Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239546
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ειχα περασει πρωτα απο φυλης και κατεθεσα στην αννα τη βουλγαρα και σκεφτηκα να κανω μια βολτα απο κασσανδρας να δω τα κοριτσια που δουλευουν εκει απο κοντα.Απ οπου και αν περασα ηταν πολυ ομορφα αλλα τελικα μετα απο δευτερη σκεψη κατεληξα στην αννα λογω καλων κριτικων.Εκανα ντουζακι,η κοπελα μπηκε μεσα και ξεκινησαμε τα προκαταρκτικα.Καλη,τρυφερη αλλα περισσοτερο χαλαρη απ οτι ηθελα,δεν καταφερε να μ αναψει οπως φανταζομουνα..εδω δεν σχολιαζω αν ειναι καλη η' κακη,απλα σ αλλες περιπτωσεις στουντιο που εχω καταθεσει πριν,σχεδον σ ολες οι κοπελες που διαλεγα με ειχαν κανει γρηγορα τουρμπο,εδω δεν εγινε αυτο.Μετα απο καποια φιλακια στο σωμα,υποτυπωδη και ενω πιστευα οτι ιεραποστολικα θα το ευχαριστιομουν, και γενικοτερα το σεξ σε πολλες στασεις εβαλε τα χερια της στο στηθος μου σαν να μ απωθουσε,ενω εγω περιμενα τα κορμια μας να ειναι ενωμενα και σφιχταγκαλιασμενα.Εκει ψιλοξενερωσα και η στυση δεν ηταν αυτη που επρεπε,οπου πηγαμε πισωκολλητα.Εκει τα πραγματα επανηλθαν στο φυσιολογικο και ειχαμε για αρκετα λεπτα καλη διεισδυση,αλλα προσωπικα το πισωκολλητο σε σπανιες περιπτωσεις μ εξιταρει πραγματικα,πρεπει η κοπελα σαν στησιμο να μ εμπνεει πολυ,ενω το ιδιο ευχαριστο αποτελεσμα μπορει να εχω στη φυλης μ αρκετα καλα κορμια.Οταν ξαπλωσα και πηγα να τη παρω μπρουμητα παλι χαλαρωσα και τελικα για να μη τη ταλαιπωρω αν και η κοπελα ηταν φιλοτιμη της ειπα οτι μπορει να φυγει.Καλη εμφανιση,φιλοτιμη αλλα δεν μου ταιριαζει τελικα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Δεν θα υπηρχε η καταλληλη χημεια φαινεται...