βράδυ ακριβως απέναντι απο το Praktiker.Χτυπω το κουδουνι και εμφανίζεται η κυρία της υποδοχής ,ευγενική μεν βαριόταν λίγο δε.Αφου με ρωτησε και βεβαιώθηκε οτι έχω ξαναέρθει απλά προανήγγειλε τα κορίτσια Στην βάρδια ήταν η Μιρέλλα και η Ντέλια.Η πρωτη αδιαφορη εμφανισιακά εδειχνε μέτρια διάθεση .Η δευτερη αρκετά ενδιαφέρουσα εμφανισιακά ,έδειχνε παράλληλα οτι ειχε και διάθεση οπότε και εδωσα το αντιτιμο των 50 για απλό προγραμμα μαζί της.Η Ντελια ειναι μελαχρινη με σπαστα μαλλια μεχρι τους ωμους,λεπτό σώμα γυρω στο 1.70 με τεχνητους τουρμποβυζους που σε σημαδεύουν χωρις ομως να αποτελούν εργο τέχνης.Ομορφη στο πρόσωπο αλλα με σκυλε χαρακτηριστικα.Προέλευση δεν γνωρίζω δεν με ενδιαφέρει γενικά ,αψογα ελληνικά αλλα προβληματική συμπεριφορά . Για να εξηγουμαι.Επειδή σεβομαι απόλυτα τις κοπέλλες που συναντω και την δουλεια που κάνουν με την συμπεριφορά μου ,απαιτω τουλάχιστον στοιχειώδη σεβασμό και απο τις ιδιες σε αυτό που κάνουν (κατ κατ επεκταση φυσικά στον πελάτη)Στην προκειμένη περίπτωση με την Ντελια ειχα την χειρότερη εμπειρία .Ερχεται με διάθεση αντιστρόφως ανάλογη του σαλονιού.Εδειχνε απλά να κάνει αγγαρεία.Ανύπαρκτα προκαταρκτικά ,αχρωμες και άοσμες κινήσεις,μονότονη ατεχνη πίπα ,μηδεν αισθησιασμός και πέρασμα του σκούφου στό λεπτό .Μεγάλη ξενέρα .Το χειρότερο ακόμα ηταν οτι ηταν κρυωμένη ,ειχε συνάχι και φυσικά αντε να καταφέρεις να καβλώσεις οτσν ρουφαει την μυτη της πάνω σου.Μ αρέσει που με ρώταγε γιατι δεν μου σηκώθηκε .Τι να της απαντήσω .Οτι δεν εκανε τίποτα για αυτο,Οτι φοβαμαι μην κολησω καμμια γρίπη.Οτι ακόμα κι οταν της εδειχνα τι με φτιάχνει αυτη ηταν στην κοσμάρα της?Το καλύτερο απ όλα τα αρνητικά της συμπεριφοράς της ηταν οτι με ενημέρωσε και για το χρόνο που ειχα για να χυσω (1 λεπτό deadline)μετα απο κάποια ανεπιτυχή προσπάθεια ,Φυσικά έξω δεν υπήρχε ψυχή ενω ειμασταν στο δεκαπεντάλεπτο
Πολύ ευγενικά δεν απάντησα τίποτα ,τραβηξαμε μια αξιοπρεπή μαλακία(με προσοχή να μην ξεπεραστεί το όριο του ενός λεπτού )και καληνυχτηθήκαμε.Μια ερώτηση προς τους μαγαζάτορες.Τον τελευταιο καιρό οι περισσότεροι βαράτε μυγες πλην εξαιρέσεων.Νομιζετε οτι με τέτοιες συμπεριφορές θα πατε ακόμα πιό μπροστά ?
Δεν καταλαβαίνετε οτι δεν ξανάρχεται κάποιος στο μαγαζί σας,αν δυσαρεστηθεί έτσι ,ακόμα κι αν άλλες εργαζόμενες ειναι πολύ εντάξει?
Αν κάποια δεν ειναι σε καλή φάση ,να κάτσει σπίτι της να και μην θετει σε κινδυνο την υγεία των άλλων.
Αυτα ,προσπαθώντας να ειμαι κόσμιος ,με έκδηλη απογοήτευση για τα χρήματα που πέταξα.
Πολύ ευγενικά δεν απάντησα τίποτα ,τραβηξαμε μια αξιοπρεπή μαλακία(με προσοχή να μην ξεπεραστεί το όριο του ενός λεπτού )και καληνυχτηθήκαμε.Μια ερώτηση προς τους μαγαζάτορες.Τον τελευταιο καιρό οι περισσότεροι βαράτε μυγες πλην εξαιρέσεων.Νομιζετε οτι με τέτοιες συμπεριφορές θα πατε ακόμα πιό μπροστά ?
Δεν καταλαβαίνετε οτι δεν ξανάρχεται κάποιος στο μαγαζί σας,αν δυσαρεστηθεί έτσι ,ακόμα κι αν άλλες εργαζόμενες ειναι πολύ εντάξει?
Αν κάποια δεν ειναι σε καλή φάση ,να κάτσει σπίτι της να και μην θετει σε κινδυνο την υγεία των άλλων.
Αυτα ,προσπαθώντας να ειμαι κόσμιος ,με έκδηλη απογοήτευση για τα χρήματα που πέταξα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντέλια
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2012
αυτη τη στιγμη ειναι απο τις πολυ μειον στο χωρο. πρεπει να μαθουν επιτελους να σεβονται το γ@μημενο το 50αρικο. με 10ευρω και αμα την ξαναγ@μουσα....
adriano69
20 Μαρτίου, 2012
Φίλε καλά έκανες και έβαλες την κριτική, την σκεφτόμουν καιρό την Ντέλια, καλό είναι να μην ρισκάρουμε. Με την κρίση δεν υπάρχει περιθώριο για χαμένα πενηντάρικα αλλά ούτε και να μας θεωρούν κουτούς.
lsh
22 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Έχεις δίκιο .Το τελευταίο είναι που με ενόχλησε περισσότερο.Δεν νομίζω οτι υπάρχουν πλέον περιθώρια γιά τέτοιες συμπεριφορές.
toshmagic
23 Μαρτίου, 2012
αν και παει καιρος,φαινεται οτι ολα τα ιδια μενουν πανω κατω.......λογικα ειναι η ιδια που δουλευε τριγγετα. παρασυρθηκα(τοτε) απο αποθεωτικη κριτικη ενος καραγκιοζη,σκεφτηκα λες να ας δοκιμασω. με αριστα το 10 ουτε 0 δε παιρνει.χαριστικα ενα -5 και πολυ ειναι.
N
nikospireas
25 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Φιλε γι αυτο αρχισα να γραφω κριτικές μπας και γλιτωσουμε απο κακες συμπεριφορές ενω παράλληλα να επιβραβευονται αυτες που το αξιζουν.Τωρα οσον αφορά τους προμότορες,τι να πω ,απλα ας εμπιστευόμαστε περισσότερο πιο εγκυρα μέλη.
toshmagic
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5