Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566261
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο θρίαμβος του έρωτα. Υπερβολικό ίσως αυτό που λέω,όμως πέρα για πέρα αληθινό. Η χθεσινή συνευρεση μου με τη Βικτώρια άγγιξε την τελειότητα. Όχι πως είναι κάτι καινούργιο αυτό -πάντα περνάω καλά μαζί της- όμως χθες το βράδυ ήταν το κάτι άλλο. Η εμπειρία μας δεν ήταν μεταξύ πελάτη - πόρνης αλλά ανάμεσα σε δυο παθιασμένους και αχαλίνωτους εραστές. Από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή τα γλωσσοφιλα έπεφταν βροχή, τα πιασιματα ήταν πραγματικά ελεύθερα και τα χάδια άκρως καυλωτικά. Εκείνο όμως που αποτέλεσε έκπληξη για μένα και δεν το περίμενα ήταν το άκαποτο στοματικό. Η περιποίηση της ήταν άψογη τόσο στα @@ και τη γύρω περιοχή όσο και στον κορμό του πέους. Βαθύ,υγρό,με εναλλαγές και ποικιλία με οδήγησε στα ουράνια. Χωρίς να το ξέρει μου έκανε το καλύτερο δώρο για τα προχθεσινά μου γενέθλια. Έτσι, μετά από λίγα λεπτά η στύση μου ήταν τέτοια που θα τρύπαγε ακόμα και τσίγκινο σωβρακάκι. Η στάση που επιλέξαμε για το σεξ ήταν η ιεραποστολική. Δυνατό σφυροκόπημα μαζί με τα απαραίτητα γλωσσοφιλα και ... τέλος! Υπέροχη αίσθηση και πλήρης ικανοποίηση που δεν τέλειωσε εκείνη τη στιγμή. Μείναμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και συζητήσαμε αρκετά και τη συζήτηση μας διέκοπταν μόνο νέα φιλιά και χάδια. Συνολικός χρόνος στο δωμάτιο 30 λεπτά. Δυστυχώς όμως κάποτε όλα τα καλά τελειώνουν. Έτσι κάποια "τραγική" στιγμή ήρθε η ώρα να φύγει. Με βαριά καρδιά την αποχαιρέτησα, όμως κι εγώ έφυγα από κει συνεπαρμένος και ενθουσιασμένος. ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΗ.1) Δεν ξέρω αν η κοπέλα κάνει σε όλους αυτά που προανέφερα. Εμένα με γνωρίζει και πιστεύω ότι με γουσταρει κιόλας λίγο. 2) Το πρόγραμμα ήταν το απλό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2012
Τζακποτ!!!
15 Μαρτίου, 2012
Συμπτωματικα ειχα περασει την ιδια μερα σε τσαρκα και την ειχα δει.
Οντως πολυ ομορφη κοπελα η Βικτωρια.
Προσωπικα ειμαι αντιθετος στο γεγονος οτι ανεφερες τα "εξτραδακια" που σου προσφερε η κοπελα.
Θα ηταν ψεμα εαν ελεγα οτι δεν εχω δεχτει και εγω αναλογα "δωρακια" απο κοπελες που γνωριζομαι καλα. Ομως δεν τα αναφερω στις κριτικες μου και τος "υπηρεσιες κοπελες" μιας και δεν προκειται για standard υπηρεσιες.

Ειναι θεμα φιλοσοφιας. Εμμμμ

Η "ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΗ" ομως απεκατεστησε την "ταξη".
Θετικη ψηφος απο εμενα.
15 Μαρτίου, 2012
Μεσιέ αυτά δεν γράφονται. Προσβάλεις πρώτα τον εαυτό σου κι έπειτα την κοπέλα. Ο σεβασμός, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μονόδρομος. Κι ο Σάκης Ρουβάς να είσαι δε δικαιούσαι να "εκθέτεις".. - από μένα, επιεικώς!
16 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μα, αν η κοπέλα δεν μου είχε προσφέρει κάτι νέο δεν υπήρχε λόγος να γράψω κι άλλη κριτική για εκείνη. Θέλουμε αληθινές κριτικές ή δεν θέλουμε? (Πάντως όσον αφορά στα γλωσσοφιλα κι άλλοι συναθλητές το έχουν γράψει).
16 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το να μη γράψεις τα "δωράκια" που σου δίνει η συγκεκριμένη, δεν καθιστά αναξιόπιστη την κριτική σου. Εκτός αν θες να τονίσεις ότι είσαι "ωραίος". Φαντάσου το πρόβλημα που της δημιουργείς, όταν αυτοί που σε διαβάζουν της ζητήσουν τα ίδια...κι ας μην είναι τόσο όμορφοι σαν και σένα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5