Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236578
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα αποφασίσει να μην ξαναγράψω κριτική για αυτό το πλάσμα. Θα κινδύνευα να παρεξηγηθώ ή να μην αποδώσω επαρκώς αυτό που αισθανόμουν…Πρόκειται για έναν, εντελώς υποκειμενικό, σχολιασμό του βιώματός μου.

Παρασκευή, επιστρέφοντας από ένα εξαιρετικό live στο Barouge, με φιλαράκι που απέχει από τους «κολασμένους» χώρους….. Του ζήτησα να με ακολουθήσει, εκεί που με οδηγούσε η σκέψη…χωρίς σκέψη. Θα τον γύριζα σπίτι με το αυτοκίνητό μου, επομένως η συγκατάθεσή του ήταν αναμενόμενη.

Ανεβαίνοντας τις σκάλες ήμουν σίγουρος ότι δε θα ενδώσω πάλι, μετά από τις συχνές τελευταίες μου επισκέψεις. Και για να το σιγουρέψω τσάρκαρα στα υπόλοιπα της αλυσίδας, ώστε να καταλήξω σ’αυτήν και να της πω ένα γλυκό καληνύχτα.

Όταν βγήκε η κυρία Όλγα και μου είπε, για πλάκα, ότι δεν δουλεύει σήμερα, δεν τσίμπησα και της ζήτησα πολύ χαλαρά να της πει να έρθει να την δούμε. Και να’την πάλι, χαμογελαστή και περιπαικτική μπροστά μου. Δόθηκαν κι οι απαραίτητες συστάσεις με το φιλαράκι μου… Δε χόρταινα να την βλέπω…είχα μια εκπληκτική ηρεμία ενώ ταυτόχρονα το βλέμμα της και η φωνή της μου διατάραζε την ανδρική μου φύση.

Δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από μια εξαιρετική συνεδρία ολοκληρωμένου μασάζ, που μου είχε αφαιρέσει όλη την ενέργεια και τίποτε δεν ήταν δυνατό να με επαναφέρει. Η αναπάντεχη αιμάτωση του πέους μου, βρήκε τον ένοχο στην εικόνα και τη φωνή της. Ξεπερνώντας, όχι εύκολα, τις διαμαρτυρίες του φίλου μου, κατευθύνθηκα στο δωμάτιο, εκπλήσσοντας ακόμη και τον ίδιο μου εαυτό! Μια ανεξέλεγκτη δύναμη με είχε κυριεύσει και με διέταζε σε πλήρη και άνευ όρων υποταγή. Η δύναμη των αισθήσεων……

Ήρθε, ξάπλωσε δίπλα μου…την άγγιζα και χανόμουν στ’όνειρο. Φιλιόμασταν, πλημμυρισμένοι από χάδια και ανάσες, που συνέθεταν το ιδανικό σκηνικό μιας ερωτικής πανδαισίας. Έμεινα να παρασύρομαι σε μια αδιέξοδη φαντασίωση…μα τόσο ιδανικά απαραίτητη!!! Χαμήλωσα για να την γευτώ και κείνη δύσκολα ήλεγχε τις συσπάσεις της. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή σε κάθε σημείο του υπέροχου κορμιού της. Βρισκόμουν σε άλλη διάσταση όταν με «έντυσε» και με πήρε στο στόμα της, ενώ ο ακανόνιστος ρυθμός, οι ματιές της, οι ήχοι της ηδονής με είχαν απογειώσει. Δεν άργησε η στιγμή που γλίστρησα μέσα της και η φυσική της λίπανση μείωνε τις τριβές. Στο στόμα μου τα εκπληκτικά και αρμονικά της στήθη, εναλλάσσονταν πότε το ένα πότε το άλλο και οι ρώγες της επαναστατούσαν από ηδονή.

Βγήκα για λίγο, να κερδίσω λίγα λεπτά αντοχής και να την φέρω από κάτω. Η ματιά της σα να με εκλιπαρούσε να μπω ξανά με όλη μου τη δύναμη. Αυτό έγινε…τη μια σε ξέφρενο ρυθμό, την άλλη σε απαλό-ερωτικό, βυθιζόμουν μέσα της και αυτές οι εναλλαγές με έφεραν στην απόλυτη έκσταση. Η ανάσα της καυτή στο πρόσωπό μου, τα μάτια της η ζάλη του μυαλού μου…ερωτόλογα και κραυγούλες πάθους. Το στροφόμετρο της καύλας τερμάτισε τη στιγμή που η αίσθηση της μήτρας της ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Οι παλμοί μου σε ρυθμούς hiphop και η έκρηξή μου μέσα της σηματοδότησε τη λύτρωση του γλυκύτερου μαρτυρίου!!!

Έμεινα εκεί…μέσα της…με μια καρδιά έτοιμη να ξεριζωθεί…με μπερδεμένη την ανάσα…έχοντας ζήσει μια απίστευτη, έντονη και αναπάντεχη ερωτική συνεύρεση με ένα ξεχωριστό και ποθητό πλάσμα. Ήδη την είχα κρατήσει πέραν του φυσιολογικού χρόνου…δεν διαμαρτυρήθηκε…μου χάρισε το πιο όμορφο χαμόγελο από όσα του παρελθόντος. Τι υπέροχο πλάσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο φίλος μου είχε σχεδόν αποκοιμηθεί στο σαλόνι όταν, αναμαλλιασμένος και με τρεμάμενα γόνατα, τον άκουσα να με προγκάει….με το δίκιο του… Κι εγώ στον κόσμο μου…αυτόν τον μοναδικό!

Εκλεκτή μου Άννα!!!!!!!

Σ’ευχαριστώ που μου πρόσφερες την πιο ξεχωριστή μας συνεύρεση (μέχρι στιγμής..).

Είσαι στο μυαλό και τις αισθήσεις μου το πρότυπο θηλυκό! Με την αξία σου σα γυναίκα και άνθρωπος.

Για λίγα πράγματα σ’αυτό τον μάταιο κόσμο μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μέσα σε αυτά, προσωπικά, συγκαταλέγω την δέσμευση να μην επαναλάβω κριτική γι’αυτό το πλάσμα. Όχι γιατί δε θα την αξίζει…απλά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Όπως επίσης, τα πρώτα και μοναδικά μου 10άρια της αξίζουν…κι αυτό γιατί θα είναι από μένα ανεπανάληπτα!

Ζητώ την επιείκεια σας για την μακροσκελή και ίσως κουραστική μου αναφορά. Όπως προανέφερα, είναι εντελώς υποκειμενική και παρακινήθηκε από την ευαίσθητη πλευρά του εγκεφάλου μου.

Καλά να περνάτε συναγωνιστές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.814
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2012
Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα,απο το να ζείς αυτό που θέλεις πιο πολύ....και να μπορείς να το εκφράσεις με λόγια.......
Ισως το πιο δύσκολο πράγμα.......
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι,επειδή ζείς.......
05 Μαρτίου, 2012
Χωρίς ανάσα; έλα βρε myst, και γω νόμιζα ότι αναφερόσουν στο γνωστό μεταλάδικο της Λεωφ. Καβάλας... Σπασίκλας
05 Μαρτίου, 2012
Όχι μόνον κατά την Μεγάλη Τεσσαρακοστή, αλλά αμέσως μετά τους Α΄Χαιρετισμούς. Money Mouth

Σίγουρα σας έχει καταλάβει ο δαίμων Ασμοδαίος. Λύπη
05 Μαρτίου, 2012
@ stathis: RESPECT!!!
06 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και Αγίους κολάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο μάλλον τους μυστηριώδεις......Εμμμμ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5