Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108147
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οπως και στην προηγούμενη κριτική θα πω ότι δε γράφω για να ενημερώσω αλλά προς τιμή της κοπέλας και του φόρουμ. Θα περιοριστώ σε αυτά που με εντυπωσίασαν.
Λιγο πριν το μεσημέρι, πήρα την εμπειρία της συνάντησης με την Εφη. Διαβάζω γι αυτή πάρα πολύ καιρό, χρόνια θα έλεγα και δεν έτυχε να τη συναντήσω. Απο αυτά που διάβαζα έφτιαξα μια εικόνα μιας μιλφ ξανθιάς ξεπλημένης με με σημάδια χαλαρου σώματος αλλά πολύ καλό σέρβις. Μόλις την είδα εξεπλάγην ευχάριστα και τη ρώτησα "εσύ εισαι η Εφη απο το Κωλλέτη";
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, και ο συνδυασμός μελαχρινή με γαλανά μάτια τα σπάει. Η αναλογίες της και το σώμα της είναι πολύ σέξυ.
Ναι το δέρμα δεν είναι 18χρονης αλλά σε καμία περίπτωση δε τη περνάς πάνω απο 30. Μόνο ισως στο βυζί φαίνεται αυτό αλλα πρόσεξα ότι μάλλον παει γυμναστήριο γιατί είχε καλους κοιλιακούς.
Τα προκαταρτικά της είναι σαν εισαγωγή στο μπολερο. Πρώτη φορά μου αφήνεται έτσι πουτάνα λέγοντας "πρώτα ασχολήσου εσύ και μετά θα ασχοληθώ εγώ".
Στα προφορικά παίρνει άριστα και στις στάσεις επίσης. Ασε που μου έδειξε μια στάση που δεν ήξερα και με έστειλε γιατί μου άρεσε πολύ.
Την άνεση χρόνου που είχαμε (παρ' όλο που πήρα απλό πρόγραμμα) σπάνια τη συναντάς σε άλλη κοπέλα (κοντά στα 25').
Σιγουρα θα την ξανασυναντήσω! Εχουμε πολλά να πούμε ακόμα!


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Έφη
Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού