Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 163780
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αφού περιπλάνηθικα μέσα σε ένα συναισθηματικό λαβύρινθο τις τελευταίες ημέρες αποφάσισα να κάνω μια μικρή βολτούλα στα στουντιάκια της πόλης μας.

Κατά περίεργη συγκυρία η προσδοκώμενη βόλτα σταμάτησε στην αφετηρία της διαδρομής της μιας που ο τύπος της γυναίκας που συνάντησα δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια αντίστασης και πέρασα στο δωμάτιο.Γλώσσα

Η κοπέλα είναι από Βουλγαρία, είναι καινούργια στην πόλη και στο επάγγελμα, ονομάζεται Αντζέλικα και είναι μία πολύ όμορφη χοντρούλα 21 ετών, με καστανό κοντό μαλλί, ο ορισμός της BBW. Έχει φοβερές βυζάρες σε μέγεθος, όψη και υφή, καταπληκτική ζουμερή κολάρα, και υπέροχα απαλή λευκή επιδερμίδα, χωρίς tattoo και άλλες παπαριές. Παρόλα τα κυβικά της τα ίχνη κυτταρίτιδας που έχει στο κορμί της είναι ελάχιστα και τα κιλά της είναι πολύ αρμονικά κατανεμημένα δημιουργώντας ένα πάρα πολύ σεξουαλικό κορμί με πολλές καμπύλες.

Κάνει τα πάντα, δεν ρώτησα μόνο για πρωκτικό, και αφού είπα στην μαντάμ τι θέλω μου πρόσφερε πρόγραμμα με γυμνό και τελειωτικό στο στόμα στα 40 ευρώ και το οποίο πήρα και πέρασα στο δωμάτιο.

Ο χώρος είναι μερικώς ανακαινισμένος με καινούργια φωτιστικά που δεν με ενθουσίασαν μιας που δεν υπάρχει άπλετος λευκός φωτισμός, αλλά ημίφως. Τέλος πάντων στο δωμάτιο που υπάρχει το τζακούζι ήταν λίγο πιο φωτεινό και το οποίο επέλεξα.

Σε λίγο νάσου και η σεξουλιάρα χοντρούλα, μπήκε πολύ χαμογελαστή στο δωμάτιο και τα πρώτα χαδάκια πέσανε στα όρθια μαζί με βαθιά και παθιασμένα γλωσσόφιλα. Με το πουλί μου ήδη να έχει βαρέσει άνετα κατοστάρα και αυτήν μην μπορώντας να κρατηθεί από την καύλα της, κάνει βαθύ κάθισμα και τον αρπάζει όλον γυμνό στο στόμα της ξεκινώντας μία πολύ βαθιά και υγρή πίπα.

Στη συνέχεια την ξάπλωσα στο κρεβάτι όπου συνέχισε την πίπα ενώ ταυτόχρονα αφού σάλιωσα το μεσαίο μου δάχτυλο το έβαλα βαθιά στην κωλοτρυπίδα της χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία από μέρους της. Μην μπορώντας να κρατηθώ περισσότερο και για μην έχω πρόωρη εκσπερμάτωση την έκανα νόημα να περάσει το προφυλακτικό, που το πέρασε με χαρακτηριστική μαεστρία με το στόμα. Μετά ανέβηκε από πάνω που με χαρακτηριστική άνεση χωρίς να νιώθω καθόλου ότι είχα μία γυναίκα με τέτοια κυβικά. Το απόλαυσε το γαμήσι χωρίς να κρύψει καθόλου τις καύλες της δίνοντας μου την εντύπωση μιας στερημένης από sex γυναίκας. Ταυτόχρονα βέβαια τα γλωσσόφιλα έδιναν και περνάνε. Για να προλάβω το κακό την γύρισα αμέσως σε ιεραποστολικό, εκεί καυλώσαμε και οι διό μας πάρα πολύ και μετά από λίγο την στιγμή που έρχονταν το τέλος τραβιέμαι από μέσα της και βγάζοντας αμέσως το προφυλακτικό της έριξα τα μισά περίπου από τα φλόκια μου στην κοιλιά της, στα βυζιά της και στο πρόσωπο της και τα υπόλοιπα μισά μέσα στο στόμα της δίνοντας ένα εκπληκτικό kinky τέλος που όμοιο του έχω να κάνω χρόνια.

Πήρε λίγο χαρτί από το διπλανό κομοδίνο, έφτυσε μέσα τα χύσια μου και με ένα άλλο σκούπισε και το πουλί μου. Σηκώθηκε, φιληθήκαμε σταυρωτά, και της έδωσα τον λόγο μου ότι πολύ σύντομα θα ξαναβρεθούμε.

Εγώ θα το κάνω το πολύ σε τρεις μέρες μιας που δεν πρόλαβα το πισοκολητό που με τέτοια κολάρα θα είναι εκπληκτικό, όσο για εσάς που τους αρέσουν οι γυναίκες με τα μεγάλα κυβικά σας υπόσχομαι ότι δύσκολα θα βρείτε γυναίκα να περάσετε καλύτερα.

Η Αντζέλικα τα κάνει όλα και συμφέρει, και για αυτό το δεκάρι στη σχέση τιμής απόδοσης, 10αρι επίσης στην καταπληκτική συμμετοχή της, 10αρι στην μαντάμ για την πολύ όμορφη επικοινωνία που είχα μαζί της και τον πεντακάθαρο χώρο, 10αρι στο parking μιας που φαρδιά πλατιά πάρκαρα έξω ακριβώς από την πόρτα του καταστήματος. Σύμφωνα με τα γούστα μου θα έπρεπε της έβαζα και 10αρι στην εμφάνιση αλλά θέλοντας να είμαι λίγο πιο αντικειμενικός θα της βάλω ένα 8αρι.

Οι μοντελοπνίχτες να μην περάσουν ούτε από έξω από το κατάστημα, όλοι οι υπόλοιποι όμως πιστεύω ότι αξίζει να πετάξετε 30 ή παραπάνω ευρώ στην κοπέλα. Τα αξίζει πραγματικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντζέλικα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
512
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού