Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 121 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οτι και να πω ειναι λιγο. Μετα απο αρκετο καιρο αποχης απο στουντιο (ακομη και απο μασσαζ που τα εχω χτισει) η Λιντα ειναι πραγματικο value for money και τιμαει το 50ρικο οσο καμια αλλη. Οι περιγραφες συναγωνιστων για PSE ειναι 100% αληθινες. Δεν ξερω σε GFE τι παιζει (με ρωτησε στην αρχη και διαλεξα τις πιο rough καταστασεις, που να ηξερα)!

Ο χωρος ειναι απιστευτος (συγκρινεται μονο με το Elena's SPA σε αντοιστοιχια με τα μασσαζ), πεντακαθαρος με το παρκινγκ ισως να ειναι ενα προβλημα (εγω ευτυχως δεν αντιμετωπισα κατι στα γυρω στενά αλλή η περιοχή δεν ειναι και οτι καλυτερο).

Η τσατσα ευγενεστατη να εξηγησει το προγραμμα, οπου και πηρα το βασικο των 50 ευρώ. Η κοπελα ευδιαθετη, προσχαρη, ομιλιτικη και με συμμετοχη οσο θες. Αν της ζητησετε το αγριο να ειστε προετοιμασμενοι να σας ξεκολησει τον πουτσο. ΟΚ η πιπα ειναι deepthroat αλλα παιζει πολυ με τα δοντια και δαγκωματα. Την αλλη φορα θα ζητησω κατι λιγο πιο light γιατι εδω και 3 ημερες εχω σημαδια δαγκωματος ακομη! Δεν ξερω ποσο προσποιειται παντως η κοπελα γουσταρει να ρουφαει πουτσα, το δηλωνει και το κανει πραξη, αν δεν την σταματαγα ακομη θα εγλυφε!

Με 50 ευρώ δεν ειχα προβλημα ουτε για 69, ούτε για δάχτυλα ούτε για ισπανική παρά το οτι χρεωνονται εξτρα (και σιγουρα ειναι προς τιμην της Λιντας οτι θελει να κανει πελατη και οχι να του φαει τα +10, +20 ευρω). Ειναι καθαρη και μαλιστα μοσχομυριστη (δεν ξερω τι βαζει μπρος-πίσω παντως μυριζε ευωδια και γουσταρες τρελα να τη γλυφεις παντου). Μαλιστα το προτεινε η ιδια μολις πεταξα σποντα. Απο στασεις και στο σεξ και στα προκαταρκτικα κανει οτι μπορειτε να φανταστειτε (δεν ειναι petit βεβαια ουτε μανιτζεβελη, ίσα ισα). Απο σωμα ειναι καλή (δεν ειναι πιπίνι αλλά ούτε εχει κρεμάσει κάπου). Βυζάρες εχει τελειες για ισπανικο και ο κωλος της ειναι πραγματικη κολαση (εχει μια κουρμπα που κοιταει προς τον ουρανο αλλά ταυτοχρονα εχει και κωλαρα για να ευχαριστιεσαι και να χορταινεις). Δεν πηρα πρωκτικό αλλά σε δαχτυλο δεν ειπε οχι. Προσοχη στο 69 ,αν σας κανει κεφαλοκλειδωμα μπορει να σας σπασει και κανενα κρανιο. Απο σκαμπιλια γουσταρει να δινει και να δεχεται χωρις κανενα θεμα!

Παρα τις προσπαθειες και αφου ειχαν περασει σιγουρα 30 λεπτα αγωνα δεν ελεγα να τελειωσω με τιποτα και την εβγαλα για να την παιξω (ψυχολογικό θεμα γαρ - άσχετο με τη Λίντα). Αυτή δεν πτοηθηκε καθόλου. Αρχιζει κατι δαχτυλιασματατα μπρος πίσω στις τρυπες της, να με γλυφει παντου και να με παρακαλάει να τελειωσω στις βυζάρες της ή στην κωλάρα της και να στάζουν. Δεν αργήσα και ο αγωνας στεφθηκε με επιτυχια.

