Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Sex Studio 157587
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωτομηνιάτικη επίσκεψη στο ίδρυμα και συνάντηση με τη Χριστίνα. Ο χώρος πάντα καθαρός και η τσατσά πάντα ευγενέστατη. Μου ανέλυσε τα προγράμματα της Χριστίνας, που ξεκινούν από 30 ευρώ το "απλό". Στα 70 έδινε κουλουράκι, οπότε πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όλα οκ και μέσα στο δωμάτιο. Έκανα το ντουζάκι μου (καθαρή πετσέτα), ήρθε η Χριστίνα, αρχίσαμε τα προκαταρκτικά, δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τις δαχτυλοσκοπήσεις, ξεκινήσαμε σε ιεραποστολική στάση και κολπική διείσδυση και μετά ήρθε η είσοδος από την πίσω πόρτα, και πάλι σε ιεραποστολικό. Ως εκεί, όλα καλά!

Μετά ήταν που στράβωσε το πράγμα. Της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα, όπως και έγινε. Δυσκολεύτηκα αρκετά να ξαναμπώ μέσα της, οπότε ξαπλώνει και πάλι ανάσκελα, αρπάζει τον πούτσο μου και τον ξαναβάζει στο μουνί της. Περί αλλαγής προφυλακτικού, ούτε συζήτηση! Έκανα λοιπόν το γύρο μουνί-κώλος-μουνί και ξανά κώλος, τελείωσα κάπου εκεί και μου έμεινε η απορία: ποιος κακομοίρης θα την πληρώσει (!) σε λίγο, για να γλείψει ένα μουνί που δείχνει καθαρό, αλλά έχει έρθει σε επαφή με ό,τι πιο βρώμικο?


Οι βαθμοί που έβαλα ανταποκρίνονται πλήρως στις ερωτήσεις που τίθενται. Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπλησιάσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
H
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2012
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι ειναι η μοναδικη που κανει κατι τετοιο???Αρκετες το κανουνε αυτο....
Εδω το κανουν και πολλες απλες γυναικες(οχι πουτανες δηλαδη) απλα και μονο απο αγνοια σχετικα με το θεμα αυτοΕμμμμ
03 Μαρτίου, 2012
Βρωμομουνα
03 Μαρτίου, 2012
Απλά δεν γλύφεις μουνί!
M
Maaneskyggen
03 Μαρτίου, 2012
θα το εχουν δει να γινεται σε τσονταΣπασίκλας
Βεβαια μπορει να ειχε κανει κλεισμα και να ηταν καθαρηΧαμόγελο
Επρεπε να δοκιμασεις και το 'πιπα-κωλος" μπορει να καθοταν.
Παντως το γλειφομουνι σε οτιδηποτε εκτος απο call girl και ct (οπου μπορεις να τις πλυνεις μονο σου) ειναι επιφοβο και αποφευκτεο !
15 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητοι συναγωνιστες να εχετε παντα μαζι σας Listerine ή Plax και μετα την αποχωρηση της κοπελας να ξεπλενετε με αυτο το στομα σας.Αυτο μεχρι να εφευρεθει προφυλακτικο για την γλωσσα!!!Το οτι η Χριστινα λειτουργει ετσι σημαινει αυτοματως οτι ο κωλος της ειναι τοσο καθαρος ωστε να πιστευει οτι δεν θα παθει τιποτα .Δεν ειναι τοσο χαζη για να εκθεσει σε κινδυνο την υγεια της.Εκτος απο αυτο, ειναι πολυ τιμητικο για οποιον με τον τροπο του την εχει φερει σε τετοιο σημειο καυλας ωστε να κανει κατι που θεωρειται ακραιο...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5