Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνεχίζοντας την περιήγησή μου τις τελευταίες μέρες στα στάνταρντ που έχει δημιουργήσει η Μεγάλη της Ρωσιας σχολή έφτασα στον επόμενο σταθμο μετα απο έντονη προτροπή συναδέλφου. Σονια.

Νομίζω οτι είναι μια κοπέλα με ιστορία στο χωρο και έχουν γραφτεί ήδη πολλά. Απλά θα πω την γνώμη μου. Εμφάνιση σε πολύ υψηλά στάνταρντ και ναι μπορεί κάποια χρόνια να έχουν περάσει όπως έχει γραφτεί απο άλλο συναγωνιστή αλλά όταν το άλογο είναι κουρσας, δεν ξεχνάει να τρέχει καλά και τη ρίχνει σε πολύ πιο νέα.
Στηθος ενισχυμένο, απίστευτο, που αν είσαι χαλαρός και φας βυζοσκάμπιλο θα ...το πληρώσεις. Το δε υπόλοιπο σώμα είναι τέλειο. Με απίστευτες αναλογίες. Το δε κοκκινωπό μαλί νομίζω οτι της πάει πολύ.

Ακολούθησα ένα δύσκολο πρόγραμμα, μια και επιχείρησα να τη βγάλω απο το προγραμμά της να την χαλαρώσω και να τρέξω εγώ το πρόγραμμα. Το έκανε αλλά ήταν ανα πάσα στιγμή έτοιμη να σαλπάρει. Και μόνο όταν έφτασε το δικό μου στοματικό σε έντονη καύλα άρχισε να αλλάζει το τοπίο. Οταν αυτο τελείωσε όμως, πήρε μπρος και πάλι και ήταν απόλαυση. Φοβερές στάσεις και συμμετοχή στο φουλ. Στοματικό για σεμινάριο και διάθεση να με πάει μακρυά, αλλά ο καβαλάρης κάπου ...έπεσε. Πως να αντέξω όσα έβλεπα?
Με κοιτάει και λέει: "Γρήγορα".
Η ψυχή μου το ξέρει .....

Σόνια χαίρομαι που σε γνώρισα και επικροτώ όσα καλά έχουν γραφτεί. Οσοι θέλουν να ζήσουν μια έντονη εμπειρία, περισσότερο προς το PSE νομίζω οτι θα με θυμηθούν
Το μαγαζί είναι πεντακάθαρο με σφραγισμένες πετσέτες. Εντυπωσιακά τα περίπου 30 τμ του δωματίου και η ωραία μοκέτα παντού, όπως και το δερμάτινο κρεββάτι. Μπράβο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2012
Η Σόνια ειναι σταθερή αξία με πολλές περγαμινές. Η πίππα της ειναι πανεπιστημιακού επιπέδου και σόλα της ειναι πρότυπο. Αλλά ατυχησαμε έμεις οι νότιοι γιατί πηγε πολύ μακρυά.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1