Απο τις πιο τιμιες προτασεις που εχω συναντησει ever στο χωρο και σίγουρα απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που θα πας και θα ξαναπας γιατι ξερεις εγγυημενα οτι θα περασεις καλα. Μαζι με Μαριαννα απο Καλιρροης 48 (μασσαζ) και τις Τσέχες του Καρεα 30 ειναι σιγουρα στο τοπ 5 των PSE αυτη τη σιτγμη. Για τον κωλο της θα ορκιζομουνα οτι τον εχω δει και παλιοτερα (τουλαχιστον 5ετια πισω) σε στουντιο της Πιπινου αλλά απο συμπεριφορα (αν ειναι η ιδια) μιλαμε για εντελως διαφορετικη κοπελα. Μολις ανεβω ψυχολογικα και εχω το 100% της στυσης, θα κατεθεσω αμεσα για την υπερκωλαρα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
7 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
10
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2012
Φιλε, ποτε σου εκανε αυταρχικο η Λιντα?Χμμμ; Εσυ πρωκτικο ποτε της εκανες? Για να μην αναφερθω στο ελευθερο στοματικο που δεν κανει με ΤΙΠΟΤΑ! Εσυ επιασες ολες τις διαθεσιμες υπηρεσιες που μπορει να κανει μια κοπελλα και τις αραδιασες. Εδω αναφερουμε τις υπηρεσιες που προσφερε σε εμας και οχι τι θα θελαμε η τι νομιζουμε οτι θα μπορουσε να προσφερει. Αυτο το λεω διοτι γινονται πολλες παρανοησεις και μπορει να νομιζει ο καθενας οτιδηποτε.
"Απο στασεις και στο σεξ και στα προκαταρκτικα κανει οτι μπορειτε να φανταστειτε" Αυτο εμενα δεν μου λεει τιποτα και καλο θα ηταν να αναφερεσαι στο τι ακριβως κανει. Γιατι συμφωνα με αυτα που εγραψες θα νομιζουν ολοι οτι κανει ελευθερο στοματικο στον οποιονδηποτε. Πραγμα που δεν εχει καμμια βαση. Η Λιντα δεν εχει κανει ποτε κατι τετοιο διοτι σεβεται την υγεια της και την υγεια των πελατων της. Για να σε προλαβω την ξερω πανω απο 5 χρονια οποτε...
05 Μαρτίου, 2012
Η Λιντα οντως περασε ενα φεγγαρι παλιοτερα απο το Πιπινου 118.

Για το ελευθερο στοματικο θα συμφωνησω με τον vaglis.
Βεβαια δεν αναφερθηκε καθαρα το ελευθερο στοματικο αλλα η φραση "οτι μπορειτε να φανταστειτε" μπορει να παρερμηνευτει.
Κατα τα αλλα μια πολυ καλη κριτικη, που οντως ανταποκρινεται στις επιδοσεις της Λιντα
06 Μαρτίου, 2012
Ισως δεν ηταν αρκετα ξεκαθαρο οπως το εγραψα αλλά:

- Η τσατσα ανεφερε πληρες προγραμμα και αυταρχικο και πρωκτικο και ελευθερο στοματικο οποτε υποθετω ειναι στις υπηρεσιες της κοπελας με το αναλογο τιμημα. Ειναι ξεκαθαρο οτι πηρα το βασικο των 50 και δεν ζητησα κατι παραπανω. Τωρα αν η τσατσα αναφερει υπηρεσιες που δεν κανει η κοπελα ειναι προβλημα του στουντιο και οχι δικο μου

- Για ελευθερο στοματικο δεν αναφερω κατι, οπως επισης η προταση γραφει "Απο στασεις και στο σεξ και στα προκαταρκτικα κανει οτι μπορειτε να φανταστειτε" αρα αν παρερμηνευεται ειναι γιατι καποιος το διαβαζει βιαστικα μαλλον. Αλλο η σταση στο σεξ ή στα προκαταρκτικα αλλο το τι κανει σαν προκαταρκτικα

Τωρα αν η Λιντα δεν κανει ακαποτο ή πρωκτικο δεν το γνωριζω γιατι δεν τα ζητησα (σκοπευω το πρωκτικο να το ζητησω next time που το αναφερει η τσατσα).
06 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν διαβασα κατι βιαστικα. Στις υπηρεσιες κοπελλας εγραψες: Πρωκτικο + Ελευθερο στοματικο + Σταση 69 + Ισπανικο + Αυταρχικο. Τα εσβησε μαλλον ο Αντμιν τα παραπανισια και δεν προλαβαν να τα δουν οι υπολοιποι. Η μηπως κανω λαθος? Συνεπως ανεφερες και για ελευθερο στοματικο πραγμα που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να στο ειπε η υπηρεσια. Εγω εστιασα στις υπηρεσιες που αναφερες που στην δικια σου περιπτωση ηταν σταση 69 + ισπανικο μονο. Δεν με ενοχλησε κατι αλλο στην κριτικη.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4