Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161872
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρωινή επίσκεψη σήμερα στην Μαρία την Σλοβάκα αφήνοντας στην άκρη τις δύο μέτριες μέχρι τώρα εμπειρίες μαζί της μιας που πέρα από πολύ ευγενική και γλυκομίλητη είναι και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή, το μαλλί ξανθό όπως παλιά, βυζάρες, και αφράτη άσπρη κολάρα συνθέτουν ένα πολύ θηλυκό σύνολο.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο είχα αποφασίσει εξ αρχής να ακολουθήσω την συμβουλή του καλού μου φίλου karaman7 για την Μαρία και να την αφήσω να κάνει το δικό της παιχνίδι ακολουθώντας το δικό της πρόγραμμα, κατά παράβαση των συνηθειών μου και των κανόνων μου που θέλουν να έχω εγώ τον πρώτο λόγο.

Μπήκε λοιπόν στο δωμάτιο με πολύ πλατύ χαμόγελο και την υποδέχθηκα με μια πολύ ζεστή αγκαλιά. Δέχθηκε ευχαρίστως τα χάδια μου και ανταποκρίθηκε αρκούντως, γυρίζοντας την κολάρα της. Φιλάκια σε λοβούς και πλάτη στη συνέχεια, ενώ ταυτόχρονα της ξεκούμπωνα το σουτιέν αποκαλύπτοντας τις θεϊκές της βυζάρες γεμίζοντας τα χέρια μου με αυτές. Μετά κινήθηκε στην άκρη του κρεβατιού και στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε ο πούτσος μου να τρίβεται πάνω στα κολομάγουλα της και στο χρωματιστό της στριγκάκι.

Στη συνέχεια ξαπλώσαμε και μου έτριψε τις βυζάρες της κάνοντας ένα mini ισπανικό, έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στον γυμνό πούτσο μου και μετά κατευθύνθηκε πιο κάτω κάνοντας ένα υγρό και πολύ δυνατό καραμπαλίκινγκ που όμοιο του είχα καιρό να δεχθώ. Έχοντας από ώρα χτυπήσει κατοστάρα μου πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα και ξεκίνησε μία απολαυστική πίπα, υγρή και πολύ βαθιά. Βέβαια η στάση του σώματος της ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να την αγγίξω σε κανένα σημείο του κορμιού της αλλά είπαμε σήμερα ο πρώτος λόγος στην Μαρία.

Στη συνέχεια από πάνω σε reverce Cow Girl κουνήθηκε με πολύ χάρη και μαστοριά, αραιά και που έδινα και εγώ το δικό μου τέμπο, και ξανά μανά κουνιόταν αυτή και κάπως έτσι αρχίσαμε να πλησιάσουμε να πλησιάζουμε στον επίλογο.

Στήθηκε λοιπόν στα τέσσερα με ιδανικό τρόπο, η θέα της λευκής κωλάρας της ήταν ανεπανάληπτη, και αφού μου υπέδειξε το σημείο που θα έχω τα χέρια μου στους γοφούς της ξεκίνησε η αρχή του τέλους με δυνατό σφυροκόπημα το οποίο δέχθηκε ευχαρίστως, και κάπως έτσι το παιχνίδι έλαβε τέλος μέσα σε κτηνώδεις κραυγές νοιώθοντας να αδειάζει από μεδούλι όλη μου η σπονδυλική μου στήλη,

Έχοντας τελειώσει και με την στύση μου να διατηρείται ακόμη μέσα της, δέχθηκε ευχαρίστως ένα ελαφρύ μασαζάκι στην πλάτη. Μετά γύρισε και πιάσαμε την κουβεντούλα κάνοντας εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις ο ένας στον άλλον. Είσαι πολύ τσαχπίνης μου είπε, είσαι πολύ γλυκιά της λέω, και μου απαντάει, εγώ είμαι αλεπού και ίσως έτσι να είναι αναλογιζόμενος τις αρετές του συμπαθούς τετράποδου (ομορφιά, εξυπνάδα, χάρη, σβελτάδα κ.α.). Είναι και μπαλαδόφατσα, οπαδός της zilina όπως μου αποκάλυψε στην συζήτηση που είχαμε κατά τα άλλα περί αθλητικών.

Μπορεί να με πήρε τρεις φορές αλλά τελικά τα κατάφερα να περάσω καλά και με την Μαρία, δεν υπάρχει πλέον μυστικό για όσους θελήσουν να το επιχειρήσουν, είναι απλό και εύκολο και δεν χρειάζεται να τους πάρει τρεις φορές όπως εμένα.

Η βαθμολογία θα είναι ιδιαίτερα υψηλή σε όλα της τα πεδία μιας που η κατάθεση ήταν πανηγυρική, εκτός από τον χώρο στον οποίο θα δώσω για πρώτη φορά, και ελπίζω τελευταία, ένα 6αρι μιας που τα στρώματα είναι πλέον επιεικώς απαράδεκτα λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μου την διαβεβαίωση από την μαντάμ ότι ήδη έχουν παραγγελθεί καινούργια.

Το αντίτιμο της σημερινής μου κατάθεσης ήταν στα 30 ευρώ και σύντομα βλέπω να επαναλαμβάνεται μιας που πιστεύω ότι ανακάλυψα, έστω και καθυστερημένα, την νέα μου μούσα στον πιο αγαπημένο μου χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2012
+1 για την ωραία και ζουμερή κριτική σου GAMEOVER.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το μυστικό για να περάσεις καλά με την Μαρία είναι να την αφήσεις να παίξει μπάλα.
Και εγώ μετά τη δεύτερη φορά βρήκα το κουμπί της καύλας μαζί της. Αλλά στο γλύψιμο αρχιδιών απλά δεν παίζεται το μωρό. Specialist...
18 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έτσι είναι διάβασα και την δική σου κριτική, για την πίπα που σου κάνει φάτσα και δεν σε αφήνει να την χαϊδέβεις, εμένα δεν μου αρέσει αυτό αλλά ας όψεται. Βρήκες και την σωστή έκφραση, η θέα του κώλου της είναι μαγεία.Γλώσσα
18 Μαρτίου, 2012
Καλογαμάς βλέπω καρντάσηΚουλ
L
lithin
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3